آقای نظری عزیز اینجا خانه شماست استوار ادامه بده.سبز و پایدار باشی.
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
با سلام خدمت دوستان محترم
دوستان عزیز ،در حال حاضر فرومهای گفتگو در موقعیت خطیری قرار دارند که به عنوان نمونه بورکس رو میتونم خدمتتون مثال بزنم انتظار ما از دوستان عزیز این هست که موقعیت سایت رو بیشتر درنظر بگیرند و از پستهای احساسی هرچند به اون معتقد باشند پرهیز کنند در حال حاضر دو راه بیشتر موجود نیست یا پذیرش وضع موجود و ادامه مسیر سایت یا عدم پذیرش وضع موجود و دچارشدن به سرنوشتی مشابه سایتهای فیلتر شده
استنباط ما این است دوستان ما راه اول را برخواهند گزید.
نظر
-
عرض ارادت خدمت دوستان بزرگوار
دوستان عزیز ،شما مطمئن باشید ،با آیدیهایی که قصد حرمت شکنی اساتید محترم رو داشته باشند برخورد شده و خواهد شد ،جناب استاد نظری عزیز رو هم که از دوستان بنده هستند و بنده به دوستیشون افتخار میکنم و نمیزاریم تنهامون بزارند ،و نهایت سعی رو خواهیم کرد که محیطی مناسب و بدور از تنش داشته باشیمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
با تشكر از ميديرت محترم و عزيز
هالي عزيز بنده نيز به دوستي با شما استاد عزيز افتخار ميكنم توقع چنداني هم نداريم ايدي هاي دولتي هم باشند اصلا به ما چه ولي تو تاپيك ما نباشند اينجا نيان و پست نزنند همين
بازم ممنونم از لطف شما عزيزان من هم همانطور كه گفتم ميدان نميدهم و ميدان خالي نميكنم فقط براي مساعد شدن اوضاع مدتي سكوت خواهم كرد تا اينها با درايت مديران سايت دست از سر تاپيك ما بردارندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postببخشید میشه نظرتون رو در باره این بیان کنید:(از نمابورس)
شنیده ها از شرکت سرمایه گذاری البرز حاکی از آن است که شرکت تصمیم دارد سهام شرکت تولی پرس موجود در پورتفوی خود را به طور کامل و در قیمت 3500 ریال و به صورت بلوکی واگذار کند که در صورت نهایی شدن این امر با تعدیل مثبت عایدی بیش از 40% روبرو خواهد شد.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postجناب نظری من مقداری پول نقد دارم ممنون می شم برای خرید سهم در فردا من را راهنمایی کنید
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن جان تو وصنا خبری شده؟
من یه مدت با این سهم بودم همیشه روی 200-220 نوسان داشت حالا ما فروختیم صف شده.
هیچی به من نیومده.
اول پي بر اي پايين و اگهي دعوت به مجمع
دوم روند مثبت اقتصاد نوينبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
سلام محسن جان مقداری سایپا دارم رو اعصابه بنظرت با چه سهمی عوض کنم؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط عادل پست شده است View Postسلام
محسن خان به نظرت وپست فردا به گره میره؟ از افزایش سرمایه خبر جدیدی هست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بانک مرکزی امروز هم در ادامه کاهش نرخ رسمی دلاربا 168 ریال کاهش نسبت به دیروز 11065ریال اعلام کرد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط م نظري پست شده است View Postدر حال خريد وصنعت با ديد نوسانگيريآخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/06/21, 09:21.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postعرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب نظری عزیز
نظرتون راجب شبریز و معامله بلوکی اون که چند هفته دیگه و نزدیک مجمع عمومیش هست چیه؟
بنظرتون امیدی به رشدش هست؟
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر