بابک من این 10000 تا مپنارو چیکارش کنم خستم کرد دیگه
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سلام به همه دوستان عزیز.امروز میخوام از بدهکاری که داریم بگم.توی دنیای واقعی اگه کسی بهمون خوبی کنه میتونیم به یه طریقی جبران کنیم ولی توی این دنیای مجازی اساتیدی داریم که بدون هیچگونه چشمداشتی بهمون کمک میکنن و دانسته هاشون رو با ما تقسیم میکنن و ما بهشون دسترسی نداریم که جواب محبتاشون رو بدیم.عزیزان فقط از خدا میخوام جواب خوبیهاتون رو با بهترینها بده.سبز و استوار و شاد باشید در تمام مراحل زندگیتون.ارادتمند همگی.
نظر
-
-
با سلام به نظر من در هفته پیش رو بازار در کلیت سبز خواهد بود زیرا با تشکیل کمیته حل اختلاف از سوی رهبری و استقبال روسای هر 3 قوه و گفتن اینکه تصمیمات این کمیته را کاملا خواهند پذیرفت و عمل خواهند کرد و با این کار اختلافات سیاسی مدیریت خواهد شد و نیز معرفی قاسمی از سپاه برای وزارت نفت که نشان دهنده کاهش اختلافات و توافق دولت و سپاه است به همراه معرفی استاندار فارس در هفته آینده که در این چند وقت محل مناقشه بود من بازار بورس را سبز و شاخص کل را صعودی می بینم تا نظر بقیه دوستان چه باشد:)
نظر
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postدوست عزیز 30 تومن تقسیم کرده و از اول مهر ماه میتونیم بگیریم ....250 رفت مجمع ...باید یه ذره میان مدت تر بهش نگاه کرداحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postممنون اریوجان اما حضوری باس گرفت یا مثل اکثر شوکت ها اطلاعات رو باس براشون فکس کنیم؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمحسن جان سلام خسته نباشی @};-
نظرت راجبه معامله بلوکی شبریز چیه ؟
خریداری براش پیدا میشه یا بازم سناریو دفعه قبل تکرار میشه ؟
ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با سلام
من آمدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
چند روزی را به بلاد کفر شیطان بزرگ رفته بود م جای همگان خالی
بابک جان این که گفتید پست بانک از خط آبی برگشت یعنی چههههههههههههههه؟بخریم؟
محسن جان من همچنان با شبریز می مانم تا نظر دوستان چه باشد.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
من آمدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
چند روزی را به بلاد کفر شیطان بزرگ رفته بود م جای همگان خالی
بابک جان این که گفتید پست بانک از خط آبی برگشت یعنی چههههههههههههههه؟بخریم؟
محسن جان من همچنان با شبریز می مانم تا نظر دوستان چه باشد.
منظورم اینه که سهم از پائین اومد خط آبی رنگ لمس کرد ( پولبک ) بعد دوباره داره میاد پائین
نظر
نظر