تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • soroush
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 561

محسن جان یه مشورت کاذر و واتی و وصنا رو باو وساپا یا هر سهمی که شما نظر مثبتی روش دارید عوض کنم؟
    چون در هر سه در ضرر هستم و حالا که بازار خوبه دوست ندارم جا بمونم
    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• iq_son
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 705

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      کپتان جان تا روند نزولی کوتاه مدتشو نشکنه صعود نمیکنه

با سلام بر دوستان ماهم سهم هامون رو با این غدیر عوض کردیم!!
      حالا اساسی غدیری هستیم!منتظر بازدهی در 2 یا 3 ماهه هستیم!ظاهرا خبرهایی هم در راهه!!!!
      سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

سلام خدمت جناب پناهی ونظری

لطفا نظرتان را نسبت به پسهند وپکرمان بفرمایید متاسفانه پسهند را از قبل از مجمع دارم وبعد از مجمع هم هیچ رشدی نداشته

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
          اساتید محترم لطفا نظرتون را در مورد شپترو بفرمائید ...من در 690 خرید دارم ..آیا این افت قیمت همچنان ادامه داره ...موج شماری از سهم اگر لطف کنید ؟....با تشکر
          اين شپترو رو تو اين قيمتها هر كسي بخره بنده قول ميدهم تا پايان سال يك سود خيلي خوب بكنه يكي از گزينه هاي مد نظر بنده نيز همين شپتروست وضعيت بنياديش با اين پي بر اي عاليه....
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Post
            باسلام نظر اساتید درباره خرید وبملت؟باتشکر
            به نظر بنده بانك ملت با تعديل عايدي بسيار خوبي مواجه ميباشد به سرفصل سود پرداختي به سپرده ها توجه ويژه اي داشته باشيد از اين محل تعديل بسيار خوبي خواهد داد البته به نظر بنده كوتاه مدت جز افزايش سرمايه پتانسيلي ندارد و تعديلش را اخر سال اعلام خواهد كرد ولي كسي كه سهم را خريداري كند و در افزايش سرمايه شركت كند حداقل طي يك سال اينده 60-70 درصد بازدهي نصيبش خواهد شد

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط sepidel پست شده است View Post
              ممنون از راهنماییهایی که می کنید من راهنمایی های شما رو می خونم و استفاده می کنم
              می خواستم نظرتونو در مورد بکام 243 بصورت کوتاه مدت بدونم با تشکر
              دوست عزيز از ديد بنيادي بكام پتانسيل هاي فراواني براي رشد قيمتي و سوداوري دارد و به نظر بنده امسال با تعديل عايدي خوبي نيز مواجه خواهد شد اما بكام سهمي ميان مدتي است كوتاه مدت چندان انتظار خاصي از سهم ندارم

نظر

• arashvet
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 341

با سلام به همه دوستان عزیز
                نظر دوستان در مورد تشکیل یک گروه جدید برای حرکت دسته جمعی در بازار سهام با رهبری جناب آقای محسن نظری چیست تا همه دوستان بتوانند با هم سود خوبی به دست آورند و ضریب خطا ها کاهش پیدا کند.
                به نظر من که با دانش و تجربه ای که جناب نظری در بورس دارند و با بررسی و معرفی سهام ارزنده این حرکت می تواند خیلی موفق باشد و در این آشفته بازار بورس به کسانی که با این حرکت دسته جمعی همراه شوند سود خوبی برساند.
                لطفا کسانی که موافق تشکیل این جمع و گروه به رهبری جناب نظری هستند در اینجا موافقت و حمایت خود را اعلام کنند تا اگر استقبال خوب باشد مسلما جناب نظری نیز به خواست دوستان احترام گذاشته و ما را در این راه کمک می کنند و انشااله به زودی با تشکیل یک جمع قوی این حرکت دسته جمعی را شروع کنیم.
                منتظر مشارکت و همراهی همه دوستان عزیز هستم:)
                آخرین ویرایش توسط arashvet؛ 2011/08/04, 12:34.

نظر

• LEON
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 206

سلام و خدا قوت
                  یه مدت واسه مشکلات شخصی نبودم خدمت اساتید,التبه اعصاب ضعیف و روند منفی هر روزه و بستن سبد طولانی مدت هم مزید بر علت بود.
                  خلاصه مخلصم

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 617

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                    سلام
                    و خسته نباشید خدمت اقای پناهی و اقای نظری
                    هدف کمرجان رو میخواستم
                    ما رو هم دریابید

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

سلام
                      و خسته نباشید خدمت اقای پناهی و اقای نظری
                      هدف کمرجان رو میخواستم
                      سلام
                      در صورت عبور از 510 تومن 725 هدفشه

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        سلام خدمت جناب پناهی ونظری

لطفا نظرتان را نسبت به پسهند وپکرمان بفرمایید متاسفانه پسهند را از قبل از مجمع دارم وبعد از مجمع هم هیچ رشدی نداشته
                        سلام
                        پسهند قبلا بارها در همین تاپیک تحلیل شد و زمانی که الگو فیل شد عرض کردم و فعلا هم انتظار رشدی ازشون ندارم

نظر

• hamed89
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 617

اقای پناهی قرار بود واتی رو هم یه بررسی بکنید
                          هر وقت ، وقتش رو داشتید ممنون میشم
                          20 درصدی ضررم ببینم ارزش داره نگه دارم یا نه

نظر

• اقلیدس
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 219

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
                            نظر دوستان در مورد تشکیل یک گروه جدید برای حرکت دسته جمعی در بازار سهام با رهبری جناب آقای محسن نظری چیست تا همه دوستان بتوانند با هم سود خوبی به دست آورند و ضریب خطا ها کاهش پیدا کند.
                            به نظر من که با دانش و تجربه ای که جناب نظری در بورس دارند و با بررسی و معرفی سهام ارزنده این حرکت می تواند خیلی موفق باشد و در این آشفته بازار بورس به کسانی که با این حرکت دسته جمعی همراه شوند سود خوبی برساند.
                            لطفا کسانی که موافق تشکیل این جمع و گروه به رهبری جناب نظری هستند در اینجا موافقت و حمایت خود را اعلام کنند تا اگر استقبال خوب باشد مسلما جناب نظری نیز به خواست دوستان احترام گذاشته و ما را در این راه کمک می کنند و انشااله به زودی با تشکیل یک جمع قوی این حرکت دسته جمعی را شروع کنیم.
                            من مخالفم. البته ایشان را خیلی قبول دارم و بیشتر هم تالاریها به علم ایشان واقفند.
                            دلیل مخالفت من این است که خود ما این وسط چیکاره هستیم؟ فقط تماشاگر این که ایشان سهم معرفی کنه!
                            درسته که اقای نظری بهتر از خیلیهاست ولی به تنهایی قادر نیست کل سهام موجود در بازار را زیر نظر داشته باشد.
                            وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                            در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (6)
                              • Oct 2010
                              • 4902

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post

بنظر بنده تشکیل گروه و دسته همیشه منتج به اختلاف و دلخوری دوستان نسبت به یکدیگر میشود و انتظارات را از لیدر بالا میبرد، جدای از اینکه دستکاری مصنوعی در قیمت سهام جرم محسوب میشود، بالا بردن قیمت سهم و فروش یکباره آن به کسانیکه در گروه نیستند و اطلاعی از پشت پرده ندارند، ممکن است باعث ضررو زیان دیگران شود که اخلاقا جایز نیست.

ضمن آنکه جناب استادنظری همیشه در کمال صداقت زمان ورود و خروجشان را همزمان با ترید در همینجا اعلام میکنند که جای بسی تقدیر و تشکر از ایشان است.

در آخر نیز از جناب استاد بابک پناهی، که همیشه در اسرع وقت و کوتاهترین زمان پاسخگوی دوستان عزیز میباشند کمال تشکر و سپاس را دارم
                              آخرین ویرایش توسط مجيد رادمنش؛ 2011/08/04, 14:59.
                              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

اقای پناهی قرار بود واتی رو هم یه بررسی بکنید
                                هر وقت ، وقتش رو داشتید ممنون میشم
                                20 درصدی ضررم ببینم ارزش داره نگه دارم یا نه
                                سلام

ببین حامد جان الان زمانیه که اکثز سهامدارا خسته شدن و میخوان سهمشونو بفروشن ولی سهامدار زرنگ الان دیگه سهمشو نیفروشه تا از سهمی! که تو بورس برای سود بردن داره نگذره

واتی موج 2 بزرگش در 75 تومن بطور قطع تموم شده

The maximum time for Wave 2 is nine times Wave 1

الان هم موج 1 از 3 بزرگش زده شده که اون هم در 140 تومن تموم شده و در حال حاضر هم در موج 2 ش و اواخرش قرار داریم که حداکثر افت سهمو 84 تومن میبینم

آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/08/04, 16:07.

نظر

در حال کار...
                                X