تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
    سلام جناب نظری چرا تو این بازار خبهمن با این p/e داره انجوری معامله میشه ایا جای رشد داره سهم فقط 125 تومان سود انباشته داره
    دوست عزيز گزارش 3 ماهه خبهمن انطور كه بازار انتظار داشت نبود از طرفي جو عمومي گروه خودرو چندان مساعد نميباشد و فعلا روند نوساني پيدا كرده اند اما با ديد ميان مدت بنده فكر ميكنم رشد قيمتي خوبي در انتظار سهام شركتهاي خودرويي باشد
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• علامه
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 429

جناب نظری سلام
      ممنون میشم نظرتون رو راجه به قشرین بفرمایید تو این قیمت

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

دوستان عزيز بنده در لود كردن و باز كردن صفخات سايت مشكل اساسي دارم برخي موافع چند دقيقه زمان ميبرد تا يك صفحه باز شود ايا شما نيز چنين مشكلي را داريد؟

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
          دوستان عزيز بنده در لود كردن و باز كردن صفخات سايت مشكل اساسي دارم برخي موافع چند دقيقه زمان ميبرد تا يك صفحه باز شود ايا شما نيز چنين مشكلي را داريد؟
          سلام محسن جان
          نه برای من اینطور نیست و مشکلی ندارم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

بله گاهی اوقات مخصوصا اگه کار بران زیاد باشن من این مشکل رو دارم.به جناب حجت عزیز باید بگیم که سطح سایت رو ترقی بدن ;)
            فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• راشین
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 903

منهم این مشکل را دارم طوری که کلا از ورود به سایت صرفه نظر می کنم

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                دقيقا راشين جان بنده كه در تايم معاملات قيد ورود به سايت را ميزنم الان 7-8 دقيقست ميخواهم يك پيام خصوصي را باز كنم هنور موفق به باز كردن پيام نشده است از مديريت سايت درحواست ارتقاي سرور را داريم در غير اينصورت جز هدر رفتن وقت و زمان چيزي عايدمان نخواهد شد و از حضور مستمر در سايت معذور خواهيم بود

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

محسن جان بنده هم دیروز تصمیم داشتم عنوان کنم بنده به جز باز کردن صفحات سایت یک مشکل دیگه که نمیدونم کسی از دوستان باهاش مواجه شده یا نه داشتم و آن این بوده که بعد از ورود به سایت بعد از چند ثانیه خود به خود از سایت خارج میشوم.........

از مدیریت زحمتکش و بزرگوار سایت درخواست رفع این مشکل را دارم........<البته سرعت اینترنت اینجا هم بسیار پایینه و شاید مشکل از این باشه آیا دوستان دیگر هم چنین مشکلاتی دارند>

نظر

• حامد22
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 111

سلام . عرض خسته نباشید جانانه خدمت جناب نظری و بابک گرامی . از شما و همه دوستان بابت اطلاع رسانی هایتان تشکر میکنم . سبز باشید

نظر

• علامه
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 429

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
                      سلام
                      راشین گرامی وقتی این اتفاق میفته اگه قمست ادرس بار رو انتخاب کنین و یه اینتر بزنین سریع صفحه میاد

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

mehran

بنده به جز باز کردن صفحات سایت یک مشکل دیگه که نمیدونم کسی از دوستان باهاش مواجه شده یا نه داشتم و آن این بوده که بعد از ورود به سایت بعد از چند ثانیه خود به خود از سایت خارج میشوم.........
                        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        بنده هم همین مشکل را دارم.

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

من هم وقتی در آدرس بار اسم سایتو میزنم تا بیاره باید حداقل 3-2 بار این کلید enter رو فشار بدم تا بار سوم بتونم وارد سایت بشم.تو سیستم من که با 1 بار کلیک محاله بتونم وارد تاپیکی بشم خدائیش این کلید enter کیبوردمو بعضی وقتا چنان ضربه ای بهش وارد میکنم که احساس میکنم دفعه بعدی دیگه کار نخواهد کرد!!!

در ضمن من از adsl با سرعت بالا استفاده میکنم و ربطی به سرعت پائین نداره

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

بنده هم برای ورود به هر تاپیکی باید چند بار تلاش کنم تا موفق به ورود بشم
                            درضمن چون تاپیک ها روی صفحه اول باز میشه یه زمانی هم طول میکشه تا بتونم به مطالب جدید دسترسی پیدا کنم
                            در کل قبلا خیلی بهتر بود
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• arashvet
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 341

سلام نظر اساتید در مورد این گزارش وبانک که برای تعدیل سود بسته بود چیست؟به نظر من که گزارش خیلی خوبی داده اما اساتید لطفا اظهار نظر فرمایند که آیا اینگونه است یا خیر؟در ضمن به نظرتان روی چه قیمتی باز می شود؟
                              با تشکر
                              An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• farhad61
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 512

واسه من هیچ مشکلی نداره
                                همیشه مثل برق وارد میشم و صفحه ها رو به راحتی باز میکنم ( من هم اینترنت 256 شاتل دارم)
                                البته شاید یه حسنی که کند بودن سایت واسه بعضی بچه ها مثل بابک جان داره این هست که تمیرین خیلی خوبی میشه واسه کظم غیظ :d
                                نکته جالب هم اینه که توی تمام این قضایا فقط کیبورد بدبخته که باید جور همه چیز رو بکشه =))
                                فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                                قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

در حال کار...
                                X