در اصل توسط sea2003son پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوستان عزيز بنده در لود كردن و باز كردن صفخات سايت مشكل اساسي دارم برخي موافع چند دقيقه زمان ميبرد تا يك صفحه باز شود ايا شما نيز چنين مشكلي را داريد؟
نه برای من اینطور نیست و مشکلی ندارمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوستان عزيز بنده در لود كردن و باز كردن صفخات سايت مشكل اساسي دارم برخي موافع چند دقيقه زمان ميبرد تا يك صفحه باز شود ايا شما نيز چنين مشكلي را داريد؟فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمنهم این مشکل را دارم طوری که کلا از ورود به سایت صرفه نظر می کنمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوستان عزيز بنده در لود كردن و باز كردن صفخات سايت مشكل اساسي دارم برخي موافع چند دقيقه زمان ميبرد تا يك صفحه باز شود ايا شما نيز چنين مشكلي را داريد؟
از مدیریت زحمتکش و بزرگوار سایت درخواست رفع این مشکل را دارم........<البته سرعت اینترنت اینجا هم بسیار پایینه و شاید مشکل از این باشه آیا دوستان دیگر هم چنین مشکلاتی دارند>
نظر
-
mehran
بنده به جز باز کردن صفحات سایت یک مشکل دیگه که نمیدونم کسی از دوستان باهاش مواجه شده یا نه داشتم و آن این بوده که بعد از ورود به سایت بعد از چند ثانیه خود به خود از سایت خارج میشوم.........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بنده هم همین مشکل را دارم.
نظر
-
من هم وقتی در آدرس بار اسم سایتو میزنم تا بیاره باید حداقل 3-2 بار این کلید enter رو فشار بدم تا بار سوم بتونم وارد سایت بشم.تو سیستم من که با 1 بار کلیک محاله بتونم وارد تاپیکی بشم خدائیش این کلید enter کیبوردمو بعضی وقتا چنان ضربه ای بهش وارد میکنم که احساس میکنم دفعه بعدی دیگه کار نخواهد کرد!!!
در ضمن من از adsl با سرعت بالا استفاده میکنم و ربطی به سرعت پائین نداره
نظر
-
بنده هم برای ورود به هر تاپیکی باید چند بار تلاش کنم تا موفق به ورود بشم
درضمن چون تاپیک ها روی صفحه اول باز میشه یه زمانی هم طول میکشه تا بتونم به مطالب جدید دسترسی پیدا کنم
در کل قبلا خیلی بهتر بودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام نظر اساتید در مورد این گزارش وبانک که برای تعدیل سود بسته بود چیست؟به نظر من که گزارش خیلی خوبی داده اما اساتید لطفا اظهار نظر فرمایند که آیا اینگونه است یا خیر؟در ضمن به نظرتان روی چه قیمتی باز می شود؟
با تشکر
نظر
-
واسه من هیچ مشکلی نداره
همیشه مثل برق وارد میشم و صفحه ها رو به راحتی باز میکنم ( من هم اینترنت 256 شاتل دارم)
البته شاید یه حسنی که کند بودن سایت واسه بعضی بچه ها مثل بابک جان داره این هست که تمیرین خیلی خوبی میشه واسه کظم غیظ :d
نکته جالب هم اینه که توی تمام این قضایا فقط کیبورد بدبخته که باید جور همه چیز رو بکشه =))فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
نظر