تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد22
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 111

سلام جناب نظری . وبانک تا بحال دوبار تعدیل مثبت داده و ناو بالایی داره اما سهم حرکت نمیکنه . به نظر شما دلیل اینهمه بی تحرکی در این سهم چی میتونه باشه ؟ با تشکر

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

جناب صالحي با نظر شما بر روي تجهيزاتيها مخالف و بر روي نظر شما درباره سهام خودرويي و فملي كاملا موافقم
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• محسن نظري
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 3397

در اصل توسط حامد22 پست شده است View Post
        سلام جناب نظری . وبانک تا بحال دوبار تعدیل مثبت داده و ناو بالایی داره اما سهم حرکت نمیکنه . به نظر شما دلیل اینهمه بی تحرکی در این سهم چی میتونه باشه ؟ با تشکر
        دوست عزيزم حداقل قيمت سهم بايد 300 تومان باشد ولي به دليل جو نامناسب قيمتهاي جهاني و وضعيت نامناسب شركتهاي پتروشيمي بازار روي خوشي نه به اين شركت نه به ساير سرمايه گذاريها ميدهد

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
          دوستان چند دلیل برای منفی شدن بازار وجود دارد البته در یک تارگت 40 روزه را میگم

1_سال مالی شرکتها و صندوقها

2_ عرضه پاسارگارد که اگر فردا 250 تای دیگر بدهد حدود 160 میلیارد پول از بازاد برده

3_ قیمتهای بازارهای جهانی

4_ شاخص کل چارت

در این چند ساله هیچ زمانی را یاد ندارم که در این ماه بازار خوبی داشته باشیم البته امکان اینکه دو و یا سه روز قبل از شهریور مثبت داشته باشیم اما کلیت بازار را خوب نمیبینم

با تکشر از محسن جان و بابک گل
          جناب صالحی منظور شما برای منفی شدن بازار کی هست ؟؟فردا ؟؟کدام صنعت ؟؟کدام سهم ؟؟با توجه به شرایط فعلی به نظر من نباید فعلا شاخص رو معیار وضعیت بازار دونست ..
          باید رو سهم ها کار کرد و صنعت های خاص...

منم با شما موافقم وضعیت صنایع تاثیر گذار رو شاخص چون وابسته به جهانی هستن حال روز خوبی نمیتونن فردا داشته باشن
          اما یه دلیل حداقل برای مثبت بودن بازار فردا شاید کافی باشه و انم دیدار فعالان اقتصادی با آقا !!
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• تام آی
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 168

ملی مس با توجه به تشکیل الگوی سروشانه و pull back انجام شده هدف را محدوده 415 میبینم

فکر میکنم که موج 4 در حال شکلگیری است
            نمودار بسیار زیبایی هستش به ویژه سر و شانه!. ممنون. اما اون به نظر تو موج شماری موج 5، ریز موجهاش یه اشتباهی رخ داده! 2-5 با 4-5 (که قراره بیاد)

نظر

• محمد صالحی
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 207

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              جناب صالحی منظور شما برای منفی شدن بازار کی هست ؟؟فردا ؟؟کدام صنعت ؟؟کدام سهم ؟؟با توجه به شرایط فعلی به نظر من نباید فعلا شاخص رو معیار وضعیت بازار دونست ..
              باید رو سهم ها کار کرد و صنعت های خاص...

منم با شما موافقم وضعیت صنایع تاثیر گذار رو شاخص چون وابسته به جهانی هستن حال روز خوبی نمیتونن فردا داشته باشن
              اما یه دلیل حداقل برای مثبت بودن بازار فردا شاید کافی باشه و انم دیدار فعالان اقتصادی با آقا !!
              فکر میکنم که یک ماه پیش بود که الگوی فملی را در یکی از سایتها زدن و گفتم احتمال ریزش وجود دارد

بازار زمانی که گارد منفی میگیرد اکثر سهامها منفی میشوند شاید گروهی کمتر و گروهی بیشتر و نوسانگیری سخت است و بهتر این است که در بازار نمانیم چون بعد از ریزشهای خوب بهترین گزینه پول نقد است ایا رایان 460 و یا مپنای 230 و یا اخابر 290 ارزنده نیستند اما در پایان بازار منفی

خرید و فروش من شاید کمتر از 10 سهم در سال باشد نوسان هم اصلا نمیتوانم بگیرم بیشتر صبر تا گزینه خوب پیدا کنم اگر هم یکی پرید دومی و سومی را دارم

اخرین خریدم خصدرای 155 بود که تک سهم شدم و 230 فروختم یعنی 50 درصد که از ابتدای سال حدود 90 درصد بازدهی که خسایپا را ضرر کردم 300 خریدم و 285 فروختم وگرنه بالای 100 درصد میشد

نوسانگیری فکر را از کلیت بازار دور میکند

اهداف قیمتی تا اخر سال

فملی 800
              خصدرا 450
              مپنا 400
              اخابر 520
              رایان را نمیدان اما در قیمت 460بدون شک بالای 20 درصد حداقل میدهد

پست نمونه که میگویم پست را شک ندارم رشد خوبی میکند به شرطی که 570 را باحجم بشکند پس با این همه گزینه که در یک بازار منفی حداقل دو الی چندتا میتوان خرید و تک سهم شد ایا باید نوسانگیری کرد

**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

محمد صالحی عزیز نمودار های بسیار خوبی بودن ...تقریبا برای تمام نمودار ها دلایل بنیادی وجود داره

ممنون

نظر

• aminaran
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 254

جناب صالحی لطفا نظرتون را در مورد حفاری بفرمائید ..و تارگت قیمتی به نظر شما تا آخر سال چند است ؟......با تشکر

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

فکر میکنم که یک ماه پیش بود که الگوی فملی را در یکی از سایتها زدن و گفتم احتمال ریزش وجود دارد

بازار زمانی که گارد منفی میگیرد اکثر سهامها منفی میشوند شاید گروهی کمتر و گروهی بیشتر و نوسانگیری سخت است و بهتر این است که در بازار نمانیم چون بعد از ریزشهای خوب بهترین گزینه پول نقد است ایا رایان 460 و یا مپنای 230 و یا اخابر 290 ارزنده نیستند اما در پایان بازار منفی

خرید و فروش من شاید کمتر از 10 سهم در سال باشد نوسان هم اصلا نمیتوانم بگیرم بیشتر صبر تا گزینه خوب پیدا کنم اگر هم یکی پرید دومی و سومی را دارم

اخرین خریدم خصدرای 155 بود که تک سهم شدم و 230 فروختم یعنی 50 درصد که از ابتدای سال حدود 90 درصد بازدهی که خسایپا را ضرر کردم 300 خریدم و 285 فروختم وگرنه بالای 100 درصد میشد

نوسانگیری فکر را از کلیت بازار دور میکند

اهداف قیمتی تا اخر سال

فملی 800
                    خصدرا 450
                    مپنا 400
                    اخابر 520
                    رایان را نمیدان اما در قیمت 460بدون شک بالای 20 درصد حداقل میدهد

پست نمونه که میگویم پست را شک ندارم رشد خوبی میکند به شرطی که 570 را باحجم بشکند پس با این همه گزینه که در یک بازار منفی حداقل دو الی چندتا میتوان خرید و تک سهم شد ایا باید نوسانگیری کرد

جناب صالحی عزیز کاملا با نظرات شما موافقم ولی برای مس 800 تومنی نمیتونم دلیل پیدا کنم
                    البته دوستان تکنیکالیست مثل جناب holy عزیز و بابک پناهی عزیز دائما هشدارهایی درباره افت بیشتر سهم ها داده بودن و به خصوص کلیت بازار و ادامه دار بودن این افت
                    برای نمودار های این اساتید و همینطور شما کلی دلیل وجود داره نمودارهایی که بدور از هر گونه چشم پوشی و نادیده گرفتن واقعیت ها زده شده که جای خوشحالی داره
                    البته نظر قبلی درباره تحلیل شما بازه 40 روزه که فرمودین رو ندیدم
                    با تک سهم شدن موافق نیستم ولی با صبر کردن و انتخاب به موقع سهما کاملا موافقم
                    همین بکاب و کمرجان واقعا ارزنده بودن
                    درسته جناب صالحی باید صبر کرد و بهترین رو انتخاب کرد و انرژی بی خود نذاشت
                    ولی هیچ وقت دست یه معامله گر رو نمیشه از اینتر جدا کرد
                    ممنون از نمودار های خوبتون

نظر

• محمد صالحی
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 207

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                      جناب صالحی لطفا نظرتون را در مورد حفاری بفرمائید ..و تارگت قیمتی به نظر شما تا آخر سال چند است ؟......با تشکر
                      اصولا تکنیکال روانشناسی قیمت است و برای سهامهایی که شناور زیاد یعنی فکرهای زیاد خوب جواب میدهد حفاری را نمیدانم تنها میتوانم بگویم در یک الگو بازی میکند که کف الگو محدوده 210و 190 است و سقف الگو 300 است من اگر باشم یا کف قیمتی میخرم یا 300 را با قدرت بشکند که گارد الگو نشان میدهد که میشکند اما چه زمانی را نمیدانم از این سهم خوشم نمیاد تنها و تنها نوسانی است

فکر نکنم هیچ فردی از حفاری بالای 20 درصد به غیر از عرضه اولیه که سهم خوب امد بالا سود گرفته باشد

پارسال 2 تا سهم را ضرر کردم یکیش حفاری بود

**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• محمد صالحی
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 207

در اصل توسط تام آی پست شده است View Post
                        نمودار بسیار زیبایی هستش به ویژه سر و شانه!. ممنون. اما اون به نظر تو موج شماری موج 5، ریز موجهاش یه اشتباهی رخ داده! 2-5 با 4-5 (که قراره بیاد)

دوست گلم اگر جایی در دیاگرام مشکل بود در خدمتیم البته استاد موج شماری جناب holy است من شخصا زیاد موج شماری کار نکردم و در اندازه اماتوری هستم که البته بازار ایران هم که .....

نظر

• محمد صالحی
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 207

احتمال برگشت اذراب و فاراک در فردا بالا است اما من فکر میکنم برای نگه داری و فروش دقت کنید البته هر دو صف فروش هستند

من بودم میفروختم

نظر

• punisher
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 267

نظر

احتمال برگشت اذراب و فاراک در فردا بالا است اما من فکر میکنم برای نگه داری و فروش دقت کنید البته هر دو صف فروش هستند

من بودم میفروختم
                            محسن و بابک جان نظر شما چیه؟
                            من امروز فاذر اظافه کردم؟

نظر

• m.nouri
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 61

جناب آقای نظری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات نظرتان را در مورد تجمیع شرکتهای لیزینگی ایران خورد می خواستم ، بخصوص لیزینگ غدیر . آیا امکان رشد قیمت سهم وجود دارد تا از ضرر خارج شویم ؟

نظر

• محسن نظري
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 3397

در اصل توسط punisher پست شده است View Post
                                محسن و بابک جان نظر شما چیه؟
                                من امروز فاذر اظافه کردم؟
                                دوست عزيزم بنده از روز سه شنبه كه اعتبارها باز ميشود خريدهاي اعتباريم را بر روي فاذر و فاراك اغاز خواهم كرد البته فعلا اولويت بنده فاراك است

نظر

در حال کار...
                                X