سلام جناب نظری . وبانک تا بحال دوبار تعدیل مثبت داده و ناو بالایی داره اما سهم حرکت نمیکنه . به نظر شما دلیل اینهمه بی تحرکی در این سهم چی میتونه باشه ؟ با تشکر
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام جناب نظری . وبانک تا بحال دوبار تعدیل مثبت داده و ناو بالایی داره اما سهم حرکت نمیکنه . به نظر شما دلیل اینهمه بی تحرکی در این سهم چی میتونه باشه ؟ با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Postدوستان چند دلیل برای منفی شدن بازار وجود دارد البته در یک تارگت 40 روزه را میگم
1_سال مالی شرکتها و صندوقها
2_ عرضه پاسارگارد که اگر فردا 250 تای دیگر بدهد حدود 160 میلیارد پول از بازاد برده
3_ قیمتهای بازارهای جهانی
4_ شاخص کل چارت
در این چند ساله هیچ زمانی را یاد ندارم که در این ماه بازار خوبی داشته باشیم البته امکان اینکه دو و یا سه روز قبل از شهریور مثبت داشته باشیم اما کلیت بازار را خوب نمیبینم
با تکشر از محسن جان و بابک گل
باید رو سهم ها کار کرد و صنعت های خاص...
منم با شما موافقم وضعیت صنایع تاثیر گذار رو شاخص چون وابسته به جهانی هستن حال روز خوبی نمیتونن فردا داشته باشن
اما یه دلیل حداقل برای مثبت بودن بازار فردا شاید کافی باشه و انم دیدار فعالان اقتصادی با آقا !!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
ملی مس با توجه به تشکیل الگوی سروشانه و pull back انجام شده هدف را محدوده 415 میبینم
فکر میکنم که موج 4 در حال شکلگیری است
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postجناب صالحی منظور شما برای منفی شدن بازار کی هست ؟؟فردا ؟؟کدام صنعت ؟؟کدام سهم ؟؟با توجه به شرایط فعلی به نظر من نباید فعلا شاخص رو معیار وضعیت بازار دونست ..
باید رو سهم ها کار کرد و صنعت های خاص...
منم با شما موافقم وضعیت صنایع تاثیر گذار رو شاخص چون وابسته به جهانی هستن حال روز خوبی نمیتونن فردا داشته باشن
اما یه دلیل حداقل برای مثبت بودن بازار فردا شاید کافی باشه و انم دیدار فعالان اقتصادی با آقا !!
بازار زمانی که گارد منفی میگیرد اکثر سهامها منفی میشوند شاید گروهی کمتر و گروهی بیشتر و نوسانگیری سخت است و بهتر این است که در بازار نمانیم چون بعد از ریزشهای خوب بهترین گزینه پول نقد است ایا رایان 460 و یا مپنای 230 و یا اخابر 290 ارزنده نیستند اما در پایان بازار منفی
خرید و فروش من شاید کمتر از 10 سهم در سال باشد نوسان هم اصلا نمیتوانم بگیرم بیشتر صبر تا گزینه خوب پیدا کنم اگر هم یکی پرید دومی و سومی را دارم
اخرین خریدم خصدرای 155 بود که تک سهم شدم و 230 فروختم یعنی 50 درصد که از ابتدای سال حدود 90 درصد بازدهی که خسایپا را ضرر کردم 300 خریدم و 285 فروختم وگرنه بالای 100 درصد میشد
نوسانگیری فکر را از کلیت بازار دور میکند
اهداف قیمتی تا اخر سال
فملی 800
خصدرا 450
مپنا 400
اخابر 520
رایان را نمیدان اما در قیمت 460بدون شک بالای 20 درصد حداقل میدهد
پست نمونه که میگویم پست را شک ندارم رشد خوبی میکند به شرطی که 570 را باحجم بشکند پس با این همه گزینه که در یک بازار منفی حداقل دو الی چندتا میتوان خرید و تک سهم شد ایا باید نوسانگیری کرد
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Postفکر میکنم که یک ماه پیش بود که الگوی فملی را در یکی از سایتها زدن و گفتم احتمال ریزش وجود دارد
بازار زمانی که گارد منفی میگیرد اکثر سهامها منفی میشوند شاید گروهی کمتر و گروهی بیشتر و نوسانگیری سخت است و بهتر این است که در بازار نمانیم چون بعد از ریزشهای خوب بهترین گزینه پول نقد است ایا رایان 460 و یا مپنای 230 و یا اخابر 290 ارزنده نیستند اما در پایان بازار منفی
خرید و فروش من شاید کمتر از 10 سهم در سال باشد نوسان هم اصلا نمیتوانم بگیرم بیشتر صبر تا گزینه خوب پیدا کنم اگر هم یکی پرید دومی و سومی را دارم
اخرین خریدم خصدرای 155 بود که تک سهم شدم و 230 فروختم یعنی 50 درصد که از ابتدای سال حدود 90 درصد بازدهی که خسایپا را ضرر کردم 300 خریدم و 285 فروختم وگرنه بالای 100 درصد میشد
نوسانگیری فکر را از کلیت بازار دور میکند
اهداف قیمتی تا اخر سال
فملی 800
خصدرا 450
مپنا 400
اخابر 520
رایان را نمیدان اما در قیمت 460بدون شک بالای 20 درصد حداقل میدهد
پست نمونه که میگویم پست را شک ندارم رشد خوبی میکند به شرطی که 570 را باحجم بشکند پس با این همه گزینه که در یک بازار منفی حداقل دو الی چندتا میتوان خرید و تک سهم شد ایا باید نوسانگیری کرد
البته دوستان تکنیکالیست مثل جناب holy عزیز و بابک پناهی عزیز دائما هشدارهایی درباره افت بیشتر سهم ها داده بودن و به خصوص کلیت بازار و ادامه دار بودن این افت
برای نمودار های این اساتید و همینطور شما کلی دلیل وجود داره نمودارهایی که بدور از هر گونه چشم پوشی و نادیده گرفتن واقعیت ها زده شده که جای خوشحالی داره
البته نظر قبلی درباره تحلیل شما بازه 40 روزه که فرمودین رو ندیدم
با تک سهم شدن موافق نیستم ولی با صبر کردن و انتخاب به موقع سهما کاملا موافقم
همین بکاب و کمرجان واقعا ارزنده بودن
درسته جناب صالحی باید صبر کرد و بهترین رو انتخاب کرد و انرژی بی خود نذاشت
ولی هیچ وقت دست یه معامله گر رو نمیشه از اینتر جدا کرد
ممنون از نمودار های خوبتونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postجناب صالحی لطفا نظرتون را در مورد حفاری بفرمائید ..و تارگت قیمتی به نظر شما تا آخر سال چند است ؟......با تشکر
فکر نکنم هیچ فردی از حفاری بالای 20 درصد به غیر از عرضه اولیه که سهم خوب امد بالا سود گرفته باشد
پارسال 2 تا سهم را ضرر کردم یکیش حفاری بود
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط تام آی پست شده است View Postنمودار بسیار زیبایی هستش به ویژه سر و شانه!. ممنون. اما اون به نظر تو موج شماری موج 5، ریز موجهاش یه اشتباهی رخ داده! 2-5 با 4-5 (که قراره بیاد)
دوست گلم اگر جایی در دیاگرام مشکل بود در خدمتیم البته استاد موج شماری جناب holy است من شخصا زیاد موج شماری کار نکردم و در اندازه اماتوری هستم که البته بازار ایران هم که .....**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
احتمال برگشت اذراب و فاراک در فردا بالا است اما من فکر میکنم برای نگه داری و فروش دقت کنید البته هر دو صف فروش هستند
من بودم میفروختم**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمحسن و بابک جان نظر شما چیه؟
من امروز فاذر اظافه کردم؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر