تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
    بابك جان اين خبهمن را هر طوري بررسي ميكنم ميبينم تعديل مثبت خيلي خوبي داره حداقل ميتونه 70-80 تومان اعلام كند اهداف قيمتيش به نظر بنده 240 و 280 و در نهايت با سود 80 توماني و پي بر اي 4 320 تومان ميدانم خبهمن از دسته سهاميست كه با خيال راحت در يك بازه 9 ماهه 50 درصد بازده دارد
    داش محسن بازار وارد موج 5 اش شده خبهمن هم 240 رو رد کنه مجبوره ه ه ه حداقل تا 400 بره ;) یعنی به قولی 90% گین ;)

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
      داش محسن بازار وارد موج 5 اش شده خبهمن هم 240 رو رد کنه مجبوره ه ه ه حداقل تا 400 بره ;) یعنی به قولی 90% گین ;)
      بابك جان سهمي كه بنيادي و تكنيكالش صعوديه ديگه جاي شكي نميمونه تاريخ از اين دست سهمها و بازدهي ها بسيار برامون داشته....
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• SSAALLEEHH
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 382

آقا محسن و بابک عزیز یه سوال
        در کوتاه مدت خبهمن توصیه میکنید یا فولاژ؟

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

جناب پناهی عزیز .ابتدا جسارت بنده در نقد نظر شما را چشم چوشی فرمایید
          اما

خیلی از سهم ها دقیقا مثل خبهمن شده اند و با اصلاح شدیدی که در موج 4 داشتند کمی بیشتر از حد معمول افت کردند.و به قول اگر اشتباه نکنم شاخص pti انونها به شدت افت میکنه ..به معنی اینکه سهم قدرت کافی جهت ساخت موج 5 را نخواهد داشت.من خودم خبهمن دارم اما فکر کنیم که خبهمن بشه 400 اونقت شاخص باید جند باشه ؟؟ یا مثلا وساپا که الان در موج 5 است باید طبق نظر شما تا 500 رشد کنه ؟؟ البته درسته شاخص هم هدفی در محدوده 30000 به دلیل الگوی کنج داره اما فکر کنم با خبهمن 400 و وساپا 500 شاخص باید بالای 35000 واحد بشه !!!....به نظر این هدف ها کمی باورش حداقل در شرایط فعلی سخت باشه ..

یک نکته دیگه ای هم که دوستان باید کم کم حواسشون بهشون باشه شروع نیمه دوم سال است که طبق سنوات گذشته با ریزش و افت شاخص همراه است.البته قبول دارم امسال کلا شرایط عوض شد و شاید ریزش و اصلاحی که باید در مهر انجام میشد از نیمه اردیبشهت شروع شد

این نظر بنده بود تا نظر شما و سایر اساتید چه باشه

در پایان به قول دات ماستن (نقاش مو فرری برنامه خنده بازار) : من عااااااااااااااشق خبهمن 400 و وساپا 500 و شاخص 35000 واحد هستم !!!

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

محسن جان من بازه ای که مد نظرم بود 1-2 سال آتی نیست بنده کاهش نرخ ین رو تنها برای چند ماه آتی پیشبینی کردم نه 2 سال آینده! از طرفی خوب مگر غیر از این هست که ارزش ین کاهش پیدا کنه تاثیر مثبتی رو خبهمن میزاره؟;)

البته لازم به ذکره که از دید تکنیکال در اکثر جفت ارزهای وابسته به ین احتمالا شاهد افزایش جفت مورد نظر خواهیم بود که اگر این اتفاق رخ بده تا یکی دو روز آینده حتما در همینحا نمودارشو خواهم گذاشت که این اتحاد در افزایش جفت ارزهای وابسته به ین چیزی رو نشون نمیده به غیر از کاهش ارزش ین!
            فعلا که در فرانک-ین شاهد این قضیه هستیم و احتمالا در دلار-ین نیز بعد یک هفته شاهد صعود باشیم

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط SSAALLEEHH پست شده است View Post
              من که رو هر دو سهم نظرم مثبته ولی حبهمن زمانی کوتاه مدت میتونه خوب گین بده که سهم بالای 225 حدودا بسته شه

نظر

• محسن نظري
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 3397

در اصل توسط SSAALLEEHH پست شده است View Post
                دوست عزيز فولاژ به نظر بنده ممكنه زودتر به دليل جو مثبت فولاديها و روند رو به رشد قيمت محصولات فولادي در بازار داخلي به ثمر بنشيند خبهمن كمي زمان خواهد برد بنده خبهمن را قبل از گزارش 6 ماه اش خواهم خريد

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

احتمال کمبود موجودی سنگآهن تا سال 2013

تحلیلگران موسسه بارکلی پیشبینی ميکنند کمبود موجودی سنگآهن تا سال 2012 به 61 میلیون تن برسد که نسبت به رقم 38 میلیون تن افزایش یافته است اما سپس در سال 2013 بازار به تعادل برسد. چین در حدود 60 درصد سهم بازار سنگ آهن صادراتی دنیا را به خود اختصاص داده است.

آمریکا و اروپا نیز 15 درصد از بازار سنگ آهن را در اختیار دارند که نسبت به 32 درصد در سال 2002 کاهش یافته است.تولید فولاد خام چین از اوایل سال 2011 تا کنون صعودی بوده و به 694 میلیون تن رسیده که در مقایسه با رقم 672 میلیون تن افزایش یافته است. پیشبینی ميشود واردات سنگ آهن چین در سال 2011 در حدود 661 میلیون تن باشد که رشدی 7 درصدی را نسبت به سال 2010 نشان ميدهد.

افزایش تقاضای سنگ آهن چین و رشد قیمتها در آسیا
                  همچنین بر اساس گزارش پلتس قیمت سنگ آهن خلوص 62 درصد در روز 24 آگوست 50 سنت بالا رفته و به 180 دلار و 25 سنت هر تن خشک سی اف آر شمال چین رسید. پیشبینی ميشود بازار سنگ آهن صادراتی تا سال 2013 با کمبود موجودی روبهرو شود. همچنین انتظار ميرود تقاضای سنگ آهن چین بالا رفته اما در اروپا سطح تقاضا کاهش یابد.

بالا بودن تقاضای سنگ آهن کارخانهها در چین منجر به بهبود بازار آسیا شده است اما هندیها هنوز موفق به فروش در قیمت مورد نظر خود نشدهاند. بالا بودن قیمت فولاد منجر به رشد قیمت سنگ آهن شده است.. قیمت سنگ آهن صادراتی هند به دلیل بالا بودن، هنوز مورد قبول خریداران قرار نگرفته است.از آنجایی که احتمال افزایش ممنوعیت صادرات از هند وجود دارد پیشبینی ميشود عرضه سنگ آهن این کشور کاهش یابد. قیمت سنگ آهن صادراتی استرالیا نسبت به هفته گذشته افزایش یافته اما هنوز هم کمتر از قیمت سنگآهن صادراتی هند است.

تازهترین تحولات بازار سنگ آهن
                  قیمت نقدی سنگ آهن به اوج سه ماه اخیر رسیده است. فعالان بازار امیدوارند با توجه به تقاضای بالای ساختوساز در چین، فولادسازان تولید را همچنان بالا ببرند و تقاضای سنگ آهن بالا باشد. پنجشنبه اخیر دو شاخص قیمت سنگ آهن به اوج خود از اواسط ماه مه تاکنون رسیدند.سنگ آهن خلوص 5/63 درصد هند 189 دلار سی اف آر چین فروخته شد که بالاترین قیمت معامله ماههای اخیر بوده است. هنوز انتظار ميرود کمبود عرضه هند قیمت سنگ آهن را بالا نگه دارد. ولی در صورت ادامه روند صعودی شاید کارخانههای چینی محتاطانه تر وارد بازار شوند. ..... دنیای اقتصاد
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    جناب پناهی عزیز .ابتدا جسارت بنده در نقد نظر شما را چشم چوشی فرمایید
                    اما

خیلی از سهم ها دقیقا مثل خبهمن شده اند و با اصلاح شدیدی که در موج 4 داشتند کمی بیشتر از حد معمول افت کردند.و به قول اگر اشتباه نکنم شاخص pti انونها به شدت افت میکنه ..به معنی اینکه سهم قدرت کافی جهت ساخت موج 5 را نخواهد داشت.من خودم خبهمن دارم اما فکر کنیم که خبهمن بشه 400 اونقت شاخص باید جند باشه ؟؟ یا مثلا وساپا که الان در موج 5 است باید طبق نظر شما تا 500 رشد کنه ؟؟ البته درسته شاخص هم هدفی در محدوده 30000 به دلیل الگوی کنج داره اما فکر کنم با خبهمن 400 و وساپا 500 شاخص باید بالای 35000 واحد بشه !!!....به نظر این هدف ها کمی باورش حداقل در شرایط فعلی سخت باشه ..

یک نکته دیگه ای هم که دوستان باید کم کم حواسشون بهشون باشه شروع نیمه دوم سال است که طبق سنوات گذشته با ریزش و افت شاخص همراه است.البته قبول دارم امسال کلا شرایط عوض شد و شاید ریزش و اصلاحی که باید در مهر انجام میشد از نیمه اردیبشهت شروع شد

این نظر بنده بود تا نظر شما و سایر اساتید چه باشه

در پایان به قول دات ماستن (نقاش مو فرری برنامه خنده بازار) : من عااااااااااااااشق خبهمن 400 و وساپا 500 و شاخص 35000 واحد هستم !!!
                    سلام

دوست عزیز ممنون از اظهار نظرتون

و اما در مورد خبهمن عارضم محضرتون که من این عدد 400 تومن رو به هیچ وجه از خودم نگفتم من دارم با سند تارگت میدم

یه هفته پیش عرض کردم اگر الگوی سرشونه شکسته بشه به اندازه ارتفاع سر تا گردن سهم افت میکنه و باید!!! تا 30 تومن بیاد ولی این اصلا و ابدا در شرایط فعلی امکان نداره چرا ؟؟؟چون اولا شاخص وارد موج صعودی شده ثانیا بنیادی سهم همچین اجازه ای به اینقدر افت نمیده پس مجبوره سرشونه فیلد بشه ( دقیقا مثل چند هفته پیش طلا و الگوی فعلیه طلا).سرشونه هم فیلد بشه میدونید هدف کلاسیکش حداقل چنده؟؟؟

به اندازه ارتفاع سر و گردن از شانه ی راسته.این شانه ی راست حدودا میشه حوالی 245 و ارتفاع سر تا گردن هم حدودا 160 هست.حال شما این عدد رو با 245 جمع کنید ببینید هدف کلاسیک سهم چقدر میشه؟...

حدودا 400 تا 407 میشه پس هدف کلاسیک و حداقل هدف سهم این مقداره پس من از خودم نگفتم و با مدرک حرف زدم :)

نظر

• تام آی
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 168

میشه گفت خبهمن میتونه موج 3 صعودی بزرگ رو شکل بده!

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط تام آی پست شده است View Post
                        میشه گفت خبهمن میتونه موج 3 صعودی بزرگ رو شکل بده!
                        دیتاشو تعدیل نکردم تا موج شماریشو انجام بدم ولی منم فکر میکنم آره موج 3 صعودیشو میخواهد شکل بده

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

با سلام وعرض ادب خدمت محسن نظری و بابک پناهی بنظر تجهیزاتیها با رشد صدرا در محدوده 250 فاراک و فاذر رشد میکنن ولی حسیمنتال میگه ار 250 برگشت داریم نظر شما اساتید چیه؟
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
                            با سلام وعرض ادب خدمت محسن نظری و بابک پناهی بنظر تجهیزاتیها با رشد صدرا در محدوده 250 فاراک و فاذر رشد میکنن ولی حسیمنتال میگه ار 250 برگشت داریم نظر شما اساتید چیه؟
                            دوست عزيزم اگر اين حمايتها روي صدرا ادامه دار باشد 260 هم ميشكند در غير اينصورت به نظرم كمي اصلاح و روند خنثي را در پيش بگيرد روند اتي صدرا بستگي به ادامه دار بودن يا نبودن حمايتها دارد

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
                              دیروز به یکی از دوستا میگفتم تو بازار مثبت فرق نمیکنه چی بخری اکثر سهمای وابسته به شاخص رشد خواهند کرد صدرا هم رشد خواهد کرد و کل تجهیزاتی ها

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

بابک جان سلام
                                من این موج 5 را هم دوست دارم هم دوست ندارم
                                دوست دارم چون میدونم با مسایل سیاسی همخونی داره (البته از بعد زمانی)
                                از طرفی به قول خودت همه سود میکنند
                                از طرفی گینی که توش میده شاید کمترین استرس را داره
                                اما یک چیزش بده
                                اونم اینه که اول برخی دوستان جو مثبت میگیرشون و اون بالا ها هم سهم میخرند
                                و بعدیش اینه من در این مواقع بعدش باید وارد بازار موازی بشم
                                شاید مسکن برای 92;)
                                البته این 30000 یا 36000 برای شاخص با دید تحولات سیاسی دو سال اینده و مسایل پیرامون ان چیز عجیبی نیست که اگر دوست داشتید میشکافمش
                                اما چیزی که مهمه باید از این بازده زمانی دوستان بیشتری سود را ببرند
                                من همیشه به دوستان در غالب موج 3 و 5 همیشه سهامداری را پیشنهاد دادم و نوسانگیری همیشه باعث جا موندن میشه

نظر

در حال کار...
                                X