تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادری
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 519

در اصل توسط golden leopard پست شده است View Post
    در ضمن آای نادری شما نظرتان در مورد وساخت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نظر بنده هم مطابق با نظر محسن خان نظری است.

نظر

• محسن نظري
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 3397

با سلام به استاد نظری عزیز.بنده بسیار خوشحالم که توانستم در این سایت وزین عضو شوم.در ضمن کلاس اولی هم هستم الان چند روزی است که دارم کل صفحات تاپیک شما را مطالعه میکنم.تا به اینجا رسیدم .می خواستم بدونم وساخت یا همان ساختمان ایران ارزش بنیادی آنچنانی گویا ندارد و جمعی سفته باز دارند نوسازی ساختمان و ساختمان ایران را بالا می برند..من مقداری از این سهم نمیدونم یکی از دوستان توصیه کرد خریدم با توجه به نظر شما که این سهم ارزش بنیادی آنچنانی ندارد به نظر شما فردا رد کنم بره؟؟؟تا از شرش خلاص شوم navسهم حدود 230 تومان است تو هییت مدیره عنوان شده.هر سال هم سودش کمتر و کمتر میشود به نظر شما احتمال ندارد این سهم ورشکست بشود.ممنون میشم تا نظرات وزین شما را جویا شوم.امیدوارم اولین پست بنده در این تاپیک کمکی کند به اعتلای سودآوری بنده
      با سلام خدمت شما دوست عزيز و ضمن خوشامدگويي
      همانطور كه ميدانيد نظر بنده بر روي وساخت به هيچ وجه مساعد نيست و اين رشد قيمتي را غير منطقي ميدانم وساخت در مقابل سهامي همچون ثاخت و ثشاهد اصلا وضعيت بنيادي خوبي ندارد همه جا صحبت ونوين ساخت است يكي پيدا نميشود بگويد اين همه سال هر ساله سود ونوين دارد بالا ميرود صرف چه ميشود؟ يه كلام صرف هزينه هاي مالي سر سام اور اين گروه اين همه پروژه و وعده وعيد چه شد هيچي سر هوا تمامي پروژه ها نيمه كاره چرا چون مديريت ضعيف است همانطور كه خودتان هم گفتيد همه ساله شاهد كاهش سوداوري وساخت و ثنوسا هستيم اگر بازار مسكن مشكل دارد چرا اين مشكل براي ثاخت و و شركتهاي تابعش نيست؟
      در كل نظر بنده مبني بر خروج از سهم در قيمتهاي حوالي 170-180 است خود بنده اگر سهامدار بودم به محض ريختن صف خريد سهم را ميفروختم و خارج ميشدم
      به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
      اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• Moradad
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 355

ببخشید آقای نظری
        دوستان هم زیاد پرسیدند ، در مورد بیمه دی به نظر سفته بازی است یا واقعا هنوز جای رشد دارد و منتظر اعلام قراردادهای جدیدش باشیم.
        همانطور که میدانید هنوز آمار قرارداد 140 میلیاردی با بنیاد را اعلام نکرده است
        با تشکر

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

با سلام به آقای نظری کبیر.اگر ممکن است برایتان یک سهم معرفی کنید بنیادی قوی باشد تا پس از خلاص شدن از شر این سرمایه گذاری ساختمان ایران که جزءضرر برای ما هیچی نداشته مطابق با بیانات شما خریداری کنم تا برای گارانتی سهامم مطابق استانداردهای شما عمل کرده باشم.ممنون از لطف شما استاد بزرگ تحلیل فاندامنتال ایران.درود بر شما
          دوست عزيز ما نه كبير هستيم نه چيز ديگري شرمنده نكنيد وظيفه ما خدمت رساني به شما عزيزان است كه اميدواريم بتوانيم صادقانه در اين راه گام برداريم

نظر

• محسن نظري
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 3397

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
            golden leopard عزیز خودت می دونی خرید و فروش با هر کسی است.البته ببخشید از آقای نظری که بنده مداخله کردم.
            به به دكتر عزيز
            نادري جان تا كجا با وساخت ميموني؟

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

در اصل توسط سید پست شده است View Post
              اقای نظری مفی فولاد بخرم؟
              باتشکر
              بله دوست عزيز گفتم كه منفي فولاد گزينه مناسبي هم با ديد كوتاه مدت است هم ميان مدت

نظر

• golden leopard
                Banned
                • Aug 2011
                • 23

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                با سلام خدمت شما دوست عزيز و ضمن خوشامدگويي
                همانطور كه ميدانيد نظر بنده بر روي وساخت به هيچ وجه مساعد نيست و اين رشد قيمتي را غير منطقي ميدانم وساخت در مقابل سهامي همچون ثاخت و ثشاهد اصلا وضعيت بنيادي خوبي ندارد همه جا صحبت ونوين ساخت است يكي پيدا نميشود بگويد اين همه سال هر ساله سود ونوين دارد بالا ميرود صرف چه ميشود؟ يه كلام صرف هزينه هاي مالي سر سام اور اين گروه اين همه پروژه و وعده وعيد چه شد هيچي سر هوا تمامي پروژه ها نيمه كاره چرا چون مديريت ضعيف است همانطور كه خودتان هم گفتيد همه ساله شاهد كاهش سوداوري وساخت و ثنوسا هستيم اگر بازار مسكن مشكل دارد چرا اين مشكل براي ثاخت و و شركتهاي تابعش نيست؟
                در كل نظر بنده مبني بر خروج از سهم در قيمتهاي حوالي 170-180 است خود بنده اگر سهامدار بودم به محض ريختن صف خريد سهم را ميفروختم و خارج ميشدم
                ممنون از لطف شما استاد نیک سرشت.پس بنده در اولین فرصت عطای این سهم را به لقایش می بخشم.در ضمن استاد نظر شما در مورد سرمایه گذاری صنعت و معدن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نادری
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 519

بله دوست عزيز گفتم كه منفي فولاد گزينه مناسبي هم با ديد كوتاه مدت است هم ميان مدت
                  با سلام خدمت محسن خان نظری عزیز دل برادر.محسن جان متاسفانه ثنوسا رو دوهفته پیش خالی کردم رو 143 تومان حدود 300هزارتا بود ووساخت خریدم وساخت را هم هفته پیش خالی کردم که کلا شد سهمی 150 تومان قیمت فروشم.الان هم وصنعت خریدم نمی دونم چی شد که یک دفعه سهم از 143تومان پرواز کردتا 181 تومان الان.الان 400هزارتا وصنعت 115 تومانی دارم .نمی دونم کی این وصنعت می خواهد رشد کند؟آیا خبری ازش داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادم است یک زمانی وارد شده بودی و برای پرتفو هایت خریده بودی.به نظرت کی سهم راه می افته؟چرا داره در جا میزنه؟؟؟کی داره رنج منفی می کشه؟؟؟؟؟؟

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

دوست عزيز تبريك ميگم ما خودمان هم جامانديم البته اهداف شيران خيلي بالاست فكر ميكنم يك بازه 6-9 ماهه 50-100 درصد بازدهي بدهد مبارك دوستاني كه خريدند
                    جناب نظری خسته نباشید . با توجه به روند شیران روند واتی را چطور میبینید . فکر میکنم در پرتفوی واتی بخش زیادی شیران هست البته الان نگاه نکردم از روی حافظه میگم . یک بررسی بفرمایید خالی از لطف نیست .
                    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• bluetooth
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 220

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                      نظر بنده هم مطابق با نظر محسن خان نظری است.
                      آقای نادری سلام
                      اتفاقی افتاده که نظرتون با نظرات 2هفته پیش توی تالار بورس عوض شده؟؟؟
                      [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

دوستان عزيز خبر خوش افزايش 5 درصدي نرخ ورق تاييد شد عرضه ورق هم افتاده تو فولاد خبرهاي مثبت زياده سهام فولاديتونو از دست ندين ما امروز با معاون اقتصادي و مالي فولاد مصاحبه كرديم منفي ها فرصت خريده ببينيد كي گفتم نشه پست بانك 530 توماني...

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1010

استاد نظری خدا قوت عنایت بفرمایید خرید گل گهر را با توجه به افزایش نرخ ورق مناسب میدانید یا نه با سپاس

نظر

• نادری
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 519

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
                            آقای نادری سلام
                            اتفاقی افتاده که نظرتون با نظرات 2هفته پیش توی تالار بورس عوض شده؟؟؟
                            نه بابا عوض نشده ولی کلا زده شده ام از این سهام ای کاش که یکم دیرتر فقط می فروختم و این گین رو که داره میده رو میگرفتم چون خیلی براش زحمت کشیدم.تازه داره خبرهای خوب از راه میرسه.در این سهم دچار یاس فلسفی شدم واگر نه که واله چی بگم...

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                              باسلام خدمت جناب پناهی ونظری عزیز ،باتوجه به تجربه بالای شما دوستان آیا صدرا توان عبوراز این مقاومت تاریخی خودشوداره ؟ودوم اینکه چرافولاژ تکون نمیخوره بااین قیمتهای جهانی مثل فولاد وفولای باتشکر
                              سلام

مهمترین مقاومت صدرا محدوده 258 هست باید دید با این سطح چکار خواهد کرد ولی از دید خطی روند نزولیشو شکسته! ;)

خطی:

لگاریتمی:

و اما در مورد فولاژ...فولاژ روند منفی خودشو شکونده و شما مطمئن باشید گین بسیار مناسبی از این سهم خواهید گرفت فقط عجله نکنید!ما هم امروز گرفتیم

نظر

• حبیب
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 252

جناب نظری نظرتان رو ثباغ را هم بفرمایید به نظرم با احتساب سود مجمع سهم با پی ای 2.5 گزینه خوبی برای حقوقی باشه

نظر

در حال کار...
                                X