در اصل توسط golden leopard پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبا سلام به استاد نظری عزیز.بنده بسیار خوشحالم که توانستم در این سایت وزین عضو شوم.در ضمن کلاس اولی هم هستم الان چند روزی است که دارم کل صفحات تاپیک شما را مطالعه میکنم.تا به اینجا رسیدم .می خواستم بدونم وساخت یا همان ساختمان ایران ارزش بنیادی آنچنانی گویا ندارد و جمعی سفته باز دارند نوسازی ساختمان و ساختمان ایران را بالا می برند..من مقداری از این سهم نمیدونم یکی از دوستان توصیه کرد خریدم با توجه به نظر شما که این سهم ارزش بنیادی آنچنانی ندارد به نظر شما فردا رد کنم بره؟؟؟تا از شرش خلاص شوم navسهم حدود 230 تومان است تو هییت مدیره عنوان شده.هر سال هم سودش کمتر و کمتر میشود به نظر شما احتمال ندارد این سهم ورشکست بشود.ممنون میشم تا نظرات وزین شما را جویا شوم.امیدوارم اولین پست بنده در این تاپیک کمکی کند به اعتلای سودآوری بنده
همانطور كه ميدانيد نظر بنده بر روي وساخت به هيچ وجه مساعد نيست و اين رشد قيمتي را غير منطقي ميدانم وساخت در مقابل سهامي همچون ثاخت و ثشاهد اصلا وضعيت بنيادي خوبي ندارد همه جا صحبت ونوين ساخت است يكي پيدا نميشود بگويد اين همه سال هر ساله سود ونوين دارد بالا ميرود صرف چه ميشود؟ يه كلام صرف هزينه هاي مالي سر سام اور اين گروه اين همه پروژه و وعده وعيد چه شد هيچي سر هوا تمامي پروژه ها نيمه كاره چرا چون مديريت ضعيف است همانطور كه خودتان هم گفتيد همه ساله شاهد كاهش سوداوري وساخت و ثنوسا هستيم اگر بازار مسكن مشكل دارد چرا اين مشكل براي ثاخت و و شركتهاي تابعش نيست؟
در كل نظر بنده مبني بر خروج از سهم در قيمتهاي حوالي 170-180 است خود بنده اگر سهامدار بودم به محض ريختن صف خريد سهم را ميفروختم و خارج ميشدمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط golden leopard پست شده است View Postبا سلام به آقای نظری کبیر.اگر ممکن است برایتان یک سهم معرفی کنید بنیادی قوی باشد تا پس از خلاص شدن از شر این سرمایه گذاری ساختمان ایران که جزءضرر برای ما هیچی نداشته مطابق با بیانات شما خریداری کنم تا برای گارانتی سهامم مطابق استانداردهای شما عمل کرده باشم.ممنون از لطف شما استاد بزرگ تحلیل فاندامنتال ایران.درود بر شمابه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا سلام خدمت شما دوست عزيز و ضمن خوشامدگويي
همانطور كه ميدانيد نظر بنده بر روي وساخت به هيچ وجه مساعد نيست و اين رشد قيمتي را غير منطقي ميدانم وساخت در مقابل سهامي همچون ثاخت و ثشاهد اصلا وضعيت بنيادي خوبي ندارد همه جا صحبت ونوين ساخت است يكي پيدا نميشود بگويد اين همه سال هر ساله سود ونوين دارد بالا ميرود صرف چه ميشود؟ يه كلام صرف هزينه هاي مالي سر سام اور اين گروه اين همه پروژه و وعده وعيد چه شد هيچي سر هوا تمامي پروژه ها نيمه كاره چرا چون مديريت ضعيف است همانطور كه خودتان هم گفتيد همه ساله شاهد كاهش سوداوري وساخت و ثنوسا هستيم اگر بازار مسكن مشكل دارد چرا اين مشكل براي ثاخت و و شركتهاي تابعش نيست؟
در كل نظر بنده مبني بر خروج از سهم در قيمتهاي حوالي 170-180 است خود بنده اگر سهامدار بودم به محض ريختن صف خريد سهم را ميفروختم و خارج ميشدم
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبله دوست عزيز گفتم كه منفي فولاد گزينه مناسبي هم با ديد كوتاه مدت است هم ميان مدت
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز تبريك ميگم ما خودمان هم جامانديم البته اهداف شيران خيلي بالاست فكر ميكنم يك بازه 6-9 ماهه 50-100 درصد بازدهي بدهد مبارك دوستاني كه خريدندفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
دوستان عزيز خبر خوش افزايش 5 درصدي نرخ ورق تاييد شد عرضه ورق هم افتاده تو فولاد خبرهاي مثبت زياده سهام فولاديتونو از دست ندين ما امروز با معاون اقتصادي و مالي فولاد مصاحبه كرديم منفي ها فرصت خريده ببينيد كي گفتم نشه پست بانك 530 توماني...به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
استاد نظری خدا قوت عنایت بفرمایید خرید گل گهر را با توجه به افزایش نرخ ورق مناسب میدانید یا نه با سپاس
نظر
-
در اصل توسط bluetooth پست شده است View Postآقای نادری سلام
اتفاقی افتاده که نظرتون با نظرات 2هفته پیش توی تالار بورس عوض شده؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postباسلام خدمت جناب پناهی ونظری عزیز ،باتوجه به تجربه بالای شما دوستان آیا صدرا توان عبوراز این مقاومت تاریخی خودشوداره ؟ودوم اینکه چرافولاژ تکون نمیخوره بااین قیمتهای جهانی مثل فولاد وفولای باتشکر
مهمترین مقاومت صدرا محدوده 258 هست باید دید با این سطح چکار خواهد کرد ولی از دید خطی روند نزولیشو شکسته! ;)
خطی:
لگاریتمی:
و اما در مورد فولاژ...فولاژ روند منفی خودشو شکونده و شما مطمئن باشید گین بسیار مناسبی از این سهم خواهید گرفت فقط عجله نکنید!ما هم امروز گرفتیم
نظر
نظر