در اصل توسط mohseni1353 پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا محسن نظرتون درباره تسه ها رو میخواستم
الان نگاه میگردم قیمت سهم اکثر تسه ها از اول سال از 58 به 80 هزار تومان رسیدهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدر فاراك شايعه شده شركت قصد اعلام تعديل مثبت عايدي را در مهرماه دارد فعلا در حال بررسي صحت و سقم اين شايعه ميباشيم
اگه اشتباه نکنم فکر کنم 50% باشه البته صحبت از 100%هم هست
حالا با این شرایط به احتمال زیاد تا قبل از مجمع افزایش سرمایه سهم رشد خوبی خواهد داشت
و همزمان با افزایش سرمایه سودش رو افزایش میده
میشه گفت در حال حاضر فاراک در روند صعودی یه فاز عقب تر از صدراست که البته در میان مدت جبران خواهد کردافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postمحسن جان فاراک یه افزایش سرمایه داره که به زودی عملی خوهد شد
اگه اشتباه نکنم فکر کنم 50% باشه البته صحبت از 100%هم هست
حالا با این شرایط به احتمال زیاد تا قبل از مجمع افزایش سرمایه سهم رشد خوبی خواهد داشت
و همزمان با افزایش سرمایه سودش رو افزایش میده
میشه گفت در حال حاضر فاراک در روند صعودی یه فاز عقب تر از صدراست که البته در میان مدت جبران خواهد کردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postفاراك را در اين قيمتها دوست عزيز براي ورود كمي با ريسك همراه ميدانم فاراك در صورت عبور از قيمتهاي 220 تومان كه مصادف ميشود با صدراي 260 توماني ميتواند تا سطوح قيمتي 240 تومان برود البته باز هم تاكيد ميكنم بستگي به شكست يا عدم شكست قيمتهاي 260 تومان توسط صدرا دارد
نظر
-
در اصل توسط oplus پست شده است View Postسلام،فکر کنم دیگه وقتشه!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
محسن جان کاری به خبر رسانی شما ندارم هر چند که مناسب و تا حدود زیادی حرفه ای عمل میکنید اینکه اخبار به شما میرسد و در اختیار دوستان میگذارید و ... اما واقعا" باید به شما احسنت گفت و این تلاش و سعه صدر شما را ستود که با حوصله وخونسردی پاسخگوی تمام ابهامات دوستان هستید واقعا" خداقوت . این پست اول بنده است ولی از سال 80 در بورس فعالم ولی همیشه مطالب دوستانی مثل شما را دنبال میکنم. علی یارت .
نظر
-
سلام محسن جان با مثبت فردا خفناور حرکتش شروع میشه(تکنیکال) بنظرتون رشد فاراک از خفناور سریع تره که گفتید خفناورو با فاراک تعویض میکنید؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postمحسن جان کاری به خبر رسانی شما ندارم هر چند که مناسب و تا حدود زیادی حرفه ای عمل میکنید اینکه اخبار به شما میرسد و در اختیار دوستان میگذارید و ... اما واقعا" باید به شما احسنت گفت و این تلاش و سعه صدر شما را ستود که با حوصله وخونسردی پاسخگوی تمام ابهامات دوستان هستید واقعا" خداقوت . این پست اول بنده است ولی از سال 80 در بورس فعالم ولی همیشه مطالب دوستانی مثل شما را دنبال میکنم. علی یارت .
آقا محسن گل، استاد بی ادعــــــــــــــــــایـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
نظر