منتظر میمونیم تا ببینیم شب چه تصمیمی اتخاذ میشه و فعلا هیچ پستی نمیزنم
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postنه بابك جان مشكل اينه كه منافع گروه بهم ميخوره ديشب رو كه يادته تاپيك كمرجان شد موضوع مهم چرا چون منافع گروه ايجاب ميكرد كه موضوع مهم شود
منافع گروه ايجاب ميكند كه سايت فضاي پليسي و امنيتي باشه و هيچ كسي ، حق كوچكترين اظهار نظري درباره نوع و چگونگي حركت گروهي نداشته باشه.
اين نوع شيوه مديريت و دموكراسي و خفقان، در نوع خودش قابل توجه است.آخرین ویرایش توسط ali2000؛ 2011/09/11, 11:32.
نظر
-
دوستان با اجازه محسن عزیز بحثو همینجا تمام میکنیم و ادامه مطالب و تحلیلهارو مینویسم
خوشبختانه با پادرمیانی مدیران محترم سایت مشکل حل شد و از این به بعد هیچ پستی در این تاپیک حذف نخواهد شد
Hello To Freedom
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postدوستان با اجازه محسن عزیز بحثو همینجا تمام میکنیم و ادامه مطالب و تحلیلهارو مینویسم
خوشبختانه با پادرمیانی مدیران محترم سایت مشکل حل شد و از این به بعد هیچ پستی در این تاپیک حذف نخواهد شد
Hello To Freedom
نظر
-
ممنونم اول از جناب جمالي و هالي عزيز كه با امدنشان باز هم سايت سر وس امان پيدا كرد دوم از همه عزيزان كه ما را ياري كردند تاپيك به حال اول خود بازميگردد
روزي دوستي در پيام خصوصي پي ام داد كه چرا جلوي برخي حركتها اقدامي نميكنيد گفتم دوست عزيز از ماست كه برماست اين مردم ما خودشان اين روندها را دوست دارند و به ان شكل ميدهند ايشان قانع نشد ولي زمان خودش همه چيز را ثابت كرد همانطور كه در گذشته بسياري از مسائل را روشن و ثابت كرد به هر حال زين پس:
دوستاني كه به هر نحوي از خود ما از مطالب ما يا از روند ما خوشش نميايد هيچ عيبي ندارد زحمت بكشد اصلا تو اين تاپيك نيايد
ساير دوستان عزيز ما در اين تاپيك به روي شما هميشه باز است و هر چه دل تنگتان به جز پستهاي سياسي ميخواهد بگوييد از بورس اقتصاد فوتبال و يا هر چيز ديگري كه دل تنگتان ميخواهد اين تاپيك من يا بابك نيست اين تاپيك متعلق به همه شماست بدون هيچ محدوديتي
شاد و سلامت باشيدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
دوستان خواسشون به این ومعادن باشه ها نگید نگفتین 1250 هدفشه
صدرا هم همچنان با سیگنال های مثبت پیاپی داره راهشو برای صعود بیشتر آماده میکنه
خبهمن باز هم حمایت فوق العاده ای از سهم شد و قیمت آخرین معامله بالاتر از کلوز شد که یک سیگنال مثبت برای فرداست
وامید کگل و کچاد برای صعود در اولای راهن پس از دست ندینشون
خکار رو دریابید این مثلم خبهمن حفاری فولاژ-فولاد و خساپا روند منفیشو فکر کنم امروز شکست!
در مورد فروم چشم از این سهم 59 تومنی ورندارید!
:)
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postبكام فرصت خريد خيلي مناسبي داد به دوستان از 255 و برگشت كرد ..اساتيد اين كه همه ظاهرا استفاده كردند ..اميدوارم بقيه هم اسافاده كرده باشندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم اول از جناب جمالي و هالي عزيز كه با امدنشان باز هم سايت سر وس امان پيدا كرد دوم از همه عزيزان كه ما را ياري كردند تاپيك به حال اول خود بازميگردد
روزي دوستي در پيام خصوصي پي ام داد كه چرا جلوي برخي حركتها اقدامي نميكنيد گفتم دوست عزيز از ماست كه برماست اين مردم ما خودشان اين روندها را دوست دارند و به ان شكل ميدهند ايشان قانع نشد ولي زمان خودش همه چيز را ثابت كرد همانطور كه در گذشته بسياري از مسائل را روشن و ثابت كرد به هر حال زين پس:
دوستاني كه به هر نحوي از خود ما از مطالب ما يا از روند ما خوشش نميايد هيچ عيبي ندارد زحمت بكشد اصلا تو اين تاپيك نيايد
ساير دوستان عزيز ما در اين تاپيك به روي شما هميشه باز است و هر چه دل تنگتان به جز پستهاي سياسي ميخواهد بگوييد از بورس اقتصاد فوتبال و يا هر چيز ديگري كه دل تنگتان ميخواهد اين تاپيك من يا بابك نيست اين تاپيك متعلق به همه شماست بدون هيچ محدوديتي
شاد و سلامت باشيد
حالا دیگه با خیال راحت میتونم بگم یاشاسین تیراختور :dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
خب بريم سر چند تا خبر:
اول تبريك به وصنعتيها براي اگهي شدن بلوك 1 درصدي ايرانخودرو
دوم تبريك به سايپايي ها براي پذيرفته شدن سايپاي كاشان در فرابورس
سوم تبريك به خبهمنيها براي تاييد تلويحي تعديل مثبت گزارش 6 ماهه
چهارم اين معدنيها به خصوص ومعادن را دريابيد فملي و دلار ازاد از يكطرف افزايش سرمايه 200 درصدي و درج فولاد صبا نور از طرف ديگر ومعادن 1200 توماني را رقم خواهد زد البته با ديد ميان مدتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postممنون محسن جان از دکتر هولی و استاد جمالی هم تشکر میکنم
حالا دیگه با خیال راحت میتونم بگم یاشاسین تیراختور :dبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postخب بريم سر چند تا خبر:
اول تبريك به وصنعتيها براي اگهي شدن بلوك 1 درصدي ايرانخودرو
دوم تبريك به سايپايي ها براي پذيرفته شدن سايپاي كاشان در فرابورس
سوم تبريك به خبهمنيها براي تاييد تلويحي تعديل مثبت گزارش 6 ماهه
چهارم اين معدنيها به خصوص ومعادن را دريابيد فملي و دلار ازاد از يكطرف افزايش سرمايه 200 درصدي و درج فولاد صبا نور از طرف ديگر ومعادن 1200 توماني را رقم خواهد زد البته با ديد ميان مدت
خوب از فولاژم بگو تا خبرای سبدم تکمیل بشه ;)
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم اول از جناب جمالي و هالي عزيز كه با امدنشان باز هم سايت سر وس امان پيدا كرد دوم از همه عزيزان كه ما را ياري كردند تاپيك به حال اول خود بازميگردد
شاد و سلامت باشيدآخرین ویرایش توسط arashvet؛ 2011/09/11, 12:23.
نظر
نظر