تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

منتظر میمونیم تا ببینیم شب چه تصمیمی اتخاذ میشه و فعلا هیچ پستی نمیزنم

نظر

• بورسیان
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 38

من فکر کنم این حجمه و مشکل اپیدمی توی فرومها داره بوجود میاد که متاسفانه باعث کناره گیری تحلیلگران جوان و خوب از این فرمها میشه مثل یکی از سایتهای مشابه که بسیاری از دوستان خوب و با اخلاق کنار کشیدند .بنظرم شاید بهتره مقداری فضا داده شود .

نظر

• ali2000
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 175

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
        نه بابك جان مشكل اينه كه منافع گروه بهم ميخوره ديشب رو كه يادته تاپيك كمرجان شد موضوع مهم چرا چون منافع گروه ايجاب ميكرد كه موضوع مهم شود
        امروز بنده، دو پست در تاپيك حركت دسته جمعي به صورت دوستانه و براي همفكري نوشتم. چون به مذاق آنها خوش نيامد. سريع حذف كردن.
        منافع گروه ايجاب ميكند كه سايت فضاي پليسي و امنيتي باشه و هيچ كسي ، حق كوچكترين اظهار نظري درباره نوع و چگونگي حركت گروهي نداشته باشه.
        اين نوع شيوه مديريت و دموكراسي و خفقان، در نوع خودش قابل توجه است.
        آخرین ویرایش توسط ali2000؛ 2011/09/11, 11:32.

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

دوستان با اجازه محسن عزیز بحثو همینجا تمام میکنیم و ادامه مطالب و تحلیلهارو مینویسم

خوشبختانه با پادرمیانی مدیران محترم سایت مشکل حل شد و از این به بعد هیچ پستی در این تاپیک حذف نخواهد شد

Hello To Freedom

نظر

• بورسیان
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 38

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
            دوستان با اجازه محسن عزیز بحثو همینجا تمام میکنیم و ادامه مطالب و تحلیلهارو مینویسم

خوشبختانه با پادرمیانی مدیران محترم سایت مشکل حل شد و از این به بعد هیچ پستی در این تاپیک حذف نخواهد شد

Hello To Freedom
            باز هم میگم باید از دوستان پر باری مثل باربد وپناهی و نظری و مسلم و مابقی تحلیلگران توانا استفاده کرد یادش بخیر سالهای 70-75 ما مجبور بودیم فقط از روزنامه دنیای اقتصاد استفاده کنیم و به نوعی توی هوا سهم خرید وفروش میکردیم الان ماشاا... این همه تحلیلگر با انگیزه .مدیریت محترم هم باید در حرکت اینها کمک کند و صد البته صبر و تحملش هم بیشتر از بقیه باشد مه هست و با درایت خوب خود باعث رونق و تبادل نظر مثبت میشود

نظر

• محسن نظري
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 3397

ممنونم اول از جناب جمالي و هالي عزيز كه با امدنشان باز هم سايت سر وس امان پيدا كرد دوم از همه عزيزان كه ما را ياري كردند تاپيك به حال اول خود بازميگردد
              روزي دوستي در پيام خصوصي پي ام داد كه چرا جلوي برخي حركتها اقدامي نميكنيد گفتم دوست عزيز از ماست كه برماست اين مردم ما خودشان اين روندها را دوست دارند و به ان شكل ميدهند ايشان قانع نشد ولي زمان خودش همه چيز را ثابت كرد همانطور كه در گذشته بسياري از مسائل را روشن و ثابت كرد به هر حال زين پس:
              دوستاني كه به هر نحوي از خود ما از مطالب ما يا از روند ما خوشش نميايد هيچ عيبي ندارد زحمت بكشد اصلا تو اين تاپيك نيايد
              ساير دوستان عزيز ما در اين تاپيك به روي شما هميشه باز است و هر چه دل تنگتان به جز پستهاي سياسي ميخواهد بگوييد از بورس اقتصاد فوتبال و يا هر چيز ديگري كه دل تنگتان ميخواهد اين تاپيك من يا بابك نيست اين تاپيك متعلق به همه شماست بدون هيچ محدوديتي
              شاد و سلامت باشيد
              به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
              اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

دوستان خواسشون به این ومعادن باشه ها نگید نگفتین 1250 هدفشه
                صدرا هم همچنان با سیگنال های مثبت پیاپی داره راهشو برای صعود بیشتر آماده میکنه
                خبهمن باز هم حمایت فوق العاده ای از سهم شد و قیمت آخرین معامله بالاتر از کلوز شد که یک سیگنال مثبت برای فرداست
                وامید کگل و کچاد برای صعود در اولای راهن پس از دست ندینشون
                خکار رو دریابید این مثلم خبهمن حفاری فولاژ-فولاد و خساپا روند منفیشو فکر کنم امروز شکست!
                در مورد فروم چشم از این سهم 59 تومنی ورندارید!

:)

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  چون حذف میشن
                  بابک جان تازه فهمیدم سایت بورسی چقدر مسخره ...
                  به نظر من تمرکزمون رو سهم های خودمون باشه خیلی بهتره
                  مخلص داداش
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    بكام فرصت خريد خيلي مناسبي داد به دوستان از 255 و برگشت كرد ..اساتيد اين كه همه ظاهرا استفاده كردند ..اميدوارم بقيه هم اسافاده كرده باشند
                    بله دوست عزيز و ظاهرا يكي از كارگزاريها وصندوقش هم قصد دارند سهم را تا 290-300 بالا ببرند;)

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

ممنونم اول از جناب جمالي و هالي عزيز كه با امدنشان باز هم سايت سر وس امان پيدا كرد دوم از همه عزيزان كه ما را ياري كردند تاپيك به حال اول خود بازميگردد
                      روزي دوستي در پيام خصوصي پي ام داد كه چرا جلوي برخي حركتها اقدامي نميكنيد گفتم دوست عزيز از ماست كه برماست اين مردم ما خودشان اين روندها را دوست دارند و به ان شكل ميدهند ايشان قانع نشد ولي زمان خودش همه چيز را ثابت كرد همانطور كه در گذشته بسياري از مسائل را روشن و ثابت كرد به هر حال زين پس:
                      دوستاني كه به هر نحوي از خود ما از مطالب ما يا از روند ما خوشش نميايد هيچ عيبي ندارد زحمت بكشد اصلا تو اين تاپيك نيايد
                      ساير دوستان عزيز ما در اين تاپيك به روي شما هميشه باز است و هر چه دل تنگتان به جز پستهاي سياسي ميخواهد بگوييد از بورس اقتصاد فوتبال و يا هر چيز ديگري كه دل تنگتان ميخواهد اين تاپيك من يا بابك نيست اين تاپيك متعلق به همه شماست بدون هيچ محدوديتي
                      شاد و سلامت باشيد
                      ممنون محسن جان از دکتر هولی و استاد جمالی هم تشکر میکنم
                      حالا دیگه با خیال راحت میتونم بگم یاشاسین تیراختور :d
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• محسن نظري
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 3397

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        اقای نظری چرا وکار انقدر حجم بالا میزنه؟
                        براي خودم هم جالب بود دوست عزيزم به نظرم داره اماده ميشه براي پرتاب به سوي هدف 320 تومني...

نظر

• محسن نظري
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 3397

خب بريم سر چند تا خبر:
                          اول تبريك به وصنعتيها براي اگهي شدن بلوك 1 درصدي ايرانخودرو
                          دوم تبريك به سايپايي ها براي پذيرفته شدن سايپاي كاشان در فرابورس
                          سوم تبريك به خبهمنيها براي تاييد تلويحي تعديل مثبت گزارش 6 ماهه
                          چهارم اين معدنيها به خصوص ومعادن را دريابيد فملي و دلار ازاد از يكطرف افزايش سرمايه 200 درصدي و درج فولاد صبا نور از طرف ديگر ومعادن 1200 توماني را رقم خواهد زد البته با ديد ميان مدت

نظر

• محسن نظري
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 3397

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                            ممنون محسن جان از دکتر هولی و استاد جمالی هم تشکر میکنم
                            حالا دیگه با خیال راحت میتونم بگم یاشاسین تیراختور :d
                            دروود به دوستاني كه هميشه دوست باقي ميمونن و هيچ وقت رنگ عوض نميكنند حامد جان هميشه كنار شما هستم .....

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

خب بريم سر چند تا خبر:
                              اول تبريك به وصنعتيها براي اگهي شدن بلوك 1 درصدي ايرانخودرو
                              دوم تبريك به سايپايي ها براي پذيرفته شدن سايپاي كاشان در فرابورس
                              سوم تبريك به خبهمنيها براي تاييد تلويحي تعديل مثبت گزارش 6 ماهه
                              چهارم اين معدنيها به خصوص ومعادن را دريابيد فملي و دلار ازاد از يكطرف افزايش سرمايه 200 درصدي و درج فولاد صبا نور از طرف ديگر ومعادن 1200 توماني را رقم خواهد زد البته با ديد ميان مدت
                              این همه خبر مثبت ... :x

خوب از فولاژم بگو تا خبرای سبدم تکمیل بشه ;)

نظر

• arashvet
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 341

شاد و سلامت باشيد
                                سلام به همه دوستان،امروز با اوضاعی که در سایت به وجود آورده بودند من حسابی به هم ریخته بودم و عصبانی بودم و در معاملات هم تمرکز نداشتم امیدوارم که مشکل برای همیشه حل شده باشد و بهتر از گذشته کاربران در این تاپیک نظرات خود را مطرح کنند و از نوشته های اساتید اینجا جناب پناهی و جناب نظری استفاده ببرند
                                آخرین ویرایش توسط arashvet؛ 2011/09/11, 12:23.

نظر

در حال کار...
                                X