راستی ما یه زمونی تو سایت بورسیان بودیم ولی دوست عزیز!!! جناب رضائی لطف کردند یه شبه کلا بستنش ما هم اونجا کشک بودیم به قولی!!!
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postراستی ما یه زمونی تو سایت بورسیان بودیم ولی دوست عزیز!!! جناب رضائی لطف کردند یه شبه کلا بستنش ما هم اونجا کشک بودیم به قولی!!!
نظر
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام خدمت اقایان پناهی و نظری لطفا در صورت امکان از روند حرکتی خکار بنویسید و ایا خرید ان در قیمتهای امروز مناسب است یا نه . با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
در اصل توسط Nima پست شده است View Postبا سلام.
خواهشا قانون رفتن در گره را میخواستم.
با سپاسبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط vaita پست شده است View Postعزیزان روند خساپا رو چطور میبینند؟
کف قیمتی و نقطه اول حمایت کجاست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postممنون از لطف شما ولی یک نکته را لازم است بدانیم که انتخاب سهم توسط هر فردی بسته به تحلیل و نگاه تحلیلی فرد و نوع سلایق آن دارد مثلا فرض کنیم بنده فردی هستم پر جنبو جوش وعاشق خرید و فروش و خوب با همچین روحیه نمیتونم سهامی مثل کچاد یا حفاری (حفاری فعلی نه سال قبل ) و ... را داشته باشم چون این سهام بنیاد خوب و حرکات آهسته دارند پس باید سهمی پر نوسان انتخاب کنم که خسته نشم و هر روز ترید کنم حالا اگر اومدم سهام بلند مدتی خریدم بعد از یک منفی سریع میفروشم و کلا از معامله و یا ترید این نوع سهام زده میشم و بورس را ترک میکنم .حالا فرض بر عکس را در نظر بگیریم بنده بلند مدت نگاه میکنم خوب سهام پر نوسان نمیتونم داشته باشم و در نتیجه ترید من با ضرر مواجه میشود . اینها را گفتم چون دوستانی که سهم معرفی میکنند باید با توجه به نیاز و درخواست شما معرفی شود پس شاید بهتر باشد نوع سهم و علایق خود را به اساتیدی مثل پناهی و نظری و دیگر دوستان بگویید و سپس ایشان بهتر کمک میکنند خوب زیاد حرافی کردم ببخشید ولی خودم سبدی دارم در حد توان ناچیز :کگل-کچاد-پاسارگاد-بکام-فرآور-آرین و فاراک
نظر
-
در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Postجناب نظري ميانگين خريدتون چنده؟
باچه تارگتي خريدين؟
من260خريدم
البته امروز خفناور رو خالي نكردم وگرنه بيشتر خريد ميكردم اما باز هم فردا خواهم خريد (خدا بخير كنه خالي كردنشو:d)به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا خريدهاي امروزم ميانگينم شده 260 تومن دوست عزيزم
البته امروز خفناور رو خالي نكردم وگرنه بيشتر خريد ميكردم اما باز هم فردا خواهم خريد (خدا بخير كنه خالي كردنشو:d)
چيه؟
راستي اگه اشكالي نداره يه سوال بپرسم؟
شما اهله كدوم شهريد؟
نظر
-
در اصل توسط Nima پست شده است View Postبا سلام.
خواهشا قانون رفتن در گره را میخواستم.
با سپاس
فصل هشتم: گره معاملاتی
مادۀ 25: گره معاملاتی وضعیتی است که:
1. در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید یا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میلیارد سهم و بیشتر و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدم تقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسة معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد یا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛
2. کلیة معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسة معاملاتی متوالی در سقف دامنة نوسان روزانة قیمت باشد؛
3. کلیة معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسة معاملاتی متوالی در کف دامنة نوسان روزانة قیمت باشد.
مادۀ 26: فهرست شرکتهای مشمول گرة معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانة معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.
مادۀ 27: مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود.
مادۀ 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحلة گشایش، با دامنة نوسان 2 برابر دامنة نوسان روزانة قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوستة معاملات در دامنة نوسان روزانة قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دورة حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.
تبصره: در صورت عدم انجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پایانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دورة حراج پیوسته خواهد بود.
نظر
-
نظر