در اصل توسط محمد حقانی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
با سلام
بر خود واجب دانستم در اولین پستم از جناب آقای نظری و مدیریت محترم این فروم صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم
و از همه دوستان عزیز خواهش کنم بنده را نیز بعنوان عضو تازه وارد در جمع گرم و پر مهرشان قبول و از اطلاعات مفید
ارزشمندشان بهره مند فرمایند . ممنون
نظر
-
در اصل توسط ستوده پست شده است View Postجناب نظری سلام
نظرتون در باره افزایش نرخ دلار برای دارویی ها و در مقابل افزایش نرخ محصولات این شرکتها چیست؟
و در کل این تقابل به کجا می انجامد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط شهریار تبریزی پست شده است View Postبا سلام
بر خود واجب دانستم در اولین پستم از جناب آقای نظری و مدیریت محترم این فروم صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم
و از همه دوستان عزیز خواهش کنم بنده را نیز بعنوان عضو تازه وارد در جمع گرم و پر مهرشان قبول و از اطلاعات مفید
ارزشمندشان بهره مند فرمایند . ممنونبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام محسن....یه نظری در رابطه با شپدیس میدی ....بنظر تو قیمت اوره از این ریزشهای جهانی تاثیر میگیره یا نه....اماری از اخرین قیمت اوره امروز داری ....لطف میکنی...
دكتر جان شپديس با تعديل خوبي مواجه ميباشد احتمالا در همين گزارش 6 ماهه تعديل خوبي خواهد داد برخلاف تصور عموم شركتهايي كه پايه گازي دارند يعني محصولاتشان از مواد اوليه گاز توليد ميشود بر اساس قيمتهاي گاز در سطح جهان نرخ گذاري ميشوند مانند متانوليها يا همين شپديس پس با توجه به نرخ بالاي اوره در دنيا و روند افزايشي نرخ دلار در كنار حمايت شديد سهامداران حقوقي پاييني براي اين سهم متصور نيستم مگر اينكه جو رواني منفي بر گروه پتروشيمي شكل بگيرد كه ان هم موقت و كوتاه مدت است البته در نهايت دكتر جان بازار ما متاسفانه سر سورزني تحليل مدار نيست جو منفي شكل بگيرد بر توليد كنندگان مواد خام ممكن است خشك و تر را با هم بسوزاند....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postآقاي نظري شما روي مداران نظر مثبتي داريد با توجه به پي بر اي بالا نسبت به هم گروههاي خودش آيا نظر مثبت شما بخاطر قراردادي كه ظاهرا با بانك ملت و تجارت بسته يا دلائل ديگري داره ممنون ميشم يه توضيحي در اين مورد بفرماييدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
دوستان عزيز در برخي از سايتها مشاهده ميشود دوستان از روند به وجود امده در بازارهاي جهاني نارحت هستند دوستاني كه سهامدار معدنيها هستند نگذاريد تعصب يا موارد ديگر تاثيري در تصميمتان بگذارد به نظر بنده فعلا و موقت از اين گروه پر ريسك خارج شويد و در گروه هاي كم ريسكتر سرمايه گذاري نماييدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط peyman_n1357 پست شده است View Postجناب آقاي نظري و پناهي
با سلام
يك سري از تحليلگران پيش بيني نمودند كه قيمتهاي جهاني نفت فلزات اساسي در حال سقوط هستند در برخي موارد آنها اعلام نمودند قيمتها به حدود سال 2008 خواهد رسيد. آيا شما هم با اين تحليلها موافق هستيد؟
با تشكر
قیمتهای جهانی تقریبا در وضع اسفناکی قرار دارند.البته چند روز پیش در همین تاپیک اخطار ریزش مس رو دادیم.خروج مس از روند مثبت خود به پائین آینده ی منفی رو برای سهام تولید کننده مس تداعی میکنه البته برعکسم برای شرکتهای مصرف کننده مس صادقه.
البته نمودار نفت هم دست کمی از مس نداره!نفت برنت که کانال صعودی خودشو به پائین شکسته و در موقعیت مناسبی قرار نداره.قیمت دلارم طبق پیشبینی صعودی کردو قیمتهای جهانی رو به وضعی که میبینید دچار کرده
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام اقا محسن گل و بابک خان عزیز.ابتدا باید خوشحالی خودم بابت بازگشت شما عزیزان را ابراز نمایم بدون تعارف وخیلی خودمونی باید بگم ننوشتن شما دو نفر توی سایت عملا بار علمی و تحلیلی سایتو خیلی کم میکنه.چند تا سئوال دارم که شاید جوابش راهکاری برای تعدادی از دوستان باشه.1.با توجه به برگشتن قیمت صدرااز 252 و لمس مجدد عدد260 روند کوتاه مدت خصدرا را چگونه ارزیابی میفرمایید؟2.اقا محسن گل در مورد لسرما فرمودید در حال بررسی هستید میتونم نتیجه بررسی شما را بدونم؟البته اگه اشکالی براتون نداره3.بابک خان در مورد شدوص قیلایه سئوال کردم فرمودید سهم جالبی نیست ولی چند روز اخیر تحولاتی توی سهم دیدم گفتم شاید چشمان تیزبین شما اگه سهمو تعقیب کنن بهتر باشه.اردرهای پنهان شده در رنج کامل مثبت و منفی برای خرید هر روز وارد سیستم میشن در حالی که فروشنده خاصی نداره.ضمنا این سهم قبلاحدود 3 ماه صف فروش بود ولی خریداری نبود.کمال تشکر وامتنان بابت صرف وقت و راهنماییهای ارزنده شما.
ممنونم
1.صعودی هم کوتاه مدت و هم میان مدت پله اول تا 315
3.شدوص ارزش ریسک کردن نداره حتی اگر تا 1 سال 100% هم بده!
موفق باشید
نظر
نظر