تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
    سلام بابک خان
    یه سوال : این خروج شامل وامید هم میشه ؟
    مرسی
    100%

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Post
      بابک عزیز با سلام آیا چادر و گل هم شاملشون میشند یا نه.
      با تشکر
      بله میشه.من خودم ومعادن 950 گرفتم ولی یکشنبه ازش خارج خواهم شد تا تنها نظاره گر باشم "فعلا"

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

سقوط بهای سهام در پی نگرانی در مورد رشد اقتصادی

به روز شده: 16:02 گرينويچ - پنج شنبه 22 سپتامبر 2011 - 31 شهریور 1390

خانم لاگارد به رهبران جهان هشدار داد که برای نجات اقتصاد جهانی، زمان عاملی تعیین کننده است

ارزش سهام در بازارهای جهانی در پی یک رشته هشدار در مورد چشم انداز اقتصاد جهان به شدت سقوط کرد.
        صبح امروز پنجشنبه ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) ارزش سهام در بورس نیویورک در زمان گشایش بازار حدود ۳ درصد سقوط کرد.
        مطالب مرتبط

پیش تر ارزش سهام در بازارهای آسیا و اروپا سقوط کرده بود.
        کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول گفت که شرایط اقتصادی در "وضعیتی خطرناک" قرار گرفته است.
        پیش تر رابرت زلیک، رئیس بانک جهانی گفته بود که اقتصاد دنیا در "وضعیت خطر" است.
        این اظهارنظرها در پی هشدار بانک فدرال آمریکا منتشر شد که اعلام کرده بود اقتصاد آمریکا با مخاطرات بسیار جدی روبرو است.
        خانم لاگارد در نشست سالانه صندوق بین المللی پول در آمریکا گفت که روند بهبود وضعیت اقتصادی در حال حاضر از سه سال پیش که اقتصاد کشورهای توسعه یافته وارد رکود شده بود، شکننده تر است.
        او گفت که رهبران جهان باید به سرعت نسبت به تقویت بنیان های مالی، کاهش بدهی های داخلی و اصلاح بخش عمومی اقدام کنند زیرا "زمان، تعیین کننده است".
        خانم لاگارد تأکید کرد که حمایت از بانک ها بسیار اهمیت داشته چرا که ادامه اعطای وام های بین المللی برای سرعت دادن به رشد اقتصادی ضروری است.
        روز سه شنبه هم آقای زلیک گفته بود که بازگشت رکود اقتصادی به نظر غیرمحتمل می رسید، اما با انتشار مداوم خبرهای بد اقتصادی، این باور به تدریج از میان می رود.
        او هشدار داد که تأخیر در به کار گرفتن تدابیر لازم برای جلوگیری از بازگشت رکود، انتخاب ها را محدود و پرهزینه می کند.
        او افزود: "ما هر یک سهم خود را در این روند داریم".
        تیموتی گایتنر، وزیر دارایی آمریکا هم روز سه شنبه بحران در کشورهای حوزه یورو و اختلافات سیاسی در ایالات متحده آمریکا را بزرگترین تهدید برای اقتصاد جهانی دانسته بود.

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط ستوده پست شده است View Post
          جناب نظری عرض سلام و خسته نباشید
          یک سوال داشتم
          الان مثلا بکام مس خودش را بالای 1000 بسته
          اما مس شده 7200
          حالا در مقابل افزایش دلار را داریم
          این تاثیر را چگونه میشه لحاظ کرد؟
          اصلا برای الان لحاظ میشه یا بعدا ؟
          اصلا مگه قرار تو همین چند روز همه مس خودش را تهیه کنه که سود کنه؟
          وای بازم من دارم پر حرفی میکنم ببخشید
          دوست عزيز درباره بكام الان قيمت مس در بودجه 10500 تومان بسته شده است با فرض متوسط مس 8 هزار دلاري و دلار 1100 تومان ميشود كيلويي 8800 تومان كه اختلاف بالايي با بودجه شركت دارد با توجه به تاثير بسيار بالاي مس در بودجه بكام اين امر باعث كاهش شديد بهاي تمام شده و افزايش شديد سوداوري بكام خواهد شد
          از طرف ديگر افزايش نرخ دلار باعث سود تسعير ارز شركت به دليل صادرات بالا وداشتن قراردادهاي صادراتي خواهد شد
          خير تو چند روزه تاثيري ندارد حداقل بايد در يك دوره 3 ماهه قيمتهاي مس در محدوده 8 هزار دلار باشد تا تاثيرش گذاشته شود
          اما در بكام همه چيز به اينجا ختم نميشود كارخانه هاي كابل سازي فشار ضعيف و قوي شركت را دست كم نگيريد تاثير بسيار بالايي از ان جهت نيز خواهد پذيرفت
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

اقتصاد جهان در مرحله خطرناک

این گزارش در مورد وضعیت اقتصادی جهان تصریح کرده است: روند احیای اقتصاد جهانی از رکودی که در سال 2007 گریبانگیر آن شد، رو به کند شدن قرار دارد و پیشبینی ميشود رشد اقتصادی جهان در سالهای 2011 و 2012 به 4 درصد کاهش یابد. اقتصاد جهان در سال 2010 رشد 5 درصدی را تجربه کرد.
            کاهش سطح بستههای محرک اقتصادی و بروز برخی شوکهای اقتصادی از جمله عوامل کاهش رشد اقتصادی جهان در سال 2011 عنوان شده است.صندوق بینالمللی پول در ادامه گزارش خود نوشته است: «اقتصاد جهانی در مرحله جدید خطرناکی قرار دارد. تحرک اقتصادی در جهان ضعیف و غیر یکنواخت تر شده است، اعتماد تجاری اخیرا کاهش شدیدی داشته است و ریسک فعالیتهای اقتصادی رو به رشد دارد».
            این گزارش اقدام هماهنگ و جدی برای فرار از یک دهه کاهش رشد در اقتصادهای پیشرفته را ضروری دانسته و افزوده است یک اقتصاد دان ارشد صندوق بینالمللی پول نیز در این باره گفت: اتخاذ سیاستهای قوی و محکم برای بهبود بخشیدن به چشمانداز اقتصادی جهان و کاهش ریسک فعالیتهای اقتصادی ضروری است. تنها اگر دولتها سیاستهای مالی قاطعانهاي را اتخاذ کنند و به اصلاحات مالی و متعادل کردن بدهیهای خود بپردازند، ميتوانیم نسبت به روند قویتری برای احیای اقتصاد جهانی امید داشته باشیم.

رشد درحال توسعه ها 4 برابر توسعه یافته ها
            صندوق بینالمللی پول در ادامه گزارش خود از رشد غیریکنواخت در اقتصاد جهانی خبر داده و رشد تولید ناخالص داخلی کشورهای در حال توسعه را برای سال 2011 بالغ بر 4/6درصد پیشبینی کرده و این رقم را برای کشورهای صنعتی 6/1 درصد دانسته است. حتی رقم 6/1 درصدی رشد برای اقتصادهای پیشرفته با مفروضاتی محاسبه شده است از جمله این که سیاستگذاران اروپایی بتوانند بحران یورو را در کشورهای موسوم به کشورهای حاشیهاي نگه دارند و دولت آمریکا بتواند تعادلی میان حمایت خود از اقتصاد و سیاست تثبیت مالی برقرار کند. اگر این مفروضات عملی نشود رشد اقتصادی کشورهای توسعه یافته و به طور کلی رشد اقتصادی جهان کمتر از 4 درصد خواهد بود.
            بر اساس این گزارش، رشد اقتصادی آمریکا از 3 درصد در سال گذشته به 5/1 درصد در سال جاری میلادی کاهش ميیابد. رشد اقتصادی منطقه یورو از 8/1 درصد به 6/1 درصد، انگلیس از 4/1 درصد به 1/1 درصد، روسیه از 4 درصد به 3/4 درصد، چین از3/10 درصد به 5/9 درصد و هند از 1/10 درصد به 8/7 درصد ميرسد. رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه نیز از 4/4 درصد در سال گذشته به 4 درصد در سال جاری کاهش پیدا ميکند.

نظر

• آريامنش
              تحلیلگر بنیادی
              • Nov 2010
              • 137

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
              اقا من یه سوال دارم
              مثلا من میخوام بدونم سهمی مثل وکار از سال 85 تا الان چقدر سود داده..میشه راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟چون به جز قیمت ها ممکنه افزایش سرمایه داده باشند یا مجمع سود داده باشند..راه کلیش رو میخواستم بدونم
              ميتوانيد از نرم افزار ره آورد نوين استفاده كنيد

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط آريامنش پست شده است View Post
                ميتوانيد از نرم افزار ره آورد نوين استفاده كنيد
                جناب آریامنش ره آورد درست نشون نمیده برای مثال شما تعدیل شده ( اقزایش سرمایه شامل آورده و سود تقسیمی ) بانک سینارو قرار بدین منم قرار بدم و بهتون کامل نشون میدم که ره آورد اشتباه محاسبه میکنه

نظر

• بورسیان
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 38

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                  جناب آریامنش ره آورد درست نشون نمیده برای مثال شما تعدیل شده ( اقزایش سرمایه شامل آورده و سود تقسیمی ) بانک سینارو قرار بدین منم قرار بدم و بهتون کامل نشون میدم که ره آورد اشتباه محاسبه میکنه
                  بابک جان من ازش استفاده میکنم خوبه تنها ارورش زمانی که از ابتدا دوره ای که میخواهی محاسبه کنی باید درصد روز اول رو از درصد آخرش کم کنی یعنی اگه از 85/1/1 محاسبه میکنی درصد تغییر اون تاریخو از درصد روز آخر کسر کنی ولی بقیه اش درسته

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط بورسیان پست شده است View Post
                    بابک جان من ازش استفاده میکنم خوبه تنها ارورش زمانی که از ابتدا دوره ای که میخواهی محاسبه کنی باید درصد روز اول رو از درصد آخرش کم کنی یعنی اگه از 85/1/1 محاسبه میکنی درصد تغییر اون تاریخو از درصد روز آخر کسر کنی ولی بقیه اش درسته
                    خوب بسم ا...

نمودار تعدیلی وسینارو شما قرار بدین منم قرار میدم

پ.ن
                    منظور از نمودار تعدیلی نموداریست که افزایش سرمایه ( با احتساب آورده و اندوخته ) و سود تقسیمی در نمودار لحاظ شده باشه

نظر

• بورسیان
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 38

خوب بسم ا...

پ.ن
                      منظور از نمودار تعدیلی نموداریست که افزایش سرمایه ( با احتساب آورده و اندوخته ) و سود تقسیمی در نمودار لحاظ شده باشه
                      بابک جان شما نموداری محاسبه میکنی چرا؟ یک محاسبه با فرمول مناسب نتیجه میده ره آورد نمودار تعدیلی نمیده عزیز شما باید در بخش بنیادی نرم افزار محاسبه را پیگیر باشی من فرمولشم چک کردم در ضمن جهت اطلاعت خیلی از برو بچه های صاحب نظر هم دارن استفاده میکنن مثل پدر علم تکنیکال ایران میشناسیش که ؟حالا یکبار شما محاسباتشو در بنیادی چک کن بنظرم جواب میگیری عزیز .ای بابا اینجا شد تبلیغات به نفع آقای .... بیخیال

نظر

• اصیل
                        عضو جدید
                        • Jun 2011
                        • 5

با سلام خدمت استاد پناهی عزیز : لطفا بگوئید شما از کدام نرم افزار استفاده می کنید .

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

خوب بسم ا...

پ.ن
                          اگر نمودار سینای ره آورد این شکلی باشه درسته مینیموم قیمت سهم باید 363 ریال باشه

نظر

• ali2000
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 175

جناب محسن نظري و بابك پناهي
                            با توجه به افت شديد قيمت هاي جهاني و ريزش و سقوط بازارها و بورس هاي جهان، و اوضاع مشنج سياسي ناشي از اختلاس بزرگ.
                            آيا خريد سهم در اين مقطع زماني كار درستي خواهد بود؟

به نظر شما، ماندن در اين بازار صحيح است و يا خارج شدن از آن؟

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط بورسیان پست شده است View Post
                              بابک جان شما نموداری محاسبه میکنی چرا؟ یک محاسبه با فرمول مناسب نتیجه میده ره آورد نمودار تعدیلی نمیده عزیز شما باید در بخش بنیادی نرم افزار محاسبه را پیگیر باشی من فرمولشم چک کردم در ضمن جهت اطلاعت خیلی از برو بچه های صاحب نظر هم دارن استفاده میکنن مثل پدر علم تکنیکال ایران میشناسیش که ؟حالا یکبار شما محاسباتشو در بنیادی چک کن بنظرم جواب میگیری عزیز .ای بابا اینجا شد تبلیغات به نفع آقای .... بیخیال
                              اتفاقا من نرم افزارو تهیه کرده بودم ولی نرم افزاری که اشتباه محاسبه میکنه بدرد نمیخوره.منه تکنیکالسی با چارت کار میکنم فقط.
                              در ضمن هرکسی میخواهد استفاده کنه من کاری ندارم من با دلیل و مدرک میگم محاسبش اشتباهه

من عرض میکنم کسی از ابتدا سهامدار شرکت باشه باید تا الان 588.2% سود میکرد.ببینید اگر نرم افزار ره آورد این عدد رو نشون میده پس درسته والا کاملا اشتباهه!

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
                                جناب محسن نظري و بابك پناهي
                                با توجه به افت شديد قيمت هاي جهاني و ريزش و سقوط بازارها و بورس هاي جهان، و اوضاع مشنج سياسي ناشي از اختلاس بزرگ.
                                آيا خريد سهم در اين مقطع زماني كار درستي خواهد بود؟

به نظر شما، ماندن در اين بازار صحيح است و يا خارج شدن از آن؟
                                در این مقطع زمانی نظاره گر بازار بودن از همه چیز بهتره

نظر

در حال کار...
                                X