خرید بکام ( برای بار سوم )
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط بورسیان پست شده است View Postدوست عزیز یکی از دلایلی که بنده و امثال بنده و یا اساتید بنده (دوستان حرفه ای در بورس با سوابق زیاد) در این گونه فرومها مطلب درج نمیکنند همین نوع واکنشهاست بله شاید جنابعالی پدر علم تکنیکال باشی و در مباحث بنیادی هم حرفه ای (البته به تصور خودتان) اما بنده نه از نطرات شما استفاده ای کردم نه خواهم کرد چراکه از ابتدای ورودم در بورس (سال 75) تا کنون سعی کرده ام شاگرد اساتید فروتن و با دانش باشم و هنوز بسیاری از مطالب را بایستی یاد بگیرم .اگر به پستهای بنده در این مدت کوتا نگاه کنید خواهید فهمید لحن بیان مطالب در کمال احترام به شخص مقابل بوده و خدایی ناکرده هیچ وقت سطح اطلاعات دیگران را زیر سوال نبرده ام .حضور بنده در این فروم هم صرفا" به واسطه مطالب زیبای آقای نظری بوده که بنظرم در کمال فروتنی و دانش خوب راهنمای دوستان دیگر بوده و هست .ولی ظاهرا" بایستی همون رویه قبلی و عدم تبادل اطلاعات در این فضا را دنبال نمود و امیدوارم شما بتوانی در عین داشتن دانش نقد پذیر نیز باشی و مباحث مطروحه را با دقت مطالعه و سپس در صدد پاسخ بر آیی . ضمنا" بابک جان اگر کسی بدون دانش لازم بخواهد تمام سرمایه زندگی خود را وارد بورس نموده و سالها مشغول آن باشد ولی دانش لازمه را (تکنیکال و فاند و ...) کسب نکند شاید بسیار به بیراهه رفته باشد .مباحث مطروحه خودتان و بنده را مجدد ببین و قضاوت کن . تکنیکال یا فاندامنتال و یا حستامنتال و... همه فقط به جهت رسیدن به بهترین نتیجه است نه چیزی دیگر.امیدوارم در تمام تریدهای زندگی موفق باشی .آخرین پست بنده بود . ضمنا" از آقای نظری بسیار متشکرم که این مطالب زیبای خود را مطرح و اطلاعاتشان را با دیگران تقسیم میکنند .خداحافظ همه دوستان .
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبابك جان جناب بورسيان بنده فكر ميكنم سوتفاهمي پيش امده باشد اصلا فلسفه وجودي ما اينجا فقط يك جملست استفاده از دانش يكديگر در راه ارتقا و بهتر نمودن معاملاتمان و پيدا كدن دوستان جديد شما عزيزان هم فكر ميكنم سو تفاهمي پيش امده باشد وگرنه اصلا بچه هاي بورسي و محيط بورسي مرامشان به رخ كشيدن و ساير مسائل نيست پس كمي با هم مهربان باشيم هم بابك عزيز هم شما جناب بورسيان انسانهاي شريفي هستيد كساني كه خشتشان كج بنا نهاده شده باشد از همان بد ورود با اعمالشان ماهيت خودشان را نشان خواهند داد پس انتظار داريم به اين سوتفاهم خاتمه بدهيد
با تشكر شاد و پر سود باشيد
من چون رکم و مثل بقیه نیستم ایشون ناراحت شدن و دوستم ندارن این تاپیک ننویسن
نظر
-
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postما كه رفتيم ف ا ر ك س .. واقعا اين بازار مسخره شده ... توي ف ا ر ك س دوستاني كه روي قيمت 1900 دلار طلا sell زده بودند تا الان با احتساب قيمت 1580 دلار... چيزي حدود 150% سود كردند در عرض كمتر از دو هفته .. ( با احتساب نسبت معقول 1 به 10 ) .... اون وقت ما اينجا ....... واقعا كه
نظر
-
محسن جان با این جو منفی که روی سهام معدنی و فلزی هست فکر می کنید میدکو بعد بازگشایی میتونه مثبت بخوره ؟
من قصد دارم چهارشنبه بفروشمش چون فکر میکنم بعدش منفی میشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postزير خاكي ما فلوله بود كه داغ شد و از خيرش گذشتيم....
من و دوستان امروز فقط 100000 تا رنج کردیم
که اگر میدونستیم قرار در کنار شما باشیم این تعداد را هم رنج نمیکردیم
خود من 20000 تا کلا دارم
اما امارش و خیلی وقته رصد میکنمآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/09/26, 14:03.
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمس 6900 $ :d
اینم لینکش که البته در حال تغییره :
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postبا سلام جناب پناهی زمانی که شما این پست رو زدید قیمت مس 7094$ و در حال حاضر 7126$ در حال معاملست .
اینم لینکش که البته در حال تغییره :
http://www.ariva.de/chart/?secu=1016...=33&t=intraday
نظر
نظر