کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر بنده بله دوست عزيزم از هر دو خارج شوي بهتر است اوضاع اقتصاد جهاني چندان بر وفق مراد نيست و شايد بتواني پاينتر دوباره سوار شوي البته هدف ميان مدت فولاژ حوالي 400 تومان است اما به نظر جاي يك اصلاح قيمتي را دارد...
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
سلام دوستان عزیز
به نظر شما خرید سایپا در صورتی که به 200 برسد ایده آل است؟
با تشکر فراوان
دوست عزيز اگر سايپا 200 تومان شود خبهمن هم احتمال دارد تا قيمتهاي خوبي اصلاح كند بنده اگر ان شرايط به وجود بيايد خبهمن را ترجيح ميدهم سايپا اوضاع بنيادي خوبي ندارد
غدير اگر پاينش را بدهند اما بكام را صفر تابلو هم خريدارم...
سلام جناب نظری ، خسته نباشید
قیمت جهانی مس درسایت مثقال برروی 6872 و قیمت نفت هم برروی 78 دلار بسته شده است .
وقیمت داخلی مس هم برروی 9160 تومن است .
بااین حساب در این دوروز که تعطیل است وآینده اقتصادجهانی هم مثبت نیست به نظر شما برای کوتاه مدت هم که شده بکام بهتر از غدیر نیست.
من می خواهم فردا کمی بکاب یا نیرو ترانس ویا پارس سوییچ بخرم نظر شخصی وتکنیکی شماروی کدامیک مثبت تر است ؟البته من هنوز بکام رادارم .
از وقتی که می گزارید بسیارسپاسگزارم
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
سلام جناب نظری ، خسته نباشید
قیمت جهانی مس درسایت مثقال برروی 6872 و قیمت نفت هم برروی 78 دلار بسته شده است .
وقیمت داخلی مس هم برروی 9160 تومن است .
بااین حساب در این دوروز که تعطیل است وآینده اقتصادجهانی هم مثبت نیست به نظر شما برای کوتاه مدت هم که شده بکام بهتر از غدیر نیست.
من می خواهم فردا کمی بکاب یا نیرو ترانس ویا پارس سوییچ بخرم نظر شخصی وتکنیکی شماروی کدامیک مثبت تر است ؟البته من هنوز بکام رادارم .
از وقتی که می گزارید بسیارسپاسگزارم
بله درست است بنده بكام رو ترجيح ميدهم دوست عزيز البته موتوژن هم با ديد ميان مدت عاليه غدير هم زير 430 عاليه...
نظر