در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدوستان متاسفانه دیر رسیدم خواستم بگم امروز قپیرا عرضه زیادی داره امیدوارم از فرصت استفاده کرده باشین اواخر فروردین اخبار خوشی از این سهم میشنویم شاید بره پیش قند نقش جهان و قند اصفهان:p
مهران جان...این سهم معاملات روونی نداره....بعد از 2هفته،تازه 100هزارتا یک روزه عرضه کردن...بنظرم گزینه های بهتری وجود دارن که هم بازدهی قطعی دارن هم نقد شوندگیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
اينك كه سال بورسي 89 به پايان رسيد بر خودم واجب مي دونم از زحمات بي دريغ و خالصانه جناب آقاي نظري و بابك قارداش عزيز كه خيلي با حوصله و تمام و كمال به سوالات پاسخ مي دهند ممنون و سپاسگزار باشم
مدت زيادي از آشنايي من با اين سايت نمي گذرد البته دورا دور اين عزيزان را مي شناختم ولي امكان گفتگوي مستقيم نبود چون سايتي كه ايشان در آنچا حضور داشتند عضو جديد نمي گرفت
پس لازم است تشكر خالصانه اي هم از مديرت سايت متين بورسي كنم كه هميچين امكاني را فراهم آوردند كه از حضور اين عزيزان بهره مند بشيم
جز اين تشكر و ابراز ارادت نمي دونم چطور ميشود زحمات اين عزيزان را جبران كرد
از اين وصنعت هيچ اطلاعي نداشتم
اولين تجربه خريد پيشنهادي بود كه به پيشنهاد آقاي نظري وارد شدم
هر روز كه مثبت بودن آن را مي بينم بيشتر لذت مي برم
عزيزان شاد و سر بلند باشيد
هاميزي سويرم :x:x
نظر
-
-
من هم به نوبه خودم از اساتید محترم اقای نظری و پناهی تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم همیشه پایدار باشند
البته در سایت همسایه حسابی مزاحم جناب اقای نظری هستیم و ایشان را را اونجا اذیت !!!! می کنیم
سال خوبی داشته باشید
اینشالا تزه ایلده گنده مزاحمیز اولاجیوق
قربان سیزه[COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام
داداش مزاحم همیشگی امد!فارک و فاذر که گیرمون نیامد میشه لطف کنید و در مورد بانک سینا نظر بدید!؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبا اجازه صاحبان محترم تاپیک(محسن و بابک عزیز )
مهران جان...این سهم معاملات روونی نداره....بعد از 2هفته،تازه 100هزارتا یک روزه عرضه کردن...بنظرم گزینه های بهتری وجود دارن که هم بازدهی قطعی دارن هم نقد شوندگی
نظر
-
خوب ، سال 1389و معاملات و بازار آن تمام شد و به خاطره ها پیوست ، با همه فراز و نشیب هایش.
میخواستم بدینوسیله از دوستان و اساتیدی مانند آقای نظری ، آقای پناهی ، راشین عزیز ، دکتر holy گرامی ، و ....... تمام عزیزانی که با عرض معذرت اسمشان را ننوشتم تشکر کرده باشم. دستمریزاد به اینهمه انرژی برای اطلاع رسانی. امیدوارم در سال جدید و سالهای دیگر نیز این دوستان قابل بدانند که در خدمتشان باشیم و کسب فیض کنیم.
سالی سراسر سلامتی ، شادی ، سرسبزی و سودمند را برای همگی عزیزان آرزومندم.
نظر
-
همه عزیزان شبتون بخیر
آخرین روز بورسی سال 89 هم به پایان رسید ولی حکایت بورس همچنان باقیست:p
تو این اواخر سال یک تشکر مخصوص به تمامی عزیزان و اساتید این فروم بدهکار هستم جناب نظری ،داداش بابک که همشهری خودمه،خانم راشین و سایر اساتید که با راهنمایی هاشون ما را یاری نمودند.:x
تو این مدت کم که در خدمت عزیزان بودم استفاده های بسیار کردم امیدوارم سال بعد سالی پر بار و سرشار از سلامتی و موفقیت برای تک تک بزرگوارتان باشه شاد باشید همیشه لبخند بر لب باشید
نوروز پیشاپیش مبارک
حامد(iq_son)
سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
نظر