در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
ممنون که حوصله میکنید و به تمام سوالات پاسخ میدید ، بزرگواری کنید و در خصوص اصلاح سبد حقیر نظر بدید
فسرب 15% میانگین خرید 414
غدیر 30% = = 340
صدرا 20% = = 250
تایرا 5% = = 189
با سپاس فراوان[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
يكي ارزوش يه سرپناهه يكي ارزوش اينه كه 1 ميلياردش بشه 100 ميليارد
يكي يه تلويزيون و يخچال و كمترينها رو نداره يكي تو فكر اينه كه ال اي دي چند اينچ و سايد چند فوتي بخره...
به همين راحتي اين اشرف مخلوقات به درجه اي از پستي رسيده است كه شده پسترين مخلوقات به خصوص ما ايرانيها....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postيكي ارزوش يه سرپناهه يكي ارزوش اينه كه 1 ميلياردش بشه 100 ميليارد
يكي يه تلويزيون و يخچال و كمترينها رو نداره يكي تو فكر اينه كه ال اي دي چند اينچ و سايد چند فوتي بخره...
به همين راحتي اين اشرف مخلوقات به درجه اي از پستي رسيده است كه شده پسترين مخلوقات به خصوص ما ايرانيها....
http://www.farsnews.com/imgrep.php?nn=13900712001422إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمحسن جان اون آشغالی که 5 میلیارد دلار پول از سهم این آدما رو هم انبار کرده به نظرت می دونه می تونه پول پیش خونه 1 میلیون خونواده بی پناه رو با این پول داد؟ به نظرتون می دونه؟؟؟؟؟
من خودم اعلام امادگي ميكنم منتظر دوستان هستم اصلا مبلغ مهم نيست همه با هم جمع بشيم خيلي كارا ميتونيم بكنيم....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز گور باباي اونا اونا كه تكليفشون معلومه ما خودمون چكار كرديم وقتي اين موقعيتها رو ميبينيم دفعه قبل هم سر اون جريان دختر 6 ساله كارگر ساختماني پيشنهاد دادم 10 نفر نه بيشتر جمع بشيم مرد و مردونه غيرت به خرج بديم سر سوزني از شرفمون رونشون بديم يه صندوق درست كنيم ماهي 10 تومن 20 تومن 50 تومن بريزيم تو اين صندوق اينطور موقع ها دست يه نفر رو بگيريم فقط فقط فقط به خاطر اون نگاه معصوم بچه هاش دوستاني كه پيشنهادي در اين زمينه دارند به بنده پيام خصوصي دهند همت كنيم يه حركتي كنيم يه شرفم قسم اوني كه اون بالاست هزار برابرشو طور ديگه تو زندگيتون بهتون پس ميده....
من خودم اعلام امادگي ميكنم منتظر دوستان هستم اصلا مبلغ مهم نيست همه با هم جمع بشيم خيلي كارا ميتونيم بكنيم....
خواهشا دوستان تو پیام خصوصی با محسن هماهمنگ بشن
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postپایه ام تا آخرش
خواهشا دوستان تو پیام خصوصی با محسن هماهمنگ بشنبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز گور باباي اونا اونا كه تكليفشون معلومه ما خودمون چكار كرديم وقتي اين موقعيتها رو ميبينيم دفعه قبل هم سر اون جريان دختر 6 ساله كارگر ساختماني پيشنهاد دادم 10 نفر نه بيشتر جمع بشيم مرد و مردونه غيرت به خرج بديم سر سوزني از شرفمون رونشون بديم يه صندوق درست كنيم ماهي 10 تومن 20 تومن 50 تومن بريزيم تو اين صندوق اينطور موقع ها دست يه نفر رو بگيريم فقط فقط فقط به خاطر اون نگاه معصوم بچه هاش دوستاني كه پيشنهادي در اين زمينه دارند به بنده پيام خصوصي دهند همت كنيم يه حركتي كنيم يه شرفم قسم اوني كه اون بالاست هزار برابرشو طور ديگه تو زندگيتون بهتون پس ميده....
من خودم اعلام امادگي ميكنم منتظر دوستان هستم اصلا مبلغ مهم نيست همه با هم جمع بشيم خيلي كارا ميتونيم بكنيم....
این صندوق میتونه هراز چن گاهی گزارشی رو از عملکرد خودش بده تا اعضای بیشتری ترغیب و تشویق به همکاری بشن;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
نظر