در اصل توسط محسن نظري پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط s_hashem54 پست شده است View Postمنم هستم .
این صندوق میتونه هراز چن گاهی گزارشی رو از عملکرد خودش بده تا اعضای بیشتری ترغیب و تشویق به همکاری بشن
هر حركتي هم شود با هماهنگي تمامي اعضا و ياري و كمك عزيزان خواهد بود اين صندوق من محسن نظري يا شخص خاصي نيست ريال به ريال هزينه اش هم در همين سايت اعلام خواهد شد
با مديريت سايت هم هماهنگ ميكنم اصلا تاپيكي با عنوان مهم كه هميشه در صدر باشد به عنوان همياري در سايت قرار بگيرد ريز تمامي حركتهاي در همان تاپيك اعلام ميشودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز موجودي صندوق هر ماه در همين تاپيك اعلام ميشود
هر حركتي هم شود با هماهنگي تمامي اعضا و ياري و كمك عزيزان خواهد بود اين صندوق من محسن نظري يا شخص خاصي نيست ريال به ريال هزينه اش هم در همين سايت اعلام خواهد شد
با مديريت سايت هم هماهنگ ميكنم اصلا تاپيكي با عنوان مهم كه هميشه در صدر باشد به عنوان همياري در سايت قرار بگيرد ريز تمامي حركتهاي در همان تاپيك اعلام ميشود
بسم ا... تو بخش آزاد منتظر تاپیکتیم
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاومدم بگم محسن جان یه تاپیک بزن دیدم خودتم پیشنهاد دادی
بسم ا... تو بخش آزاد منتظر تاپیکتیمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
با درود
1- نوسان گیری همان سفته بازی است؟
2- سهمی که برای نوسان گیری خریداری شده است با اولین 4+ بهتر است فروخته شود؟
3- نوسان گیری همان حرکت در روند بازار و بر اساس شایعات است؟
4-گمان می کنم نوسان گیران حرفه ایهای بازار هستند اما چرا همواره نوسان گیری و نوسان گیران نکوهش می شوند؟
5- آیا نوسان گیران حرفه ای بازدهی بالاتری از سرمایه گذاران بلند مدت دارند؟
6- به طور مشخص حداکثر چه مبلغی برای نوسان گیری در هر سهم را مناسب می دانید؟برای نوسان گیری حداکثر چند سهم در پورتفو قرار داده شود؟
7- آیا برای کسی که هر روز در بازار حضور دارد، نوسان گیری بهتر از سهامداری نیست؟
8- نوسان گیر حرفه ای حداکثر چه مدت با سهم می ماند؟
9- آیا لزوماً نوسان گیران حرفه ای باید تخصص تکنیکال داشته باشند یا آشنایی با مباحت تکنیکال کافی است؟
10- به طور مشخص یک نوسان گیر حرفه ای به طور متوسط ماهانه چند درصد بازدهی دارد؟
عذرخواهی از اطاله کلام و پیشاپیش سپاسگزار از پاسختان.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز موجودي صندوق هر ماه در همين تاپيك اعلام ميشود
با مديريت سايت هم هماهنگ ميكنم اصلا تاپيكي با عنوان مهم كه هميشه در صدر باشد به عنوان همياري در سايت قرار بگيرد ريز تمامي حركتهاي در همان تاپيك اعلام ميشود
اگر بتوانم یک زندگی را از درد تهی سازم و یا رنجی را فرو نشانم
اگر بتوانم سینه سرخ مجروحی را کمک کنم تا دوباره به لانه خویش بازگردد
زندگیم بیهوده نخواهد بود .
امیلی دیکنسونحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
سلام محسن جان
مرحبا
من هم هستم@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
با سلام
زندگی یک بازی درد آور است .زندگی یک اول بی آخر است . زندگی کردیم اما باختیم .کاخ خود را روی دریا ساختیم.لمس باید کرد این اندوه را .بر کمر باید کشید این کوه را
زندگی را با همین غمها خوش است . با همین بیش و همین کم ها خوش است . زندگی را خوب باید آزمود . اهل صبر و غصه و اندوه بود.
محسن جان ممنون از پیشنهاد زیبایتان
من هم هستم .آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
-
نظر