صف سنگین مپنا مبارک سهامداران صبورش. <:-p
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postسلام
آیا فروش در این قیمت ها خوبه یا نه؟
امروز فاراک تا 20 در صد هم مثبت خورد آیا اصلاح قیمت نداره؟
ممنونم می شمم همه دوستان جواب بدن
به نظر بنده در این قیمتها به هیچ عنوان فروشنده نباشید
تازه خیلی پایین هم باز شد
به صف خرید 17 میلیونی مپنا نگاه کنید
و همین طور به صف خرید فاراک
تارگت هر دو سهم خیلی بالاترهآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/05/23, 10:20.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
سلام به اساتید عزیز آقای نظری و آقای پناهی
در صورت امکان نظرتونو راجع به حتوکا بگویید؟ و روند قیمتیش به چه صورت خواهد بود؟
از نظر تکنیکال چگونه است؟
مرسی.
نظر
-
با سلام و خسته نباشید خدمت دو استاد این تاپیک
سهم کهرام رو میخواسنم بنیادی (اقای نظری) و تکنیکالش(اقای پناهی ) بدونم
با تشکر فراوان
نظر
-
حتاید ( تاید واتر خاورمیانه)
حتاید ( تاید واتر خاورمیانه )
به نظرم با حل و فصل شدن موضوع هسته ای ایران, و از سر راه برداشتن تحریم ها, حتاید به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.
کمترین پی به ایی (p/e) و بالاترین تقسیم سود در بین شرکتهای حمل و نقلی را دارد.
حتاید در حال حاضر با وجود تحریمها, به ازای هر سهم 70 تومان سود شناسایی کرده است.
اگر تحریم ها اندکی کاهش یابد, و توافقات هسته ای حاصل شود, انقلابی در فعالیتهای عملیاتی و قراردادها و مناقصه های و میزان سود سازی شرکت رخ خواهد داد.
در نظر بگیرید که حتاید, اولین و بزرگترین و تنها شرکت انحصاری در حوزه خدمات دریایی و بندری در جنوب کشور است.
و اپراتور اول و انحصاری اسکله شهید رجایی متعلق به این شرکت است.
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postدوستان نظرتون درباره تعدیل منفی ذوب آهن و مثب کاذر چیه؟
به نظرتون چه قیمتی باز می شوند؟
فردا فاراک و مپنا چه سرنوشتی دارند؟
ممنون از لطف بی نهایتتون
در مورد روند بازار فکر میکنم فردا بازار احساسی خواهیم داشت.من به شخصه مذاکراتو مثبت دیدم.همین که برای ادامه ی مذاکرات زمان دیگری تعیین کردند این یعنی نتیجه مثبت بوده ولی خوب فردا هیچ خرید و فروشی پیشنهاد نمیشه.فقط رصد کنید ببینید تو جو فردا کدوم یک از سهما همچنان صف خریدشون پایدار میمونه و مثبته رو میزنن!
فاراک و مپنا هم در معاملات این هفته مثبت میبینم.راستی فاراکیا که میگن حدوده 18% مثبت خورده سهمشون باور نکنید سهامدارانه فاراک نزدیک 30% از این بازگشایی سود واقعی بردن ;) که نوش جونشون باشه
نظر
-
در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postسلام جناب نظری عزیز
ممنون که این تاپیک رو ایجاد کردید من در سایت بورکس همیشه پیگیر نظرات و تحلیلهای بی نظیر شما بودم و راستش از رفتنتون خیلی دلگیر شدم. خوشحالم که فعالیتتون رو اینجا شروع کردید.آخرین ویرایش توسط Ehsan Am؛ 2012/05/26, 04:00.
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
حتاید ( تاید واتر خاورمیانه )
به نظرم با حل و فصل شدن موضوع هسته ای ایران, و از سر راه برداشتن تحریم ها, حتاید به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.
کمترین پی به ایی (p/e) و بالاترین تقسیم سود در بین شرکتهای حمل و نقلی را دارد.
حتاید در حال حاضر با وجود تحریمها, به ازای هر سهم 70 تومان سود شناسایی کرده است.
اگر تحریم ها اندکی کاهش یابد, و توافقات هسته ای حاصل شود, انقلابی در فعالیتهای عملیاتی و قراردادها و مناقصه های و میزان سود سازی شرکت رخ خواهد داد.
در نظر بگیرید که حتاید, اولین و بزرگترین و تنها شرکت انحصاری در حوزه خدمات دریایی و بندری در جنوب کشور است.
و اپراتور اول و انحصاری اسکله شهید رجایی متعلق به این شرکت است.
دوست من یه افزایش قیمت سوخت و واسه همه حاملهای انرژی از ماه دیگه شاهد خواهید بود که متضرر اون در اول حمل و نقل و بعد یعد یسری معدن مثلا گلگهر که مصرف گازوئیل زیادی داره و سهمای دیگه که بهتر میدونید به انرژی وابسته هستند
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postسلام به اساتید عزیز آقای نظری و آقای پناهی
در صورت امکان نظرتونو راجع به حتوکا بگویید؟ و روند قیمتیش به چه صورت خواهد بود؟
از نظر تکنیکال چگونه است؟
مرسی.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط mokhlas پست شده است View Postسلام
نظرتون رادر مورد قیمت مپنا وبترانس بفرمایید
با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید خدمت دو استاد این تاپیک
سهم کهرام رو میخواسنم بنیادی (اقای نظری) و تکنیکالش(اقای پناهی ) بدونم
با تشکر فراوانبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر