در اصل توسط punisher پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط پرویز پست شده است View Postآقا محسن نظرتون در مورد کطبس چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postمرسی بابت هم دردی :x
ولی ناراحت نیستم دنیا 2 روزه و باید از این 2 روز لذت ببری :D
اصول ؟ کدوم اصول ؟ می شه دوباره یه توضیح بدی؟:-/
بعد از ان جستجویی کردم ببینم الان در چه تاپیک هایی فعال هستید
دیدم فقط در این تاپیک پست زدید نتیجه گیری کردم فقط مطالب این تاپیک را مرور می کنید
فکر نمی کنید غیر از اساتید این تاپیک باید از اطلاعات 2-3 نفر دیگر استادان همین سایت استفاده کنیدهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postببخشید پانیشر به خاطر نوع معاملاتتان و هم ذات پنداری سری به صفحه شخصی تان زدم
دیدم فقط در این تاپیک پست زدید نتیجه گیری کردم فقط مطالب این تاپیک را مرور می کنید
فکر نمی کنید غیر از اساتید این تاپیک باید از اطلاعات 2-3 نفر دیگر استادان همین سایت استفاده کنید
فكر ميكنم دو بار با شما مشكل پيدا كرديم از شما بارها خواسته شد در تاپيك ما پست نزنيد و مرحمت كنيد تاپيك ما را هم نخوانيد حتي از مديريت سايت درخواست شد از شما بخواهد تاپيك ما را مورد لطف خود قرار ندهيد حالا چرا شما اصرار داريد در اين تاپيك پست بزنيد و هر روز اين تاپيك را بخوانيد فكر ميكنيد مشكل از شماست يا تاپيك ما؟؟؟؟
پاسخ اين سوال رابدهيد فكر ميكنم پاسخ سوال شما از پانيشر را هم دريافت كنيد
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط javad60 پست شده است View Postآقای نظری، نظرتون درباره تعویض فاراک (همراه با حق ها) با فاذر در قیمتهای روز چهارشنبه، برای فردا چیه؟ ممنون میشم اگه جواب بدینبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط javad60 پست شده است View Postآقای نظری،ممنون از توضیحتون، به نظرتون تعویض فاراک و حقش با فاذر مناسب هست یا نه؟ اگه شنبه از فاراک و حقش بیام بیرون، با سود خارج میشم نه ضرر.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postببخشید پانیشر به خاطر نوع معاملاتتان و هم ذات پنداری سری به صفحه شخصی تان زدم
فکر نمی کنید غیر از اساتید این تاپیک باید از اطلاعات 2-3 نفر دیگر استادان همین سایت استفاده کنید
بابت پیشنهادت هم ممنون
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postكاربر سپه عزيز اول يك سوال بنده از شما ميكنم بعد پانيشر عزيز به سوال شما پاسخ بدهند
فكر ميكنم دو بار با شما مشكل پيدا كرديم از شما بارها خواسته شد در تاپيك ما پست نزنيد و مرحمت كنيد تاپيك ما را هم نخوانيد حتي از مديريت سايت درخواست شد از شما بخواهد تاپيك ما را مورد لطف خود قرار ندهيد حالا چرا شما اصرار داريد در اين تاپيك پست بزنيد و هر روز اين تاپيك را بخوانيد فكر ميكنيد مشكل از شماست يا تاپيك ما؟؟؟؟
پاسخ اين سوال رابدهيد فكر ميكنم پاسخ سوال شما از پانيشر را هم دريافت كنيد
با تشكر
نظر
نظر