سلام به نظر شما کنور رابفروشم رانگه دارم متشکرم
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
سلام محسن جان خسته نباشید.
کشرق که یکشنبه نمادش قراره بازگشایی بشه به نظرت از نظر بنیادی چند میارزه یعنی چند باز میشه و تو چه محدوده ای برای خرید خوبه؟ با توجه به گزارش 90 و 91ش و طرح احداث کارخانه زغال شویی
البته من قیمت دستمه حدودا .... میخوام نظر شما رو به عنوان تحلیلگر بنیادی بدونم .....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام محسن جان خسته نباشید.
کشرق که یکشنبه نمادش قراره بازگشایی بشه به نظرت از نظر بنیادی چند میارزه یعنی چند باز میشه و تو چه محدوده ای برای خرید خوبه؟ با توجه به گزارش 90 و 91ش و طرح احداث کارخانه زغال شویی
البته من قیمت دستمه حدودا .... میخوام نظر شما رو به عنوان تحلیلگر بنیادی بدونم .....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postمحسن جان سود 91 را چرا اینقدر پایین اعلام کردهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام یک سوال داشتم میخواستم بدونم چطور میتونم نمودار قیمتم رو بر اساس آخرین قیمت مورد معامله رسم کنم؟
من تاالان از قیمت پایانی استفاده میکردم و امروز تنظیماتtseclient رو روی آخرین قیمت تنظیم کردم اما فقط شمع امروز بر اساس آخرین قیمت شد و شمع های قبلی بر طبق قیمت پایانی هست چطور میتونم قبلی ها رو هم بر اساس آخرین قیمت قرار بدم؟
نظر
-
در اصل توسط نادری پست شده است View Postمحسن جان یک حساب کتاب میکنی ببینیم شیران با فروش دلارهایش به قیمت آزاد چقدر سود می تونه بسازه؟به قول یکی از دوستان بیش از 950 تومان می تونه سود بسازه نظر شما چیه ؟با تشکر از شمابه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط frouzan پست شده است View Postاستاد نظرتان راجع به خريد خبهمن چيست؟؟:-|به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
تصویر زیر را که مربوط به بیمه دی میباشد با دقت وحوصله ملاحظه فرمایید.در کمتر ازسه سال درنمودار این سهم انواع واقسام اتفاقات تکنیکالی رخ داده است.
http://img4up.com/up2/74748994364242693183.gif
نظر
-
در اصل توسط neekandish پست شده است View Postتصویر زیر را که مربوط به بیمه دی میباشد با دقت وحوصله ملاحظه فرمایید.در کمتر ازسه سال درنمودار این سهم انواع واقسام اتفاقات تکنیکالی رخ داده است.http://img4up.com/up2/74748994364242693183.gif
نظر
-
گزارش 12 ماهه فاذر هم اعلام شد
شرکت با تعدیلی هر چند اندک سود خودش رو از 409 ریال به 439 ریال رسونده
البته به نسبت سود قبل از گزارش 9 ماهه که 338 ریال بود حدود 30% تعدیل مثبت داشته
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/06/16, 17:14.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر