در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيزم براي فردا وتوسم گزينه مناسبيه براي خريد
مپنا اگر 420 را بتواند رد كند اهداف قيمتي بالايي دارد فعلا اهداف سهم را سطوح قيمتي 440 و سپس 480 تومان ميدانم
رسیدن بخیر>:D<
می نی مم ! هدف مپنا 500 تومن خالصه بعدش میره واسه 580 و شایدم بالاتر :x
نظر
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postخب دوستان بنده برگشتم بازار هم خدا را شكر سبز سبز است از چندين سهم هم خارج خواهيم شد غشان فعلا اوليش است تا بقيشامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام داداش
رسیدن بخیر>:D<
می نی مم ! هدف مپنا 500 تومن خالصه بعدش میره واسه 580 و شایدم بالاتر :x
نظر
-
دوستان این قلبه که بالای اسم بعضی از کاربران مثل خودم در حال تپیدنه چیه؟
محسن جان یه چند تا سهم برای میان مدت معرفی میکنید؟
فردا هم کوتاه مدت میخواستم وصنعت دوباره اضافه کنم یا ...؟ ممنون میشم برای کوتاه مدت و میان مدت چند سهمی معرفی کنیدامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام اقا محسن
رسیدن به خیر
این گره رو واسه من توضیح می دی؟
ظاهرا اگر سهمي بيش از 5 روز با صف خريد يا فروش مواجه شود بدون دامنه نوسان ابتدا وارد گره 8 درصدي و در صورت عدم تعادل وارد گره 12 درصدي خواهد شدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postدوستان این قلبه که بالای اسم بعضی از کاربران مثل خودم در حال تپیدنه چیه؟
محسن جان یه چند تا سهم برای میان مدت معرفی میکنید؟
فردا هم کوتاه مدت میخواستم وصنعت دوباره اضافه کنم یا ...؟ ممنون میشم برای کوتاه مدت و میان مدت چند سهمی معرفی کنید
اما درباره سهام ميان مدتي فعلا خودم بر روي بيمه پارسيان كوتاه مدت و وتوسم ميان مدت هستمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postبابك جان خدا قوت ميتونم از شما هم خواهش كنم واسه فردا يك سهم را معرفي كنيد امروز مي خواستم كمي خمحركه بخرم ديديم حجم مپناش پر نكرد كمي مردد شدم جساراتا اگه راهنمايي بفرماييد سپاسگزارتون مي شومدر اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postبابك جان خدا قوت ميتونم از شما هم خواهش كنم واسه فردا يك سهم را معرفي كنيد امروز مي خواستم كمي خمحركه بخرم ديديم حجم مپناش پر نكرد كمي مردد شدم جساراتا اگه راهنمايي بفرماييد سپاسگزارتون مي شوم
محسنی عزیز میخواین صف خرید بشه تا به کارگزارتون التماس کنسد براتون ورداره؟؟؟آخر سرم ورمیداره ولی نه واسه شما بلکه واسه خودش! ;)
همین خمحرکه عالیه وگرنه مپنا
ولی وصنعت احتمالا فردا صفش عرضه بشه و دوباره تا 124 پائین بیاد برای تشکیل Handle از الگوی فنجان بعدش میکشه بالا تا 153 میره بعدش شاید کمی افت دوباره صعود تا 163 بعد اگر 163 رم رد کنه میره تا 191..میتونید حوال 124 تومن دوباره وصنعت بردارید
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم دوست عزيزم
ظاهرا اگر سهمي بيش از 5 روز با صف خريد يا فروش مواجه شود بدون دامنه نوسان ابتدا وارد گره 8 درصدي و در صورت عدم تعادل وارد گره 12 درصدي خواهد شد
نظر
-
درتایید صحبتهای بابک ومحسن گرامی
مپنا سهمی است که به دید مجمع با کمترین ریسکی بازدهی بالای 30%به ارمغان خواهد اورد.
من باب همین موضوع بنده بخش اعظم از سود سال گذشته خود را تبدیل به این سهم کرده ام.
حفاری وشپنا هم بدک نیستند.
نمودارشان دست بابک را میبوسد.
نظر
-
فکر میکنم کاملش این باشه.منم از از سایتی کپی کردم
گره معاملاتي
گره معاملاتی چیست: وجود صف ها ی خرید وفروش طولانی که نشان دهنده عدم وجود تعادل عرضه و تقاضا و تعادل نسبی در بازار می باشد را گره معاملاتی گویند . که سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت بورس جهت جلوگیری از آن به این نتیجه رسیدند که دستورالعمل رفع گره های معاملاتی اجرایی شود .
دستورالعمل رفع گره معاملاتي در بورس اوراق بهادار تهران از شنبه هفتم مهر 1386 اجرا مي شود.
متن كامل دستورالعمل به اين شرح است:
1- گره معاملاتي وضعيتي است كه در آن يك نماد معاملاتي به رغم برخورداري از صف سفارش خريد يا فروش حداقل معادل يك برابر حجم مبنا براي شركتهاي با سه ميليارد سهم و بيشتر و دو برابر حجم مبنا براي ساير شركتها، به علت عدم تقارن قيمت هاي درخواست خريد و فروش، حداقل به مدت ده جلسه معاملاتي متوالي مورد معامله قرار نگيرد يا متوسط معاملات روزانه آن در اين دوره (به ا ستثناي معاملات در نماد ژعمده)، كمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد.
2- براي رفع گره معاملاتي، تأثير حجم مبنا در محاسبه قيمت پاياني نماد مورد نظر، براي دوره مشخصي كه از 5 جلسه معاملاتي متوالي بيشتر نيست، حذف ميشود.
3- فهرست شركتهاي داراي گره معاملاتي براساس وضعيت سفارشات پايان جلسه معاملاتي و حجم معاملات آخرين ده جلسه معاملاتي توسط بورس استخراج و حداكثر تا ساعت 16 همانروز از طريق سامانه معاملات و همچنين سايت اين شركت به اطلاع عموم ميرسد.حذف حجم مبنا در جلسه معاملاتي روز بعد اعمال خواهد شد.
4- پس از رفع گره معاملاتي يا خاتمه دوره پيشبيني شده در بند2، حجم مبنا در محاسبه قيمت پاياني سهام شركت لحاظ ميگردد.
کارشناسان بازار سرمايه بررسي كردند اجراي صحيح رفع گرههاي معاملاتي به نفع بازار تمام ميشود
دستورالعمل رفع گرههاي معاملاتي پس از اصلاح، از سوي روابط عمومي بورس اوراق بهادار تهران منتشر شد. اصلاحات روي دو بند از چهار بند اين دستورالعمل انجام شده كه يكي از اين اصلاحات مربوط به متوسط معاملات روزانهء يك نماد معاملاتي در بازهء زماني مورد نظر ميشود. براساس دستورا لعمل قبلي متوسط معاملات روزانه كمتر از 20 درصد حجم مبنا بود در حالي كه براساس دستورالعمل فعلي شركت هايي كه متوسط معاملات روزانهء آنها كمتر از پنج درصد حجم مبنا باشد، ميتوانند مشمول اجراي اين دستورالعمل شوند.آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/03/26, 21:02.
نظر
نظر