با کاهش قیمت دلار به زیر 3100 تومان رالی صعودی خودرو از روز شنبه ادامه پیدا میکند . نیم ساعت اول بازار فرصت خرید گروه خودرو رو از دست ندهید ..................
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
سلام محسن جان
خوش آمدی @};-
ببخشید من دیگه پیر شدم و بدون عینک جایی را نمیبینم ... الان عینکم را زدم
دیدم شما اینجا تشریف دارید'@-@ ... ارادتمند ...
................. این نقطه چین ها را هم من از مرحوم دکتر مهربان خدابیامرز آموختم که مدام بزارم ...................:.thumbsdownsmileyan
خدمت جناب پناهی هم خسته نباشید عرض میکنم ...
لطف داري داري مشتاق ديدار/:.Heart.:/
مهربان هم خدا بيامرزده ادم خوبي بود.../:.coolsmiley02:./به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب نظري به نظرت اگر كسي مثلا 100 ميليون پول داشته باشد و بزاره بانك بهتره يا بياره تو بورس سرمايه گزاري كنه؟
خیلی باحالی داداش!!!
آخه این دیگه پرسیدن داره؟؟؟
معلومه تازه کاری ...
بازدهی بورس مسلماً بیشتر از بانکه ولی به مراتب ریسکش هم بالاتره به همین دلیل هیچ آدم عاقلی کل سرمایشو تو بورس نمیاره
بخشی از پولتو وارد بازار سرمایه کن که بتونی ریسکشو بپذیری و نوساناتش زندگیتو متلاطم نکنه و مثلاً با بسته شدن چند ماهه سهم محتاج نون شبت نشی !!!
نظر
-
ممنون از پاسخ خوبتون
باحالي از شماست
خوب چكار كنيم تازه كاريم ديگه. شما استاديد دست ما تازه كارا رو هم بگير
در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
خیلی باحالی داداش!!!
معلومه تازه کاری ...
بازدهی بورس مسلماً بیشتر از بانکه ولی به مراتب ریسکش هم بالاتره به همین دلیل هیچ آدم عاقلی کل سرمایشو تو بورس نمیاره
بخشی از پولتو وارد بازار سرمایه کن که بتونی ریسکشو بپذیری و نوساناتش زندگیتو متلاطم نکنه و مثلاً با بسته شدن چند ماهه سهم محتاج نون شبت نشی !!!تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
اقا کجای کاری
یک اراک بورس هست و کل تالارهای مجازی و بورسی.....................داره باهاتون شوخی میکنه...تاریخ عضویتشو ببین/:.grlim:./
همه ما شاگردشم نیستیم
در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
خیلی باحالی داداش!!!
معلومه تازه کاری ...
بخشی از پولتو وارد بازار سرمایه کن که بتونی ریسکشو بپذیری و نوساناتش زندگیتو متلاطم نکنه و مثلاً با بسته شدن چند ماهه سهم محتاج نون شبت نشی !!!
نظر
-
باتوجه به صحبتهای بسیار متفاوت و دلگرم کننده روحانی و ظریف در نشست دیشب سازمان ملل از فردا گروه خودرو سبز خواهند شد و صفهای خرید سنگین و چند برابر خواهند داشت تارگت کوتاه مدت گروه خودرو تا آخر هفته به شرح زیر است :
ایران خودرو 270
سایپا 230
خاور 140
زامیاد 160
خپارس 170
ختراک 180
خبهمن 250
نظر
-
-
با سلام
استاد نظری یه بنده خدایی میخواد با یه 50 میلیون سرمایه وارد بورس بشه شما چه پیشنهادی براش دارید از بنده مشورت خواست بنده هم گفتم از اساتید نظر خواهی می کنم
اگر لطف کنی راهنمایی کنی ممنون می شم!
بنده با راهنمایی شما برای سبد خود وپست اضافه نمودم
با تشکرسروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postبا سلام
استاد نظری یه بنده خدایی میخواد با یه 50 میلیون سرمایه وارد بورس بشه شما چه پیشنهادی براش دارید از بنده مشورت خواست بنده هم گفتم از اساتید نظر خواهی می کنم
اگر لطف کنی راهنمایی کنی ممنون می شم!
بنده با راهنمایی شما برای سبد خود وپست اضافه نمودم
با تشکر
با توجه به شروع كار توصيه ميكنم از سهام كم ريسك بازار خريد نمايند
يك پالايشي و يك پتروشيمي و يك سهم سيماني براي شروع مناسب هستندبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر