در اصل توسط میشکا پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط malavan پست شده است View Postامروز سهگمت بالاخره باز شد
البته اگر در روزی غیر از این بود برای خرید خیلی مناسبتر بود
جناب نظری نظرتون را راجع به کلیت وضع سهگمت می خاستم بدونم
البته به جز خبر احتمالی افزایش قیمت سیمان
من خودم در بین سیمانی ها اروی سغرب و سهگمت نظر خوبی دارمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام بر اساتید گرانقدر . من امروز مقداری وسپه برداشتم . خرید را مناسب میدانید؟ در مورد رانفور و افزایش سرمایه خیلی صحبت میشود . ایا خرید رانفور را صلاح میدانید . با کمال امتنان و احترام
رانفور را در مقطع فعلي چندان نظر مثبتي ندارم فكر نميكنم از 5200 تومان بالاتر برودبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اساتید گرامی اقایان نظری پناهی holy ,............دیگر پولی در حسابم نیست که بپرسم چه سهامی بخر م؟خوب اساتید شانس اوردند که دیگر سوالی نخواهم کرد.:D
امروز بانک ملت خریدم تایید میفرمایید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postاقای نظری کروی رو چطور می بینید؟به نظرتون اگر بالا برود اصلاحی دارد؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
باسلام خدمت آقا محسن گل وتبریک سال نوباآرزوی بهترینها برای شماوخانواده محترمتان
به نظرشما بازار در حال تشکیل حباب نیست؟آیا شرایط امسال با پارسال فرق داره؟
سال قبل هم همین طور بودبعد از سخنان آقای رهبر درمورد بورس و....
من امروز وفردا می خواهم نقدبشوم امیدوارم آنهایی که ازمن می خرند سود کنند من حتی قید چندتا سهم که قصد مجمع رفتن با آنها را که داشتم زدم
با توجه به گذشته چشمم بدجور ترسیده وباید قانع باشموبه همین سود هم قانعم تا ببینیم بعد چی میشه (باتشکر)اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط Lme پست شده است View Postسلام به دوستان
آقا محسن من توی 8700 کالسیمین خریده بودم با هدف 12000 دیروز تو صف خرید دادم رفت که به روش خرید و فروشم پایبند باشم و دندون طمع رو بندازم دور.
اما راستش رو بخواهید جرات نکردم سهمی بخرم.اگه سهم خوبی مد نظر داشتید ما مخلصیم
در مقطع فعلي بنده رو بيمه پارسيان و وتوسم دارم كار ميكنم هر دو كوتاه مدتبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط حامد22 پست شده است View Postسلام بر جناب نظری . من بوعلی . وسپه . فاراک . ونیکی .پارسیان و وسینا و سغرب دارم . به نظر شما باهاشون بمونم؟
وسپه و ونيكي و صغرب را توصيه به فروش پس از كمي رشد دارم
وسينا و پارسيان و فاراك را فعلا نگه داريدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر