دوستان ارزش هاي انساني يك ايراني واقعي رو ثابت كنيد
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط punisher پست شده است View Postآقا محسن سلام >:D<
به نظرتون خبهمن تا چند می ره ؟ و برای کوتاه مدت ارزش رفتن تو صف رو داره؟
نظر شما درباره این سهم چیه؟
خرید وپترو رو چگونه می بینید؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
محسن ولغدرو نگر داشتی هنوز ؟ من همون موقه دیدم نمیتونه از پسه مقاومت قدرش 118 بربیاد رو 117 دادم رف :(
دی رو بررسی کردی محسن ؟ بنیادی میگن خیلی پتانسیل داره خصوصا با افزایش سرمایش والا از بنیادی سر در نمیاریم یه نیگا بش بندا اگه تونسی :x
راسی فولای تا اخره سال چقد میتونه بسازه به نظرت؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postمحسن ولغدرو نگر داشتی هنوز ؟ من همون موقه دیدم نمیتونه از پسه مقاومت قدرش 118 بربیاد رو 117 دادم رف :(
دی رو بررسی کردی محسن ؟ بنیادی میگن خیلی پتانسیل داره خصوصا با افزایش سرمایش والا از بنیادی سر در نمیاریم یه نیگا بش بندا اگه تونسی :x
راسی فولای تا اخره سال چقد میتونه بسازه به نظرت؟
دي رو ميگن امسال 60 تومن ميسازه اما من نميدونم قراره چطوري بسازه!!!به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
-
اين يك نمونه از سرمايه گذاري ما ايرانيهاست سرمايه گذاري در ملك كه ما ايرانيها بدان علاقه وافري داشته و جز اولين اولويت هاي سرمايه گذاري برايمان ميباشد تا وقتي كه پول هايي كه در هيچ ماشين حسابي جا نميشود به اين بخش برود از نظر اقتصادي به خصوص صنعتي هيچ پيشرفتي به جز لاف هاي تو خالي نخواهيم داشت
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postآقای نظری سلام
در مورد وپترو تو این قیمتهاو روند سهم نظرت چیه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط rzy پست شده است View Postآقا محسن بنیاد فلوله چه جوریه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر