در حال خريد ليزينگ ايرانيان...
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدر حال خريد ليزينگ ايرانيان...
هدف وایران رو چند میبینی؟_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postباسلام خدمت آقا محسن گل وتبریک سال نوباآرزوی بهترینها برای شماوخانواده محترمتان
به نظرشما بازار در حال تشکیل حباب نیست؟آیا شرایط امسال با پارسال فرق داره؟
سال قبل هم همین طور بودبعد از سخنان آقای رهبر درمورد بورس و....
من امروز وفردا می خواهم نقدبشوم امیدوارم آنهایی که ازمن می خرند سود کنند من حتی قید چندتا سهم که قصد مجمع رفتن با آنها را که داشتم زدم
با توجه به گذشته چشمم بدجور ترسیده وباید قانع باشموبه همین سود هم قانعم تا ببینیم بعد چی میشه (باتشکر)
به نظر بنده بورس ما اصلا حبابي نيست اما اينطور رشد هيجاني و احساسي براي بازار سمه و اصلا مورد تاييد بنده نيست و بنده را نگران ميكند بازار بايد اهسته و پيوسته رشد كند نه اينطور هيجاني به همين دليل بهترين تصميم را در اين بازار خريد سهام با وضعيت بنيادي و تكنيكالي مناسب ميدانم كه جدا از روند احساساي بازار باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postباسلام خدمت آقا محسن گل وتبریک سال نوباآرزوی بهترینها برای شماوخانواده محترمتان
به نظرشما بازار در حال تشکیل حباب نیست؟آیا شرایط امسال با پارسال فرق داره؟
سال قبل هم همین طور بودبعد از سخنان آقای رهبر درمورد بورس و....
من امروز وفردا می خواهم نقدبشوم امیدوارم آنهایی که ازمن می خرند سود کنند من حتی قید چندتا سهم که قصد مجمع رفتن با آنها را که داشتم زدم
با توجه به گذشته چشمم بدجور ترسیده وباید قانع باشموبه همین سود هم قانعم تا ببینیم بعد چی میشه (باتشکر)
به نظر بنده بورس ما اصلا حبابي نيست اما اينطور رشد هيجاني و احساسي براي بازار سمه و اصلا مورد تاييد بنده نيست و بنده را نگران ميكند بازار بايد اهسته و پيوسته رشد كند نه اينطور هيجاني به همين دليل بهترين تصميم را در اين بازار خريد سهام با وضعيت بنيادي و تكنيكالي مناسب ميدانم كه جدا از روند احساساي بازار باشدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
اساتید گرامی اقایا ن پناهی و نظری ورود به ولسایا را در چه قیمتی مناسب میدانید؟
با سپاس بیکران
سبز و پر سود باشید
.
.
.
.
آره میشه:p
نظر
-
قربان همتون . چیکار میشه کرد یاد افت پارسال که میوفتم تنم میلرزه . هنوز دارم سعی میکنم ضرر اون موقع را جبران کنم . اونموقع هم به هوای برگشت بازار با سهم موندم و حسابی ضرر کردم و همین باعث شده زود نگران بشم هر چند وسپه را به جهت داشتم پرتفوی معدنیش گرفتم و امید زیادی بهش دارم اما .....
نظر
-
نظر