کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب نظری!
میشه 3 سهم که برای خرید فردا مناسب هستند را معرفی کنید!(می گم سه چون می خوام خودم انتخاب کنم بینشون!شاید تجربه ای کسب بکنم و یه کاری هم کرده باشم!)
محسن جان سلام يك گوشه چشمي بر ما بنداز ما هم از قديم كمي داريم رفتيم مجمع باهاش خبرو رو كنيد تا بچه هاي خودمون قبل اينكه بازار بفهمه خريدشون را كامل كنند واسه خودم حداقل pm بده;)
محسن جان سلام يك گوشه چشمي بر ما بنداز ما هم از قديم كمي داريم رفتيم مجمع باهاش خبرو رو كنيد تا بچه هاي خودمون قبل اينكه بازار بفهمه خريدشون را كامل كنند واسه خودم حداقل pm بده;)
دوست عزيزم فردا خبر قطعي شد حتما اعلام ميكنم خودم هم فردا اول وقت اگر صف نباشد به ميزان خريد قبليم باز خواهم خريد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
سلام جناب نظری!
میشه 3 سهم که برای خرید فردا مناسب هستند را معرفی کنید!(می گم سه چون می خوام خودم انتخاب کنم بینشون!شاید تجربه ای کسب بکنم و یه کاری هم کرده باشم!)
براي فردا وتوسم و وصنعت و بيمه پارسيان و ومعادن عالي هستند
دوست عزيزم فردا خبر قطعي شد حتما اعلام ميكنم خودم هم فردا اول وقت اگر صف نباشد به ميزان خريد قبليم باز خواهم خريد
سلام بابك جان ميتونم نظر شما رو هم در خصوص ثشاهد داشته باشم مجددا سپاسگزارم
سلام
جناب محسنی من دیتای ثشاهدو تعدیل کردم که شکل زیر شد.متاسفانه نتونستم موج شماری کنم چون به چند حالت میشه موج شماری کرد.ولی سقف کانال محدوده 360 هست.تو اینجور سهما من صبر میکنم تا تعداد کندل ها زیاد بشه تا بتونم تقریبا با قاطعیت موج شماری رو انجام بدم.
دوستان وتوسمي اگر فردا آن خبري كه انتظار دارم منتشر شود بازار خواهد فهميد وتوسم يعني چي اندكي صبر كنيد......
ممنون استاد نظری من امروز با نظر شما وتوسم بر داشتم و به امید خدا در رشد آن هم هیچ شکی ندارم
یاشاسین آذربایجان اوغلی کی بیزی بو بازار دا کمهلیخ الیر تا هر نقده اولسا چوخ قازاناخ
ساغ قالاسان شاد یاشیسن همشه سوددی اولاسان:)@};-
نظر