در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postتا 5357 اومد بعد برگشت من همراه داشتم تو همین روزی که این قیمتو خورده میفروختم یعنی دیروز. چون تنها 13 تومن با تازگت پیشبینی شده فرق داشت
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postماشاا... شماها چقدر پول دارین ( شکلکهای من کار نمیکنه والا شکلت قلب میزاشتم)
نظر
-
-
در اصل توسط نادر پست شده است View Postافزایش سرمایه صادرات که به طور کامل از محل اندوخته بود، اما درباره ملت و تجارت انتشار حق تقدم در دستور کار قرار گرفت، سهام عدالت حقهایش را استفاده کرد، دولت چطور؟ آیا دولت منع قانونی استفاده دارد یا استفاده میکند؟ در صورت تصویب لایحه افزایش سرمایه بانکها در مجلس منابع آن صرف بانکهای تماما دولتی غیربورسی مانند ملی و سپه خواهد شد یا در بانکهای بورسی شده هم صرف خواهد شد و در صورت این موضوع امکان افزایش سرمایه های با مبالغ سنگین ملت و صادرات از محل انتشار سهام جدید چقدر محتمل است؟:-/ در ضمن با توجه به اینکه با دولتی ماندن برخی پالایشگاهها نظیر بندرعباس قرارست کل سهام شپنا و شبریز واگذار شود با دولتی ماندن ملی و سپه امکان عرضه کل صادرات و ملت وجود دارد؟ سپاس بیکران@};-
احتمالا منابع موجود صرف بانكهاي دولتي خواهد شد و شركت در افزايش سرمايه سهم دولت در ساير بانكها خواهد شد
خير دولت در هر واگذاري 20 درصد از سهام را براي خود نگه داري خواهد كردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط نادر پست شده است View Postافزایش سرمایه صادرات که به طور کامل از محل اندوخته بود، اما درباره ملت و تجارت انتشار حق تقدم در دستور کار قرار گرفت، سهام عدالت حقهایش را استفاده کرد، دولت چطور؟ آیا دولت منع قانونی استفاده دارد یا استفاده میکند؟ در صورت تصویب لایحه افزایش سرمایه بانکها در مجلس منابع آن صرف بانکهای تماما دولتی غیربورسی مانند ملی و سپه خواهد شد یا در بانکهای بورسی شده هم صرف خواهد شد و در صورت این موضوع امکان افزایش سرمایه های با مبالغ سنگین ملت و صادرات از محل انتشار سهام جدید چقدر محتمل است؟:-/ در ضمن با توجه به اینکه با دولتی ماندن برخی پالایشگاهها نظیر بندرعباس قرارست کل سهام شپنا و شبریز واگذار شود با دولتی ماندن ملی و سپه امکان عرضه کل صادرات و ملت وجود دارد؟ سپاس بیکران@};-
احتمالا منابع موجود صرف بانكهاي دولتي خواهد شد و شركت در افزايش سرمايه سهم دولت در ساير بانكها خواهد شد
خير دولت در هر واگذاري 20 درصد از سهام را براي خود نگه داري خواهد كردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط علی خوش خلق پست شده است View Postممنون میشم نظرتون در مورد بکام رو بگید
ارادتمند
خوش خلقبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بزرگواران مرجعی که تجدید ارزیابی دارایی را برای شرکتهای بورسی انجام میدهد کیست؟ با توجه به موضوع پست بانک و البته بانکهای دیگر دولتی این موضوع بسیار تامل برانگیزست، باور کردنی نیست که صادرات با آن همه دارایی(یک نمونه برج سپهر) سرمایه فعلی را داشته باشد یا پست بانک حدود 56 میلیارد سرمایه داشته باشد؟x-(در ضمن آیا گمان میبرید که سینا مقاومتهای مهم پیش رو را میشکند یا باز هم میخواهد در محدوده 310 تا 340 بازی کند؟کسی که نه فکری در سر و نه شوقی در دل نداشته باشد، خود را شرمنده عمر کرده است
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postبابك جان امكانش هست شما هم نظر خودتون را در اين خصوص بفرماييد مزيد سپاس است سرمايه من دوستان خوبي مثل اساتيد holy نظري پناهي راشين خانوم اميني حجت و..... هست كه با ميلياردها پول نميتونم شما را قياس كنم هميشه سربلند باشيد و ايامتون به كام
واقعیتش من وبانکو نسبت به وایران بیشتر میپسندم تا 360 میتونه بره فقط سعی کنید فردا تو قیمت مناسب بخرید
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post1000 تومان به اين زوديها فكر نميكنم فعلا هدفش را 750 ميدانمکسی که نه فکری در سر و نه شوقی در دل نداشته باشد، خود را شرمنده عمر کرده است
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postممنون از لطفتون قربان
واقعیتش من وبانکو نسبت به وایران بیشتر میپسندم تا 360 میتونه بره فقط سعی کنید فردا تو قیمت مناسب بخرید
موفق باشید
***موافقم بابک عزیز*** دوس دارم اضافه کنم اما دیگه پولم تموم شده
پتانسیل بنیادی مناسب به همراه فرکانس های تکنیکال
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر