کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه عزیزانی که در این سایت فعالیت دارند:x
از اونجایی که بنده اعتقاد شدیدی به مشورت کردن دارم از دوستان میخوام که لطف کنن یه پرتفوی معقول به بهم پیشنهاد بدن برای خرید فردا.آخه از روی ناچاری همه سبد سهامم به غیر از سایپا رو قبل از عید فروختم و حالا که پول دستم اومده دوباره قصد خرید دارم.
البته اینا ( وساپا _ وبانک_ وصنعت_ فاراک_فرآور ) مدنظرم هست ولی بازم میخوام نظر دوستان رو بدونم. ممنوم میشم راهنمایی کنید
خرید سفارود شامل خبر خوبیه که بازار ازش بی خبره؟
ارادتمند
خوش خلق
دوست عزيزم بنده با توجه به دو پارامتر سفارود خريدم اول افزايش بودجه عمراني دولت و احتمال پرداخت مطالبات شركت و همچنين افتتاح طرح لوله و الياف بهراد كه همگي در مجموعه باعث تعديل مثبت عايدي سفارود خواهد شد
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نه نه نه به هيچ وجه
فقط شماره موبايل را به طور عادي وارد كنيد مثلا 09111860000
هيچ كدي پس يا پيش نمي خواهد
در عرض ايكي ثانيه تلفن شما زنگ خواهد خورد
چون شما قبلش كشور خود را انتخاب كرده ايد
نخير مثل اينكه اين جي ميل قسمت ما نميشود من مانده ام اين سيستمها براي راحتي افراد طراحي ميشوند يا عذابشان و سختي!!!!
اينبار سيستم همان صفحه اول ارور ميدهد دوستان عزيز سيستم ديگري براي ارسال ايميل به جز ياهو و جي ميل نيست؟؟؟
نميدانم چرا با اين اينترنت هاي همراه ايرانسل سايت ياهو باز نميشود....
استاد خوب چرا گروه توسعه ملي داره وتوسم خودش را كه سهم ارزنده اي است را ميفروشد؟:-/
بعضی مواقع میشه که میگیم سهمو در کف قیمتیش میخریم مثل پارسیان که اجازه نمیدن از 329 پائینتر بیاد اینجور مواقع میگیم سهمو در کف میخریم ولی بعضی وقتام هست که میگیم از فلان قیمت باید رد بشه بعد اقدام به فروش کنیم یا خرید
در مورد رتکوام من نظرم اینه که سهم بالای 515 که تثبیت شد اون موقع اقدام به خرید کنید
موفق باشید
سلام و ارادت به راشین عزیز و پوزش از تاخیر جواب
بانک ملت خریدار بلوکها بوده...که برای این سهم بسیار بسیار خبر خوبیه(آمدن یه حقوقی دیگه دست این کارکنان که پدر سهمو در آوردن کوتاه میکنه)
شما همچنان پارسیان را توصیه می کنید؟
چه هدفی تو چه مدت داره؟
دلیل تکنیکی یا فاندای خاصی داره؟
خیلی ممنون
بنده با توجه به دو پارامتر اين سهم را با ديد كوتاه مدت و نوسانگيري خريده ام اول افت شديد قيمتي و رسيدن به كف قيمتي و پي بر اي بسيار پايين
دوم در پيش بودن تعديل عايدي
بنده با توجه به دو پارامتر اين سهم را با ديد كوتاه مدت و نوسانگيري خريده ام اول افت شديد قيمتي و رسيدن به كف قيمتي و پي بر اي بسيار پايين
دوم در پيش بودن تعديل عايدي
يه سوالي از خدمت اساتيد دارم
اين قضيه وتوسم مثال خوبي است
بارها شده ديدم يك خبر خوبي پشت يك سهمي است
اما از قضا ميبيني سهامدار عمده اون سهم در حال خالي كردن است
به نظر شما اين سياه بازي نيست
به اين صورت كه از نظر حقوقي فروشنده است ولي از اون طرف با كد هاي حقيقي در حال جمع آوري است
مثال زياده
همين اواخر دانايان
يا شهرداري تو پسهند
يا همين وتوسم
ساتا تو حفاري
و غيره
ممنون ميشم نظر شما را هم بدونم
چرا دوست من همانطور كه گفتم ممكن است دهها علت داشته باشد مثلا در همين پست وقتي يه كله تا 1200 رفت براي چي رفت براي اينكه كد خاصي كه از نزديكان جناب مدير عامل صبا تامين بود وپست داشت و مدير عامل صبابا اوردن صبا پشت پست باعث سود دلنشيني براي اون كد خاصش شد به همين راحتي
اين يك علت ميتواند باشد معاملات درون گروهي و كد به كد علت ميتواند باشد خريد كد هاي خاص علت ميتواند باشد و يا اخبار رانتي علت ميتواند باشد و هزاران دليل ديگر
نظر