تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن نظري
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 3397

درباره پست بانك چون سازمان بورس و عواملش فاسد هستند به دنبال مچ گيري و فساد معاملاتي سايرين نيز نميروند وگرنه بروند ببيند كد جوان چه كسي است و چه زماني پست خريد و چه زماني پست فروخت و چه نسبتي با مدير عامل صبا تنها بازيگر پست داشت...
    يا بروند در معاملات مارگارين ببيند 10 روز مانده به بسته شدن نماد چه كساني و با چه كدهايي از شركت خريدند بروند ببيند چرا يك ماه قبل از بسته شدن نماد مدير عامل شركت طي اطلاعيه اي سهم را كوباند اما درست يك ماه بعد سهم بسته شده و اطلاعيه فروش زمينهاي شركت و شناسايي سود غير عملياتي ميايد
    فساد تا دلتان بخواهد هست پس به دنبال علت نباشيد...
    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

جناب نظري سلام و تبريك سال نو
      نظر شما در مورد روند بازار در روزهاي آينده چيست؟ به نظر شما بعد از تعطيلات چه سهم هايي اصلاح خواهند داشت؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• malavan
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 294

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
        درباره پست بانك چون سازمان بورس و عواملش فاسد هستند به دنبال مچ گيري و فساد معاملاتي سايرين نيز نميروند وگرنه بروند ببيند كد جوان چه كسي است و چه زماني پست خريد و چه زماني پست فروخت و چه نسبتي با مدير عامل صبا تنها بازيگر پست داشت...
        يا بروند در معاملات مارگارين ببيند 10 روز مانده به بسته شدن نماد چه كساني و با چه كدهايي از شركت خريدند بروند ببيند چرا يك ماه قبل از بسته شدن نماد مدير عامل شركت طي اطلاعيه اي سهم را كوباند اما درست يك ماه بعد سهم بسته شده و اطلاعيه فروش زمينهاي شركت و شناسايي سود غير عملياتي ميايد
        فساد تا دلتان بخواهد هست پس به دنبال علت نباشيد...
        :(
        8-|
        [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

استاد نظري الان سايت بورس نگاه مي كردم رو وتوسم 10/000/000 خود توسعه ملي خالي كرده و560/000 سرمايه گزاري كوثر و360/000 هم بانك ملي مشكوك نميزنند ؟؟؟ اما خدا رو شكر رو 4 مثبت اغلب خالي كردند مثل دانايان شاهكار نكردند فاراك روز بازگشايي صف فروش كنند!!!!

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
            سلام به همه عزیزانی که در این سایت فعالیت دارند:x
            از اونجایی که بنده اعتقاد شدیدی به مشورت کردن دارم از دوستان میخوام که لطف کنن یه پرتفوی معقول به بهم پیشنهاد بدن برای خرید فردا.آخه از روی ناچاری همه سبد سهامم به غیر از سایپا رو قبل از عید فروختم و حالا که پول دستم اومده دوباره قصد خرید دارم.
            البته اینا ( وساپا _ وبانک_ وصنعت_ فاراک_فرآور ) مدنظرم هست ولی بازم میخوام نظر دوستان رو بدونم. ممنوم میشم راهنمایی کنید
            دوست عزیزم پیشنهاد من به شما خرید ***ونیکی*** با حداقل بازدهی 50 درصد .... خرید ***حفاری*** ... ***وغدیر*** برای حضور در مجمع .....***گروه بهمن*** هم در یک قیمت مناسب زیر 320 و این که *******چفیبر****** رو هم از من یادگاری داشته باش با دید یه ذره بلند مدت تر
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              دوست عزیزم پیشنهاد من به شما خرید ***ونیکی*** با حداقل بازدهی 50 درصد .... خرید ***حفاری*** ... ***وغدیر*** برای حضور در مجمع .....***گروه بهمن*** هم در یک قیمت مناسب زیر 320 و این که *******چفیبر****** رو هم از من یادگاری داشته باش با دید یه ذره بلند مدت تر
              در مورد ونیکی میشه بیشتر توضیح بدین؟

نظر

• Moradad
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 355

استاد نظری ، خبرهایی از انعقاد قرارداد بیمه دی با بنیاد شهید هست که در آن ضریب خسارت از 120% به 70% کاهش پیدا کرده. نظر شما در مورد بیمه دی و این بیمه البرز ( بختک ) و کلا صنعت بیمه چیست؟
                البته اگر قرار باشد که جهاد اقتصادی انجام بشود که قاعدتا بیمه ایها هم باید در کل جریان بازی باشند.
                هرچند که این صنعت از صنعت سیمان هم عقب تر مانده (!!!)
                با تشکر

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                  راستی
                  اگه بترانس رو تو این قیمتا بخریم و به افزایش سرمایه بریم به نظرتون میشه سود خوبی کرد یا نه؟
                  با تشکر
                  :(:-/؟
                  سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• rojan
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 581

با سلام و شب بخیر

جناب پناهی امید است از پست من که فقط برای فان بوده رنجیده نباشید من همیشه در بورکس وقتی پستها ی اقای مهربان را میخواندم استرس و نگرانی تریدهایم را تا لحظه ای فراموش میکردم
                    خواهشنا در صورت امکان برای فردا ورود به وصنعت را مناسب میدانید ؟ فروش فاراک را چطور ؟ و ایا سهم خاصی مد نظرتان است ؟:)
                    با سپاس از وقتی که میگدارید

سبز و پر سود باشید
                    آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• علی خوش خلق
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 71

سلام جناب نظری عزیز

در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Post
                      دوست عزيزم بنده با توجه به دو پارامتر سفارود خريدم اول افزايش بودجه عمراني دولت و احتمال پرداخت مطالبات شركت و همچنين افتتاح طرح لوله و الياف بهراد كه همگي در مجموعه باعث تعديل مثبت عايدي سفارود خواهد شد
                      ممنون
                      مثل همیشه لطف کردید
                      ارادتمند
                      خوش خلق

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
                        با سلام و شب بخیر

جناب پناهی امید است از پست من که فقط برای فان بوده رنجیده نباشید من همیشه در بورکس وقتی پستها ی اقای مهربان را میخواندم استرس و نگرانی تریدهایم را تا لحظه ای فراموش میکردم
                        خواهشنا در صورت امکان برای فردا ورود به وصنعت را مناسب میدانید ؟ فروش فاراک را چطور ؟ و ایا سهم خاصی مد نظرتان است ؟:)
                        با سپاس از وقتی که میگدارید

سبز و پر سود باشید
                        سلام رژان عزیز..نه بابا چرا باید برنجم؟؟!!!خیلی هم خوشم اومد ;;)

وصنعت آره تو این قیمتها صلاح میبینم به نظر من سهم هنوز رشد نکرده

فروش فاراک به هیچ وجه

وصنا فردا تو منفی بخرید 2 ماهه 30% بهتون میده

فکر میکنید 2 ماهه 30% کمه؟;) فقط زمانی میتونیم بگیم که حتما به هدفش میرسه که 216 رو به بالا رد کنه ولی مطمئنم میکنه پس تو منفی خریدن سود خوبی میده :->

موفق باشید

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          در مورد ونیکی میشه بیشتر توضیح بدین؟
                          خب بابک عزیز بیا یه نگاهی به ونیکی داشته باشیم ....با قیمت 170 رفتیم مجمع و بعد از مجمع هم اضافه کردم تو چند مرحله
                          اول اینکه همه ما میدونیم که ونیکی یه سهم شاخصیه و حرکتی کاملا مشابه شاخص داره (بتا تقریبا+1).... من انتظار رشد 50 درصدی شاخص رو تو سال 90 رو دارم... با تنها سهمی که میشه شاخصو گرفت
                          نکته دوم حرکت رو به رشد و ادامه دار خودرویی ها به خصوص خساپا و خبهمن و حواشی مثبت این دو سهم و جایگاه این دو شرکت در پورتفوی ونیکی
                          ونیکی برنامه افزایش سرمایه ای رو در نیمه نخست امثال دنبال میکنه
                          ان ای وی ونیکی حدود 275 تومنه با احتساب 80 درصدش میشه ارزش ذاتی 220 تومن، نباید فراموش کنیم که خیلی از سرمایه گذاری ها دارن با قیمت ان ای وی و حتی بالاتر معامله میشن مثل وتوسم.وغدیر. وساپاو ونفت . خعتبار . وصندوق ..وتوکا ..والبر ..ورنا ...... و یکی یکی دارن اضافه میشن
                          انتظار من معامله ونیکی در نزدیکی ان ای وی خودش در اینده نزدیکه. کمتر از 6 ماه که درستشم اینه
                          حمایت های خوب بانک تجارت
                          شاید معامله عمده ونیکی توسط خبهمن با قیمت بالای 250 رو هم فاکتور دیگه در نظر بگیریم

همه این نکته ها باعث شده کم کم به ونیکی بیشتر فکر بکنم و تک تک سهمام که به هدفشون میرسن رو با ونیکی عوض کنم
                          خیلی خوشحال میشم نظر دوستان و اساتید عزیزمو رو در مورد نکات بالا ببینم
                          همگی پر سود باشید
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                            سلام رژان عزیز..نه بابا چرا باید برنجم؟؟!!!خیلی هم خوشم اومد ;;)

وصنعت آره تو این قیمتها صلاح میبینم به نظر من سهم هنوز رشد نکرده

فروش فاراک به هیچ وجه

وصنا فردا تو منفی بخرید 2 ماهه 30% بهتون میده

فکر میکنید 2 ماهه 30% کمه؟ فقط زمانی میتونیم بگیم که حتما به هدفش میرسه که 216 رو به بالا رد کنه ولی مطمئنم میکنه پس تو منفی خریدن سود خوبی میده :->

موفق باشید
                            البته یه چیزی بگم تا عذاب وجدان نگیرم :)

من فردا اول وقت تو صف خرید فاراکامو میدم بره چون 210 برام تموم شده به جاش وصنا میشینم تو منفی بهم بدن b-) ( این شکلک عینکه ولی نمایان نیست !)
                            آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2011/03/29, 22:09.

نظر

• حامد22
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 111

دوستان سیمان سبزوار را چطور میبینید؟ با توجه به رشد اکثر سیمانیها این سهم از 130 رسیده به 110

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                خب بابک عزیز بیا یه نگاهی به ونیکی داشته باشیم ....با قیمت 170 رفتیم مجمع و بعد از مجمع هم اضافه کردم تو چند مرحله
                                اول اینکه همه ما میدونیم که ونیکی یه سهم شاخصیه و حرکتی کاملا مشابه شاخص داره (بتا تقریبا+1).... من انتظار رشد 50 درصدی شاخص رو تو سال 90 رو دارم... با تنها سهمی که میشه شاخصو گرفت
                                نکته دوم حرکت رو به رشد و ادامه دار خودرویی ها به خصوص خساپا و خبهمن و حواشی مثبت این دو سهم و جایگاه این دو شرکت در پورتفوی ونیکی
                                ونیکی برنامه افزایش سرمایه ای رو در نیمه نخست امثال دنبال میکنه
                                ان ای وی ونیکی حدود 275 تومنه با احتساب 80 درصدش میشه ارزش ذاتی 220 تومن، نباید فراموش کنیم که خیلی از سرمایه گذاری ها دارن با قیمت ان ای وی و حتی بالاتر معامله میشن مثل وتوسم.وغدیر. وساپاو ونفت . خعتبار . وصندوق ..وتوکا ..والبر ..ورنا ...... و یکی یکی دارن اضافه میشن
                                انتظار من معامله ونیکی در نزدیکی ان ای وی خودش در اینده نزدیکه. کمتر از 6 ماه که درستشم اینه
                                حمایت های خوب بانک تجارت
                                شاید معامله عمده ونیکی توسط خبهمن با قیمت بالای 250 رو هم فاکتور دیگه در نظر بگیریم

همه این نکته ها باعث شده کم کم به ونیکی بیشتر فکر بکنم و تک تک سهمام که به هدفشون میرسن رو با ونیکی عوض کنم
                                خیلی خوشحال میشم نظر دوستان و اساتید عزیزمو رو در مورد نکات بالا ببینم
                                همگی پر سود باشید
                                مرسی

نظر

در حال کار...
                                X