کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من سر 1 تومان می خواستم 269 بخرم که 270 رو هوا زدند و امروزم که تا 289 تومان عرضه خاصی نداشت! چند روز دیگه حسرت می خوریم چرا زیر 300 بیشتر اضافه نکردیم;)
جناب نظری با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
محسن جان, نظر شما درباره این دو خبر کطبس که در پایین ذکر شده, چیست؟
میشه بی زحمت یه تحلیلی در مورد این سهم بزنید.
ممنون
كدخبر: ۳۱۷
تاريخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۶
نسخه چاپي شنیده های بازار:
در مورد شرکت ذغالسنگ نگین طبس شنیده میشود که احتمالا بزودی شاهد معامله بلوکی در این سهم باشیم. طبق شنیده های غیر رسمی, مجموعه بانک پاسارگاد و شرکت زیرمجموعه آن یعنی هلدینگ صنابع معدنی خاورمیانه ( میدکو) برای برطرف کردن نیاز مصرفی ذغالسنگ شرکتهای وابسته ( واحد کک سازی زرند کرمان و نیز شرکت فولاد ایرانیان) , خواهان خرید بلوک 50 درصدی کطبس از شرکت تکادو است. در صورت تایید این خبر از جانب طرفین معامله و نیز وقوع آن, شاهد تحرکاتی در این نماد خواهیم بود.
......................
محسن جان عزیز و دوست داشتی شیران سهم بسیار بسیار عالیه
من از 1450 میانگین باهاش هستم و امروز به صورت کامل خارج شدم
به نظر من که چند سالیه سهامدارش هستم در روزهای آینده در قیمتهای پایینتری هم می توان شیران را خرید
درسته از هر لحاظی بخواهید حساب کنید سیران بسیار بسیار عالیه
ولی از دید من از شنبه هفته بعد شاهد ریزش قیمت سهم خواهیم بود
این ریزش فقط و فقط جهت جمع آوری سهم از دست سهامداران کم طاقت خواهد بود نه به دلیل ارزنده نبودن سهم
به نظر من که انهایی که می خواهند شیران بخرند فعلا" صبر کنند بهتر است
اینجانب سهمهایی که آمادگی استارت همانند بانکی ها دارند را خریدشان را مناسبتر می بینم تا سهمی که از مجمع برگشته و فعلا" از دید من رشد آ نچنانی نخواهد داشت
آیا خرید سهمهایی که قطعا" رشد خواهند کرد بهتر نخواهد بود؟ شیران خیلی عالیه و لی نه برای خرید در حال حاضر
تا اینکه نظر بقیه دوستان چه باشد؟
با تقدیم احترام
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
هدفش فعلا کمی در ابهام قرار داره ولی اون کف بودنش تو محدوده ی 270 مشهود بود.منظور از ابهام ابهام نموداریه ولی اگه بخوایم سقف کانالو در نظر بگیریم هدفش میشه محدوده 390
مصطفی جان من شیرازو محدوده 469 فروختم اومدم چند روز بعدش تپمپی گرفتم.دیروز دیدم شیراز بسته شده...خدارو هزار مرتبه شکر کردم که شیرازو رد کردم رفت خدا میدونه آقایون دیگه کی میخوان بازش کنن...البته خدا هم نمیدونه! فقط خودشون میدونن...حالم به هم میخوره از بلوکه شدنه پولم
نظر