کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در نهایت انتظار سرمایهگذاران به پایان رسید و دقایقی پیش بن برنانکی رییس بانک مرکزی آمریکا در سخنان خود پس از پایان نشست کمیته فدرال بازار آزاد بانک مرکزی اعلام کرد بانک مرکزی سومین برنامه خرید اوراق قرضه دولت را آغاز خواهد کرد. با اعلام این سخنان، قیمت طلا 40 دلار در هر اونس افزایش یافت و شاخصهای مالی رشد کردند. اما در بلند مدت این تصمیمات چه تاثیری بر بازارهای مختلف و اقتصاد جهان خواهد داشت؟ وضعیت اقتصاد ایالات متحده چندان مطلوب نیست و بانک مرکزی طی هفتههای اخیر در مرکز توجهات بوده است زیرا این نهاد مسول ایجاد تعادل در اقتصاد و تعیین سیاستهای پولی و مالی است. کنگره آمریکا دو وظیفه اصلی بر دوش بانک مرکزی گذاشته است: ایجاد ثبات در قیمتها و ایجاد حداکثر فرصت شلغی پایا.
امروز وزارت کار آمریکا در دو گزارش جداگانه اعلام کرد قیمت کالاهای مصرفی در ماه آگوست بیشترین رشد را طی سه سال اخیر داشته و ضعف در بازار کار همچنان مشاهده میشود. گزارش وزارت کار نشان میدهد در ماه گذشته میلادی قیمت کالاها 1.7 درصد رشد کردهاند و این درحالیستکه اقتصاددانها در نظرسنجی خبرگزاری رویترز پیشبینی کرده بودند این رقم 1.1 درصد است. اما قیمتهای عمده فروشی به استثناء قیمت انرژی و مواد غذایی 0.2 درصد رشد کرده است. در ماه ژوییه این رشد 0.4 درصد بود.
در گزارشی جداگانه وزارت کار اعلام کرد تعداد متقاضیان بیمه بیکاری با 15 هزار مورد افزایش به رقم 382 هزار نفر رسیده است. این درحالیستکه اقتصاددانها پیشبینی کرده بودند این رقم 370 هزار نفر باشد.
ماه گذشته میلادی کارفرماهای آمریکایی 96 هزار فرصت شغلی ایجاد کردند در حالیکه در ماه ژوییه 141 هزار فرصت شغلی ایجاد شده بود. نرخ بیکاری ماه گذشته به 8.1 درصد کاهش یافته اما این کاهش حاصل خروج تعدادی از نیروی کار از جمع بیکاران در جستجوی کار بوده است نه ایجاد تعداد کافی فرصت شغلی.
اقتصاد آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری 1.7 درصد رشد کرد و این رقم برای کاستن از نرخ بیکاری اصلا کافی نیست. کارشناسان معتقدند برای کاهش نرخ بیکاری ضروری است رشد اقتصادی برای چند فصل ممتد بالای 2.5 درصد باشد.
بانک مرکزی با اجرای برنامه خرید اوراق قرضه عملا زمینه رونق اقتصاد این کشور را فراهم خواهد کرد و به دلیل کاهش ارزش دلار قیمت مواد خام رشد میکنند. طبق برنامه جدید، بانک مرکزی هر ماه 40 میلیارد دلار از اوراق یاد شده را می خرد و این اقدام تا زمانیکه وضعیت بازار کار بهبود یابد ادامه خواهد یافت.
اولین هدف طلا اندازه ضلع عمودی مثلث یعنی محدوده 2080 هست.
داش بابک
به توجه به صعود یکدفعه ای طلا،،،،طی هفته آینده بازار طلا رو چطور می بینی؟
فکر می کنی این روند صعودی تو بازار داخلی هم می تونه تاثیر داشته باش
یاشا ;)
سلام
خوب مطمئنا تاثير مثبت ميزاره.يه زماني يعني تا 2 هفته پيش حدودا سايت www.gram.ir در سمت راست صفحش دو تا كادر گذاشته بود كه قيمت دلار و انس طلا رو ميداديم با با فشردن يك كليد قيمت حقيقي طلا و انواع سكه رو ميداد ولي دولتمردان عزيز اومدنو اون قسمت سايتو بكل تعطيل كردن.اگه اون قسمت فعال ميشد قسمت انس طلا قرار ميداديم 2050 دلار كه هدف اول طلاي جهانيه و قسمت دلارم ميزاشتيم مثلا 2400 تومن حدودا. اون موقع ميتونستيم بگيم با اين شرايط قيمت حقيقي طلا چند ميشه ولي كلهم طلا رشد خواهد كرد.حرفاي برنانكي هم مكملي شده براي صعود قيمت اين فلز باارزش.همراه با صعود اين فلز شاهد صعود قيمتهاي جهاني نفت و فلزات اساسي و بورس خودمون هم خواهيم بود.
و اما يه پرتفوي هم من معرفي كنم.فكر ميكنم سبد خوبي از آب در بياد.قرار بود جمعه بزنم رو سايت كه متاسفانه مشغله كاري زياد مانع از اين كار شد.
1.ذوب 2.شفن 3.ميدكو 4.وپاسار 5.وتوكا 6.وغدير 7.هولدينگ خليج فارس(فعلا وارد بورس نشده ولي اگه بياد با توجه به سرمايه زياد شركت همه ميتونن به اندازه وسع خودشون سهمو بخرن و سود كنند.قراره تو قيمت مناسبي هم عرضه بشه).
بابك جان يه نگاه هم به فايرا ميندازي ببيني چه استراتژي درپيش بگيريم براش باتشكر
سلام
نازنین جان شما شما نمودار سهم و کندلاشو نگاه کنید میبینید که سهم دیتای جالبی نداره.فرم کندل استیک ها اصلا تحلیلی نیست البته این موضوع تنها در بورس ایران صدق میکنه!بخوایم موج شماری هم بکنیم با این دیتای مشکل دار به مشکل بر میخوریم.
با سلام به بابک عزیز.مومن اله اگر برای شما عزیز دل مقدور است یک نگاهی به نمودارهای واتی و ولصنم میندازی نظرتان را بیان کنید.با تشکر از شما دوست و استاد عزیز
با سلام به بابک عزیز.مومن اله اگر برای شما عزیز دل مقدور است یک نگاهی به نمودارهای واتی و ولصنم میندازی نظرتان را بیان کنید.با تشکر از شما دوست و استاد عزیز
با سلام
ببخشید به نظرتون غدیر میتونه سر و شونه کف بزنه؟
سلام
بله احتمالش هست بزنه.بزنه چه شود!شما قیمتو نفت و طلا رو نگاه کنید کاملا صعودیه بورس ایرانم صعودی خواهد بود. فولادی ها و معدنی ها و پتروشیمی ها هم که در صدر رشد قرار دارند.همه ی این صعودارم مدیون بانک مرکزی ایالات متحده هستیم!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،مدیرعامل پتروشیمی مارون با اشاره به اینکه پتروشیمی ها از نظر نوع فعالیت به چند دسته تقسیم می شوند، خاطرنشان کرد: یک دسته از پتروشیمی ها 100 درصد صادراتی هستند.
شریف موسوی با اشاره به اینکه صادرات برای این دسته از پتروشیمی ها جذاب است، اظهار داشت: از سوی دیگر یک دسته از پتروشیمی ها 50 درصد از محصولاتشان صادراتی است و مابقی را در بازار داخل به فروش می رسانند، این گروه از پتروشیمی ها نسبت به مسایل بیرونی و درونی واکنش نشان می دهند.
مدیر عامل پتروشیمی مارون با تاکید بر اینکه حاضران این گروه به دو بازار داخل و خارج دسترسی دارند، خاطرنشان کرد: در صورت افزایش قیمت ارز شرایط به نفع این گروه شده و درآمدهایشان افزایش می یابد.
موسوی افزود: از طرف دیگر به دلیل اینکه این دسته از پتروشیمی ها تامین کننده بخشی از نیاز داخلی هستند، از نظر کسب درآمد در شرایط خاص اقتصادی با مشکل مواجه نمی شوند.
وی گفت: برخی از شرکت های صادراتی هم مثل پتروشیمی مارون امکان صادرات زمینی را دارند از اینرو شرایط خاص اقتصادی، کسب درآمد برای این دسته را از پتروشیمی ها سخت نخواهد کرد.
مدیر عامل پتروشیمی مارون با اشاره به اینکه رشد قیمت ارز به طور کلی موجب افزایش سودآوری این شرکت ها می شود، خاطرنشان کرد: با انتشار گزارش های 6 ماهه پتروشیمی ها می توانیم آثار افزایش نرخ ارز را در سودآوری این گروه ملاحظه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اغلب شرکت های پتروشیمی اخبار خوبی از تعدیل های مثبت برای سهامدارانشان دارند، خاطر نشان کرد: تمام این اخبار خوب در گزارش های 6 ماهه شرکت ها منعکس خواهد شد.
نظر