در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postاينو اينجا بذارم براي كساني كه ميگن سهم تعديل نداره!!!
درباره خفناور بنده يك حساب سرانگشتي كرده ام براي سال 90 سود پيش بيني شده شركت 70 تومان ميباشد كه با توجه به احتمال افزايش نرخ برخي محصولات شركت به نظر ميرسد سود شركت تا سطح 80 تومان افزايش پيدا نمايد لازم به ذكر است در عملكرد 9 ماهه امسال شركت 68.4 تومان از سود خود راپوشش داده از طرف ديگر طرح توسعه شركت افتتاح شده است پس طبق گزارش خود شركت انتظار افزوده شدن 30 تومان به سود شركت و رشد سود شركت تا سطوح 110 تومان را داريم پي بر اي متوسط 5 طبق پي بر اي متوسط خودروييها به اين سهم اعمال ميشود اما به دليل پتانسيل افزايش سرمايه 50 درصدي از محل سود انباشته 1 واحد پي بر اي بيشتر اعمال ميشود كه به پي بر اي 6 و قيمتهاي 660 تومان براي سال 90 ميرسيم الان قيمت سهم 370 تومان است پس ميتوان انتظار بازدهي 70-80 درصدي را از اين سهم در بازه ميان مدت داشت در ضمن كوچكي شركت و سهام شناور اندك هم اگر لحاظ شود ميتوان انتظار بازدهي بيشتري از اين سهم داشتwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postجناب استاد نظری سلام باتوجه به رشد سودشیران واینکه بیش از 70٪ پرتفوی واتی شیران می باشد واتی راچگونه می بینید؟
من خودم شیران هم دارم وامروز واتی اضاف کردم
به نظر بنده حقیر باتوجه به اینکه شیران سهامدار عمده و حامی خوبی داره می تونه بازدهی خوبی را داشته باشه نظر شما چیست؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط fiona پست شده است View Postاقا بابک و محسن عزيز
حق غدير تو جه قيمتهايي واسه خريد خوبه؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
-
سلام اقای نظری. ممنون از وقتی که میذارید. سهام جایزه و همینطور حق تقدم مپنا بصورت خودکار اعمال میشه و ایا حق تقدم و سهم جایزه بلافاصله قابل فروش هست و اینکه قبل از اون کاری باید انجام داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نظر
-
محسن جان و بابك عزيز واقعا خسته نباشيد به خدا همه يادشون ميمونه چه در بازار منفي و اون روزاي سخت و چه در بازار مثبت لحظه اي بچه ها رو تنها نذاشتين..........و چه بسا يه جمله شما تو اون بازار منفي دلگرميه فراواني واسه دوستان بود اين پست تشكري از طرف همه دوستان از شماست.....
محسن جان نظرت درباره تپمپي و قند پيرانشهر رو الان ميخام بدونم......
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postتعديل منفي پسهند نيز دليل ديگري شد بر ادعاي بنده مبني بر فاصله گرفتن از شركتهاي لاستيكي و پلاستيكي گول پي بر اي پايين سهام اين گروه را نخوريد
با تشكر از زحمات شما
به نظر ميرسه با توجه به نوع محصولان پسهند كه دولت كمتر تو نرخ اون دست داره وطرح توسعه هاي پيش رو، اين شركت با ساير لاستيكي ها كه مثلا تاير توليد ميكنند فرق داره و ميتونه قيمت محصولاتشو با قيمت مواد اوليه منطبق كنه . از نظرات تكميلي شما استفاده ميكنيم
نظر
-
در اصل توسط vahid_lok پست شده است View Postسلام به دوستان گل و استادان ارجمند
در یکی از سایتهای همسایه یک مطلبی از یک کارشناس خوندم که جالب بود.(تحلیل تکنبکال)
ایشون حدس زده بود که بازار تا اخر هفته مثبت است که یک پول بک است و بعد یک ریزش اساسی وجود داره و خیلی از سهام ها افت شدیدی می کنند.!
من می خوام از جناب پناهی بپرسم از نظر تکنیکای در شاخص الگویی رو مشاهده می کنند؟
اقا محسن اصلا از نظر فندامنتال همچین ریزشی می تونه اتفاق بیفته؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط DADA پست شده است View Postآقای نظری اگه خیلی توضیحش سخت نیست میشه بگید چطور به این زمتنها میرسید؟آیا تجربست؟
البته چون نگران هستم كه ديگر در اين قيمتها خفناور گير نيايد از همين امروز كليد خريد سهم را براي پرتفو زده امبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط DADA پست شده است View Postببینم کسی میتونه به من از وضعیت خبهمن بگه؟
چندتایی دارم اما نمیدونم کی برا فروش مناسبه 307 خریدمهبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
نظر