کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راستش دوست عزيزم به نظرم بيشتر دليل تكنيكالي داشته باشد تا بنيادي بنده هر چه گشتم دليل بنيادي خاصي مشاهده نكردم
نظرن درباره گزارش صدرا را نيز در پست بالا گفتم از نظر بنده گزارش صدرا كاملا مصنوعي و از پيش تعيين شده ميباشد
محسن جان درمورد وصنا بیشتر چارتیست ها اعتقاد به افت بیشتر سهم داشتن که من دلیل بنیادی برای افت بیشتر سهم نمیدیدم ....به هر حال وصنا سهمیه که 40 تومن سود برای سال 89 ساخته یعنی پی به ای 5 که یکی از کمترین پی به ای های بازار و هم گروهی های خودش به شمار میرفت. نکته دوم ان ای وی خوب سهم بود که 335 هست!!! و اینکه این روزها شاهد مثبت بودن ونوین بودیم که شایعه شده ونوین از محل صرافی و فعالیت های مربوط به اون سود خوبی شناسایی کرده ....به هر حال باید مواظب وصنا هم بود!!!! من مدتیه که معاملات وصنا رو زیر ذره بین دارم سهم با یه رنج صف خرید شد به نظر من دو حالت داره یا خریدار یه خبر خیلی خیلی خوب از سهم داره و میخواد باهاش بره مجمع یا اینکه می خواد یه نوسان خیلی خوب از سهم بگیره چون شناور پایینی داره و پتانسیل های نهفته ای داشت این سهمو انتخاب کرده ..... اما نکته این روزهای بازار، بازی رنج زدن و رنج کشیدن هست که مسیر یه سهمو تغییر میده بازی که خارج از کنترل ماست
موفق و پر سود باشید
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
به نظر من گزارش صدرا مثل گزارش حفاري عجولانه و هدفمند بود فقط براي اينكه جو منفي به سهم بدن تا به اهداف خودشون برسند آخه گزارش سال 89 چه ربطي به الان داره كه همه منتظر گزارش جديد صدرا با توجه به انبوه قراردادها و احتمال استمهال جرائم بدهيها در سال جاري هستند اما از آنجا كه مديران صدرا ميدونند كه بازار ما چقدر شكننده و ترسو هست با يك گزارش تاريخ گذشته ميخوان به هدفشون برسند كه تا حدودي امروز رسيدند اما سهامدار عاقل وبا تجربه بدون اينكه دستپاچه بشه و فوري تو صف فروش جا خوش كنه اگر نقدينگي داره با خريد ميانگينشو مياره پائين يا فقط نظاره گر ميشه و اگر بازارو خوب بشناسه با نوسانگيري بدون هزينه سهامشو افزايش ميده و در نهايت به تجربه هاي خودش از اين بازار اضافه ميكنه
این بازی کثیفی که روی تجهیزاتیها خصوصا صدرا انحام میشود تمامی ندارد؟
اعتصام تا کجا میخواهد اینگونه رفتار کند ؟
متاسفانه بحث بحث صدرا نيست به ياد ندارم هيچ زماني و هيچ سالي بورس انقدر غرق در فساد بوده باشد اعتصام هم عامل خود اينهاست و يك مهره حقوقي ها و عوامل تاثير گذار در بازار ميخواهند بورس پايين بيايد فكر ميكنيد در اين قيمتهاي نازل چه كساني به اين حجم هاي سنگين حاضر به فروش و خالي كردن سهامش ميباشد جز حقوقي كثيف؟؟؟
اگر امروز كمي در معاملات فاراك دقت ميكرديد در عرض چند دقيقه رنج هاي منفي 100 هزارتايي زده ميشد اينها الان نه نظارتي دارند نه چيزي فعلا خدايي ميكنند و بس....
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
دوستان کسی از افزایش سرمایه مپنا خبر نداره؟
که باس چه کار کنیم؟باس به حسابشون پول واریز کنیم
بخشي كه از اندوخست را فعلا بايد صبر كنيد اما بخشي كه از اوردست اگر ميخواهيد پذيره نويسي نماييد به امور سهام شركت ادرستان را اعلام نماييد تا حق تقدم ها برايتان ارسال شود
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
چند روز پیش این شکلو از فاراک گذاشته بودم.تا اون سطح نشون داده شده تو شکل پائین اومد.دعا کنید تا فردا و پس فردا مثبت بشه تا الگوی سروشونه ساخته بشه ...اگر ساخته بشه اونموقع دیگه تکمیل نخواهد شد و فیل خواهد شد
سلام بر اساتيد محترم
آقا بابك يعني اگر پس فردا صدرا زير 200 رفت بايد فروخت ؟
ما كه سهام داريم و از پارسال 219 داريم و ريزش بيشتر وجود داره تا چه حدي صبر كنيم؟
دوستان جداول بالا دال بر پیشنهاد خریددر بازار فعلی نیست
سلام ادرس این صفحه در سایت بورس رو لطف میکنی
ممنون
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
محسن جان این بار چندمه توی مجلس فرمایشی تحقیق و تفحص نمایش می دهند ؟باید دید نظر آقا چیه
راشین خانم، اراده بر این قرار گرفته است که بال و پر مشایی و دارو دسته اش چیده شود. اگر اخبار رسانه ها و سایتها را هم این روزها دنبال کنید یکی در میان زد وبندهای این گروه را روی داریه می ریزند. .... میروند تا جایی که رئیس جمهور را از این گروه جدا کنند. البته اگر منطقه این روزها بحرانی نبود به گونه دیگری - بخوانید چکشی تر-با مسائل پیش آمده برخورد میشد.
پس این بار یحتمل این اتفاق خواهد افتاد. حالا این اتفاق یا اتفاق مشابهی که گروه سایپا را بویژه تحت تاثیر قرار میدهد.
ممنون از تحلیلهای زیبایتان.
سلام بر اساتید بزرگ
آقا با فرض اینکه فردا یه مقدار نقدینگی داشته باشم از بین سهم های موجود یا دید 2 ماهه کدوم مناسب تر هست
من خودم مرقام و مرجان کار رو دیدم حدودا در کف هستند نظر شما چیه آیا سهم بهتری هم مد نظرتون هست؟
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
چند روز پیش این شکلو از فاراک گذاشته بودم.تا اون سطح نشون داده شده تو شکل پائین اومد.دعا کنید تا فردا و پس فردا مثبت بشه تا الگوی سروشونه ساخته بشه ...اگر ساخته بشه اونموقع دیگه تکمیل نخواهد شد و فیل خواهد شد
بابک جان ظاهرا هر جی میکشیم از دست این فیله :))
حیوون حیوونه اگه فکر میکنی بهتر از فیل هست دعا کنیم فردا پس فردا اون بشه :))))
(البته من خودم 30 % تو ضرر همین فاراکم ولی قصه خوردن نه بازار مثبت میشه نه منفی)
اقا محسن سلام
اقا در عین نا باوری فردا خنصیر به گره میره
اونم 12 درصدی که از نظر من این برای سهم خیلی بده
حالا به نظر شما فردا میشه با این وجود به ادامه رشد سهم امید داشت یانه
نظر