در اصل توسط علامه پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط علامه پست شده است View Postعزیزم عرض کردم بازده ترکیبی
شما وقتی 30 درصد سود کردی پولت شده 1.3 برابر وقتی 30 درصد دیگه سود کنی 1.3 در .3 ضرب میشه که میشه 1.9 یعنی 90 درصد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
میگم ما که برای نزول باران دعا میکنیم برای برگشت ارامش به بورسم هم دعا کنیم همه با هم.چون اگر بورس برای نارامی های اخیر منفی باشد با این خبر های که من دارم میشنوم اوضا بسیار بدتر خواهد شد به خصوص تا زمانی که مراسم ارتحال امام برگزار شود.احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
برخي از دوستان از جمله راشين عزيز و دوستان ديگري كه ايميل داده اند ظاهرا مشكل ورود به سايت پيدا كرده اند و مشكل همه هم يكسان ميباشد در ورود به سايت يوزر ميخواهد و با دادن يوزر اخطار دريافت ميكنند به ادمين پيام داده ام ظاهرا مشكل حل نشده مديران سايت لطفا پيگيري نمايند
با تشكربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
فکر میکنم بازار به زودی برگرده برای موج آخر صعودیش
البته در مورد فاراک و صدرا و فاذر مطمئن نیستم!
اگر مپنا از 338 پائینتر نیاد معتقدم بازارمون صعودی خواهد بود ( مپنا کافیه میتونیم از رو این تعمیم بدیم به بازار )
نظر
-
در اصل توسط رهگذار پست شده است View Postسلام اقای نظری.امکان داره از بوعلی تحلیلی بفرمایید.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمحسن جان بنیادی بایکا رو چطور میبینی؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
بابک خان سلام
کل سبد سهام من تجهیزاتیه (90% صدرا) البته اگه بشه بهش سبد گفت
میخواستم هفته بعد اگه بازار مثبت شه روی مثبت کل سهام رو با ضرر زیاد بفروشم و اگه شد پایینتر جایگزین کنم مثلا صدرای 175-170 و فاراک 165-160
به نظر شما این کار درسته ؟
البته تحلیل شما رو خوندم ولی اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم چون در صورت فروش ضررم سنگین میشهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postبابک خان سلام
کل سبد سهام من تجهیزاتیه (90% صدرا) البته اگه بشه بهش سبد گفت
میخواستم هفته بعد اگه بازار مثبت شه روی مثبت کل سهام رو با ضرر زیاد بفروشم و اگه شد پایینتر جایگزین کنم مثلا صدرای 175-170 و فاراک 165-160
به نظر شما این کار درسته ؟
البته تحلیل شما رو خوندم ولی اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم چون در صورت فروش ضررم سنگین میشه
زمانیکه سهماتون فروش رفت صبر کنید تا بازار برگرده وقتی برگشت سهام شرکتهای معدنی و بعضی سهمای دیگه رو بخرید فکر میکنم بهتر باشه
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام
زمانیکه سهماتون فروش رفت صبر کنید تا بازار برگرده وقتی برگشت سهام شرکتهای معدنی و بعضی سهمای دیگه رو بخرید فکر میکنم بهتر باشه
پس با این حساب باید بیخیال سهام تجهیزاتی شد
راستی نظرتون راجع به نوسان گیری تو بازه 3-2 ماهه آینده چیه ؟
چون من قبلا نوسان گیری میکردم و خوب هم جواب می داد ولی از سهامداری خیری نبردمآخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/05/25, 22:07.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر