در اصل توسط بابک پناهی پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم دوست عزيز
برخي از دوستان تكنيكاليست صحبت از پست 2000 توماني ميكنند اما به شخصه انتظار قيمتهاي 1400-1600 تومان را در صورت انتشار مجوز افزايش سرمايه را دارم
محسن نظري به محافظه كاري معروفه/:.winksmiley02.:/
2 سال پیش یادمه روی همین وپست تک سهم بودید.منم 80% روش بودم.چه ضرری کردم آقا!خدا نصیب گرگ بیابون نکنه
:(
نظر
-
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postسلام آقا محسن
2 سال پیش یادمه روی همین وپست تک سهم بودید.منم 80% روش بودم.چه ضرری کردم آقا!خدا نصیب گرگ بیابون نکنه
:(سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
-
-
در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Postسلام آقای نظری عزیز
تشکر از لطفتون که باز هم با حضور موثر خودتان دوستان را راهنمایی میفرمایید.
به نظر شما با دید شش ماهه پربازده ترین سهم کدام میباشد؟ کگل-شیراز-تاپیکو-وپارس و یا ... ؟
با سپاس
دوست عزيز نظر بنده از سهام بالا بر روي شيراز و وپارس مثبتتر استبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
هیچ عنوان نترسید و فریب سفته بازان بازار بورس و مافیای حقوقی وابسته به بانک صادرات را نخورید چونکه بانک صادرات برای انجام افزایش سرمایه 166 درصدی حتمآ باید بین قیمت266 تومان تا 400 تومان بسته شود اگر به این قیمتها نرسد به هیچ عنوان سهام را برای افزایش سرمایه نمی بندد و اعلام نمیکند خیالتان راحت علتش هم این است که اگر زیر قیمت 266 تومان ببندد سهم پس از باز شدن بعد از افزایش سرمایه به زیر قیمت اسمی 100 تومان می آید که این موضوع اصلآ برای این بانک توجیه پذیر نیست
نظر
-
[QUOTE=محسن نظري;380920]اين پالايشي ها دوستان چه سيكل نوساني جاليب ساخته اند با كمي دقت نوسانات خوبي بر روي شبندر بگيريد>:D
نظر
-
این ادیتور با من مشکل داره.
توی رنج 11406 و 12750 در نوسانه. ممنون از اشتراک دانشتون آقای محسن نظری عزیز
نظر
نظر