کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان حواستان به سرمایه گذاری خوارزمی هم باشد
امروز حق تقدم آن متوقف میشود و در این مدت برای اینکه حق تقدم آن را در یک قیمت ثابت با حجم بالا جمع کنند اجازه رشد به سهم داده نمیشد.
آمدن بانک پاسارگاد هم نزدیک است که خوارزمی تعداد قابل توجهی پاسارگاد با قیمت تمام شده خیلی پایین دارد که در بین شرکتهای بورسی و فرابورسی بیشترین تاثیر را از بانک پاسارگاد سرمایه گذاری خوارزمی میپذیرد.
با این روندی که فسرب دارد سود اصلی را کسانی خواهند کرد که حق تقدم را خریدند و مبلغ 100تومان را واریز کردند.
احتمالا تا تبدیل شدن حق ها به سهم به 400تومان هم برسد که در اینصورت سود خیلی خوبی خواهند کرد.
ولغدر امروز در کمترین قیمت تاریخ خود از ابتدای حضور در بورس تا کنون بود.(از سال 84 تا کنون)
کلا هم تنها 6روز کاری تا کنون زیر 60 تومان قرار داشته که آنهم در چند روز اخیر بوده و قبلا از ان هیچ وقت به زیر 60 تومان نیامده بود.
با توجه به اینکه سهم زیان ده نیست و در کمترین قیمت تاریخ خود قرار داشت برگشت سهم مورد انتظار بود که چنین نیز شد و خرید در درصدهای منفی امروز کمریسک بود(حدود 529)
کلا فکر کنم در بورس و باس بست این چه بازاریه اخه!!!
باز خدارو شکر در افریقا نیستیم!
والا با این سیاست مدرای بسیار حرفه ای کسی از نسل ایرانی باقی نمونده بود!
ببخشید بحث انتقادی شد من ادم صبوریم اما دیگه نه صبر ایوب بازم خدارو شکر :d
در 10 ماه گذشته روی هم بازار دو ماهم خوب نبوده نه به اون صعود نه به این سقوط
فرجام مردمی که به لحاظ نعمت خدادادی اول اما در استفاده.....
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
میدونم که حسابی گرفتار هستید اما اگه ممکنه یه نگاهی به گزارش 3 ماهه نسوز آذر بکنید
و نظر بدید؟ چون خود شرکت خیلی داره پنهان کاری میکنه باید یه آدم حرفه ای این سهمو برسی کنه تا بفهمه
به نظر شما این شرکت با افزایش 2برابری نرخ فروش مواجه شده
یعنی وقتی مشکل کاهش تولید در سه ماهه دوم حل بشه این شرکت با این افزایش مبلغ فروش دارای حاشیه سود فراوان میشه مقدار تعدیل مثبت رو چقدر میدونید؟؟
لطفا نظر بدید خیلی ممنون
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر