در اصل توسط m.nouri پست شده است
View Post
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
با سلام بنده اگر امروز نقدينگي داشتم فاراك ميخريدم البته اگر سه شنبه نيز در همين محدوده باشد خريد خواهم كرد ظاهرا شايعه عدم تعديل منفي صدرا دارد رنگ واقعيت به خود ميگيردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا سلام بنده اگر امروز نقدينگي داشتم فاراك ميخريدم البته اگر سه شنبه نيز در همين محدوده باشد خريد خواهم كرد ظاهرا شايعه عدم تعديل منفي صدرا دارد رنگ واقعيت به خود ميگيردبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
با سلام
من آمدمممممممممممممممممممممممممم
شرمنده چند روزی نبودم که سوالات دوستان را پاسخ بدهم :d
انشالله از سه شنبه فول تایم انجام وظیفه میکنم .
آرزو بر جوانان عیب نیست
ستا د حمایت و روحیه دادن به سهامداران دور از وطن;)آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبا سلام بنده اگر امروز نقدينگي داشتم فاراك ميخريدم البته اگر سه شنبه نيز در همين محدوده باشد خريد خواهم كرد ظاهرا شايعه عدم تعديل منفي صدرا دارد رنگ واقعيت به خود ميگيرد
امیدوارم همیشه بهترینها نصیب شما شود@};-
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Posthوني كه بلوك رو خريد ميدونه تو پست چه خبره اوني كه بايد ميخريد خريد....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postصف خريد پست رو چيدن اونم چه صفي اگر اونچيزي كه من فكر ميكنم وانتظار داشتم اتفاق افتاده باشد سلام بر پست بانك 720 توماني
دست گل شما هم درد نکند هم به خاطر این خبر خوش و هم به خاطر فاراک>:d<
نظر
-
نظر