بادرودوعرض احترام.ازاساتیدنظری وپناهی وسایرسروران خواهشمندم نظرشون رودرموردنگهداری وشرکت درافزایش سرمایه یافروش زامیاددرمعاملات فردابیان کنن که شاید پرسش دوستان زیادی باشه.باسپاس فراوان.
تحليل هاي تکنيکي - بنیادی بابک پناهی و محسن نظری
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
استاد نظری با عرض سلام و خسته نباشید عنایت بفرمایید نظرتون را نسبت به فولای هم بفرمایید ممنون میشوم و آیا افزایش بیلت روی این سهم هم به اندازه فولاژ اثر دارد با تشکر
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postبادرودوعرض احترام.ازاساتیدنظری وپناهی وسایرسروران خواهشمندم نظرشون رودرموردنگهداری وشرکت درافزایش سرمایه یافروش زامیاددرمعاملات فردابیان کنن که شاید پرسش دوستان زیادی باشه.باسپاس فراوان.
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postبادرودوعرض احترام.ازاساتیدنظری وپناهی وسایرسروران خواهشمندم نظرشون رودرموردنگهداری وشرکت درافزایش سرمایه یافروش زامیاددرمعاملات فردابیان کنن که شاید پرسش دوستان زیادی باشه.باسپاس فراوان.به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد نظری با عرض سلام و خسته نباشید عنایت بفرمایید نظرتون را نسبت به فولای هم بفرمایید ممنون میشوم و آیا افزایش بیلت روی این سهم هم به اندازه فولاژ اثر دارد با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postجناب نظری من زامیاد را میانگین 2750 به مجمع عادی رفتم بنظر شما در افزایش سرمایه شرکت کنم یا خارج شوم وسود بگیرم.متشکرمبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postممنونم بابك جان بله درسته هم روند نزوليشو شكسته و هم فكر كنم مقاومت 290 تومانيش را بشكند و برود 330 البته يه خبر بنيادي هم داره كه بنده منتظر ان خبر هستم تا شايد اگر ان خبر منتشر شود هدف فراتر نيز برود....
چون هم روند نزولیشو شکسته هم واگرائی داده و از همه مهمتر اینکه شاخص کل احتمال بسیار زیاد دیگه وارد موج صعودیش شده و کل گروه سنگ آهنی فولاد خودرو و بقیه شاخصهای بازارو با خودش بالا خواهد کشید;)
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postبالا روی عملیات انجمن...تنظیمات عمومی...گزینه "گاه سازی به وسیله ایمیل هنگام پیام خصوصی جدید:" رو عوض کن
برای اینکه فعلی ها رو هم پاک کنی برو "لیست اشتراک ها" تیکشون بزن علامت دار شند از پایی روی "موضوع های انتخاب شده" بزن و "حذف اشتراک"
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postمحمد جان راستش چند روز پيش براي ثاخت 293 توماني نشستيم ندادن اين سهم را بسيار پر پتانسيل ميدانم اين 320 را رد كند ميرود 350-360 اما وساخت را چندان موافق نيستم اصلا از بنيادي و مديريت و روند سهام گروه ساخت خوشم نمياد شاكي زياد دارد حامي درست و حسابي هم نداره...
میتونم بپرسم منظورتون از شاکی چیه؟
ممنون[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
-
کگل و پرچم؟http://www.4shared.com/photo/59nlcgFv/kgol.html
البته با لحاظ افزایش سرمایه در نمودار
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postمحمد جان راستش چند روز پيش براي ثاخت 293 توماني نشستيم ندادن اين سهم را بسيار پر پتانسيل ميدانم اين 320 را رد كند ميرود 350-360 اما وساخت را چندان موافق نيستم اصلا از بنيادي و مديريت و روند سهام گروه ساخت خوشم نمياد شاكي زياد دارد حامي درست و حسابي هم نداره...
به نظرم حرکت سهم از فردا شروع میشه...در مورد فولاژم با حاشیه سود حداقلی25% یک اکازیون واقعی که سهامدار عمده بد جلوی رشد سهمو گرفته بود..که اونم دیگه قادر به کنترل تقاضا نیست...
خبر تعویض مدیر.........درسته...آقای....؟
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postدوست عزيز شيران به نظر بنده يكي ازپر بازده ترين سهام بازار ميباشد كه با تعديل عايدي خوبي مواجه ميباشد عملكرد 3 ماهه تازه با توجه به اورهال بودن واحدها بسيار مثبت بود به نظر بنده شيران تا پايان سال به قيمتهاي 1800-2000 تومان خواهد رسيد
چون من از بررسی صورتهای مالی اطلاعی ندارم لطفا بفرمائید تعدیل عایدی که فرمودید از چه محلی خواهد بود وآیا مقدار آن مشخص است ؟...با تشکر
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postممنون محسن جان...
به نظرم حرکت سهم از فردا شروع میشه...در مورد فولاژم با حاشیه سود حداقلی25% یک اکازیون واقعی که سهامدار عمده بد جلوی رشد سهمو گرفته بود..که اونم دیگه قادر به کنترل تقاضا نیست...
خبر تعویض مدیر.........درسته...آقای....؟
درسته در فولاژ بابايي جايگزين خراساني شده اين بابايي قبل مدير عامل ذوب اهن بوده
شنيدم تعديل مثبت خوبي هم براي امسال خواهند دادبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postجناب نظری با تشکر از پاسختون
چون من از بررسی صورتهای مالی اطلاعی ندارم لطفا بفرمائید تعدیل عایدی که فرمودید از چه محلی خواهد بود وآیا مقدار آن مشخص است ؟...با تشکربه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
نظر
نظر