کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تشریح مهمترین برنامه های سال 91 و با اشاره به این نکته که تک تک کلمات شعار حمایت از تولید ملی، کار وسرمایه ایرانی برای سال 91 استناد به بازار سرمایه دارد، تصریح کرد: حمایت از تولید ملی به طور مستقیم در بازار سرمایه تاثیرگذار است، با حمایت از تولید ملی، صنایع بازار سرمایه مثل سیمان و پتروشیمی نیز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
[QUOTE=meysam_sh_2020;110863]پارسان که تند تند تو انلاین داره چشمک میزنه اصلا فرصت نمیدن .
این اینترنت هم کشت مارو امروز وگرنه پارسان رو خریده بودم البته هنوز وقت هست ///////////////// 630 یک خرید ایده ال بود نمیدونم اون قیمتارو میبینه واسه خرید مجدد یانه.........
افزایش قیمت محصولات پتروشیمی در بازارهای جهانی و اولین عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا و افزایش قیمت این مواد، قیمت تمامی نمادهای گروه پتروشیمی در بازار با افزایش و در برخی نمادها با صف های خرید مواجه گشتهاند.
سلام سهم تازه وارد...تکنیکال جواب نمیده...1300 میشه گفت کفشه...سقفشو معلوم نیست...من که اعداد عجیب غریبی میشنوم...هم از تعدیلش و هم از قیمتش که میخوان ببرنش بالا...قبلا گفتم گروهای قویی وارد سهم شدن...امیدوارم شنیدهایی که میشنوم موثقشم بشنوم و در اختیار دوستان قرار بدم...فعلا این گروه قوی بعد از کار روی ش÷دیس روی زاگرس مارون و شفن فعال شدن...
موفق باشید.
نظر