پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • future
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 437

خاصیت حقیقت آن است که تلخ است ......
    در اصل توسط eslami پست شده است View Post
    بهتره شما به اعصابت مسلط باشی.................و تهمت نزنی که من از جایی کپی کرده ام...............البته باعث خوشحالی منه که اینقدر سطح تحلیل تکنیکی اون تصویر بالا بوده که در ذهن شما شاعبه کپی کردن بوجود اومده................
    پسر خوب از معرفی کتاب جان مورفی که سطحش بشدت مقدماتی میزنه.............. سطح تکنیکالت مشخص شد........... یه چند تا کتاب بهت معرفی میکنم بد نیست بخونی:
    1-High Probability Trading Strategies
    2- Encyclopedia of Chart Pattern
    3-encyclopedia of chart patterns,bulkowsk
    4- fibonacci trading
    5- fibonacci for active trader
    قابل توجه شما .............اگه به تاپیکها غبشهر...........ثامان.............خبهمن..........و معادن.یه سری بزنی.............میبنی که قبل از شروع حرکت، آلارم رشد سهم داده شده نه به قول شما پس از رشد...................... بر خلاف شما من با سند با شما حرف میزنم.............
    در ضمن اینقدر هم تجربه تجربه نکنن که تعریف از خود چیزی جز شکر خوردن نیست و دلت برای خود بسوزد................نه برای سایرین.
    شما در مباحث ابتدایی تکنیکال مثل پولبک ........... بشدت درمانده ایی آنوقت به من تهمت کپی کردن میزنی................ و میگویی خبری از پولبک نیست...........اگه سوادشو نداری خودتو مضحکه عام . خاص نکن.
    په کنم درکی از تکنیکال نداری و صحبت من با تو بسان همان ضرب المثل معروف است که میگوید..........نرود میخ آهنی در سنگ.

نظر

• Smart
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 212

فقط اون کسی منطق داره که جواب بی احترامی رو با استدلال بده و منتظر بمونه تحلیلش اتفاق بیفته !
      لطفا با ادب باشید
      و
      فقط استدلال ها رو بیان کنید
      .
      .
      .
      قطعا همه میدونیم این سهم ارزندس که اینجا فلم میزنیم و اصلا سراغ تاپیکش میایم

همه هم دنبال سود خود و احیانا دوستانمون هستیم
      پس
      فراموش نشه...
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ادب مرد به ز دولت است
      اینو فقط برای ساسی بازی نگفتن...همه جا صحیحه !!

- - - Updated - - -

فقط اون کسی منطق داره که جواب بی احترامی رو با استدلال بده و منتظر بمونه تحلیلش اتفاق بیفته !
      لطفا با ادب باشید
      و
      .
      .
      .

پس
      فراموش نشه...
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ادب مرد به ز دولت است
      اینو فقط برای سیاسی بازی نگفتن...همه جا صحیحه !!

نظر

• future
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 437

دوست عزیز با تشکر از خیر خواهی شما
        من هیچ بی احترامی به کسی نکردم اما همه دیدند که این فرد به من چقدر بی احترامی کرد
        اما مهم نیست هدف من این است که اگر چیزی بلدم در اختیار سهام داران واقعی سهم قرار دهم
        تا همه استفاده کننداما بیم آن دارم حال که موقع بازدهی سهم شده با اطلاعات غلط و نامربوط
        سهام داران واقعی بی جهت سهام خود را از دست بدهند
        دوستان من آگاه و بیدار باشید
        باید دانست که شاید خرید های برخی هنوز کامل نشده و این مطلب را بدانید این یک سهم فرابورسی است
        که حجم مبنا ندارد و در ضمن کمتر از 3% شناور دارد و اگر نوسان گیری شود و جا بمانید ممکن است دیگر سهم بدستتان نیاید
        و این همه زحمتتان هدر رود
        حال ما تا آخر ایستاده ایم خوشحال می شویم دوستان هم در کنار ما باشند
        با تشکر.....
        در اصل توسط Smart پست شده است View Post
        لطفا با ادب باشید
        و
        .
        .
        .

پس
        فراموش نشه...
        اینو فقط برای ساسی بازی نگفتن...همه جا صحیحه !!

- - - Updated - - -

لطفا با ادب باشید
        و
        .
        .
        .

پس
        فراموش نشه...
        اینو فقط برای سیاسی بازی نگفتن...همه جا صحیحه !!

نظر

• eslami
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 789

در اصل توسط future پست شده است View Post
          دوست عزیز با تشکر از خیر خواهی شما
          من هیچ بی احترامی به کسی نکردم اما همه دیدند که این فرد به من چقدر بی احترامی کرد
          اما مهم نیست هدف من این است که اگر چیزی بلدم در اختیار سهام داران واقعی سهم قرار دهم
          تا همه استفاده کننداما بیم آن دارم حال که موقع بازدهی سهم شده با اطلاعات غلط و نامربوط
          سهام داران واقعی بی جهت سهام خود را از دست بدهند
          دوستان من آگاه و بیدار باشید
          باید دانست که شاید خرید های برخی هنوز کامل نشده و این مطلب را بدانید این یک سهم فرابورسی است
          که حجم مبنا ندارد و در ضمن کمتر از 3% شناور دارد و اگر نوسان گیری شود و جا بمانید ممکن است دیگر سهم بدستتان نیاید
          و این همه زحمتتان هدر رود
          حال ما تا آخر ایستاده ایم خوشحال می شویم دوستان هم در کنار ما باشند
          با تشکر.....
          شما بی احترامی نکردی؟
          1- اگه تکنیکال بلد نیستی و نمیدونی پولبک چیه....چرا اظهار نظر میکنی؟؟؟ چرا توی پستت مینویسی تاکید میکنم پولبک نیست..چرا؟ شما به یه علمی آشنایی نداری بعد میای نظر غلط میدی؟؟ این اسمش چیه..........بی احترامی نیست؟
          2-اینکه میای 8سال توی بورس بودنتو به رخ میکشی..........اسمش چیه؟؟؟ فخر فروشی نیست؟
          3-اینکه میای میگی عمیق تر نگاه کن و پست منو نقل قول میزنی............ یعنی چی؟ یعنی ما سطحی نگریم و شما با 8سال سابقه به عمق و کنه بازار پی بردی!!! این بی احترامی نیست آقای عمق نگر که منو سطحی بین تلقی میکنی؟؟
          4-اینکه تکنیکال بلد نیستی و تحلیل تکنیکی رو تو بورس ایران میبری زیر سوال...........توهین به جماعت تکنیکالیست نیست؟؟
          5- اینکه میگی من تحلیل زاگرس کپی کردم..............توهین نیست؟؟
          6- اینکه میگی حرف از تحلیل تکنیکی زدن خنده دار است.......توهین نیست؟
          7- اینکه میگویی یه واقه ایی رخ میدهد..............بعد تحلیل تکنیکی زده میشود................ و بدون سند این حرف را میزنید............توهین نیست؟؟
          بگذریم.

نظر

• Smart
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 212

دوست عزیز

صحبتهای من کلی است
            روی صحبت من صرفا به شما نیست بلکه همه مخاطب این صحبتیم حتی خود من ... هر کسی فقط در محدوده ادب و دلسوزی محبوب واقع میشه!

همگی پر سود
            اما
            با آرامش باشید

نظر

• eslami
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 789

آقای future ..........حقیقت اینکه یه مطلبی که روی صحبتم با کاربر آناهیتا بود و نقل و قول زدی و جوابشو شنیذی................
              اگر صحبتی داری میتونی توی خصوصی بیان کنی!!!
              من دیگه اینجا به غیر مطالب مربوط به زاگرس پست دیگه ایی نمیزنم...............امیدوارم شما هم نزنی.

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

با عرض پوزش از دوستان ولی باید گفت اینچنین گفتمان هایی برای چندمین بار به عمق پایین بازار سرمایه صحه میگذاره .
                امیدوارم دوستان تکنیکال و فاند و روانشناس با ارائه تحلیل و منطق، دیگر دوستان رو از علم و تحقیقاتشون و همچنین تجربیاتشون خوانندگان تاپیک رو مستفیض کنند .
                انشا الله که در ادامع شاهد نمودار ها و تحلیل های موشکافانه عزیزان باشیم .
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

دوستان دعوا نکنید باهم لطفا . ممنون.
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

5 ثانیه اخر معاملات یه سفارش با تمام نقدینیگ برای خریدش زدم که باید با 10 تومن بالاتر وارد میکردم که همشو بده .....1000 تا بیشتر بهم نداد (-:

فردا شاید دوباره بخرم .........ویگولندج پیشنهاد 5+1 در مرحله اول برداشت تحریم پتروشیمی هااست ........البته ایران باید شروطش رو قبول کنه ........ (-: تحریم ها رو هم بر ندارن دور دور سهام دلاری میشه باز ...هند هم خرید نفت ایران رو کاهش داده .......;)

=======================

به گزارش پرشین تحلیل، در بسته پیشنهادی جدید گروه 5+1 از ایران خواسته شده تمامی فعالیتهای غنیسازی بالای 5 درصدی خود که برای سوخترسانی به رآکتورهای تولید برق لازم هستند را تعلیق کند، ضمن اینکه ایران باید اورانیوم غنیشده 20 درصدی فعلی خود را به سوخت رآکتورهای تحقیقاتی تبدیل کند و مابقی آنها را هم صادر یا رقیق کند، ایران همچنین باید تأسیسات فردو را بدون اینکه تعطیل کند، در وضعیت پایینتری از لحاظ آمادگی قرار دهد. در این بسته پیشنهادی، به برخی از اقدامات فنی که باید در سایت فردو انجام گیرند هم اشاره شده است، طبق این بسته ایران باید برخی از سامانههایی که تا کنون این کشور را قادر کردهاند اورانیوم با غنای 20 درصد تولید کنند را متوقف کند. ایران همچنین باید افزایش نظارت آژانس بر تأسیسات هستهایش را بپذیرد؛ تهران باید اجازه دهد دوربینهایی در سایت فردو نصب شود تا مقر بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی بتوانند بر انتقال مداوم جریان در این سایت نظارت دائمی داشته باشند. در مقابل این اقدامات، در صورتی که آژانس بینالمللی انرژی اتمی تأیید کند ایران تمامی این اقدامات را انجام داده است آمریکا و اتحادیه اروپا تحریمهای وضع شده علیه طلا و فلزات گرانبها و صادرات محصولات پتروشیمی ایران را لغو خواهند کرد. کشورهای 1+5 هم با ایران در زمینههای صلحآمیز هستهای همکاریهایی خواهند داشت که از جمله آنها میتوان به فراهم کردن سوخت برای یکی از رآکتورهای تحقیقاتی تهران ـ که برای تأمین سوخت به اورانیوم 20 درصد نیاز دارد ـ و همچنین ارائه کمکهای فنی از سوی آژانس برای داشتن یک رآکتور تحقیقاتی مدرن اشاره کرد. امتیاز دیگری که در این بسته برای ایران در نظر گرفته شده به هواپیماهای تجاری مربوط میشود. آمریکا مجوز بازرسیهای امنیتی و انجام اقدامات تعمیراتی هواپیماهای مسافربری که ایران سالها پیش از آمریکا خریداری کرده را صادر خواهد کرد.

=======================

البته بعیده ایران قبول کنه .......:D
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/05, 22:03.
                    ///

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 989

زاگرس بهتره یا مارون؟
                      نظر من رو مارونه

نظر

• eslami
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 789

هرجفتشون بالای 90 درصد تعدیل مثبت دارن. مارون شارپ تر بالا و پایین میره ولی زاگرس سهم محکمتریه ........... و تحلیل تکنیکی روش بهتر جواب میده.

نظر

• future
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 437

علت فشار حقیقی برای فروش زاگرس.......

معاون سازمان خصوصی سازی خبر داد:
                          عرضه مجدد "وفارس" تا پایان فروردین
                          طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود. به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.
                          عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس، بزرگترین شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی در تاریخ 28 اسفند ماه سال گذشته، بعد از کش و قوس های فراوان در حالی صورت گرفت که به دلیل عرضه این سهم در قیمت بالای 900 تومان از سوی سازمان خصوصی سازی، واگذاری این مجموعه بزرگ به دلیل عدم استقبال سرمایه گذاران با شکست مواجه و عرضه مجدد آن به سال جاری موکول شد.

برهمین اساس از ابتدای سال جاری بار دیگر زمزمه هایی مبنی بر عرضه مجدد این سهم به گوش می رسد.

در همین ارتباط معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز پیرامون زمان عرضه مجدد این سهم عنوان کرد: طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود.

حسن محمدتبار ادامه داد: به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.

نظر

• future
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 437

علت فشار حقیقی برای فروش زاگرس.......

معاون سازمان خصوصی سازی خبر داد:
                            عرضه مجدد "وفارس" تا پایان فروردین
                            طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود. به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.
                            عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس، بزرگترین شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی در تاریخ 28 اسفند ماه سال گذشته، بعد از کش و قوس های فراوان در حالی صورت گرفت که به دلیل عرضه این سهم در قیمت بالای 900 تومان از سوی سازمان خصوصی سازی، واگذاری این مجموعه بزرگ به دلیل عدم استقبال سرمایه گذاران با شکست مواجه و عرضه مجدد آن به سال جاری موکول شد.

برهمین اساس از ابتدای سال جاری بار دیگر زمزمه هایی مبنی بر عرضه مجدد این سهم به گوش می رسد.

در همین ارتباط معاون سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز پیرامون زمان عرضه مجدد این سهم عنوان کرد: طی هفته جاری جلسات متعددی در این سازمان برگزار خواهد شد تا زمان دقیق واگذاری مجدد سهم مذکور تعیین شود.

حسن محمدتبار ادامه داد: به نظر می رسد عرضه مجدد سهام "وفارس" تا پایان فروردین ماه سال جاری در بازار صورت پذیرد.

نظر

• future
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 437

و اما خبری خوش.....
                              سود بیش از 600 تومانی زاگرس برای سال 91 به بورس اعلام شده است........

نظر

• space_mohamad
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 313

در اصل توسط future پست شده است View Post
                                و اما خبری خوش.....
                                سود بیش از 600 تومانی زاگرس برای سال 91 به بورس اعلام شده است........
                                لطفا" منبع هم ذکر کنید ....
                                ممنون
                                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

در حال کار...
                                X