در اصل توسط future پست شده است
View Post
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
سهامدار ها باید یه نامه اعتراضی به بورس بنویسن که یه قانون مشخصی واسه باز شدن نمادهای بسته شده تبین بشه مثلا به مدت چند روز ؟چند هفته؟ چند ماه؟ یه نماد باید بسته بمونه؟یا شرکتی به بورس اعلام میکنه تعیل ما بالای 20% همون روز هم گزارش و بفرسته به بورس.معلوم نیست کی اقایان نماد و باز کنن؟تو چه جوی؟من از بسته شدن نماد سهمی اصلا خوشم نمیاد.
نظر
-
واقعا هیچ حساب و کتابی در این زمینه وجود نداره...
من پیشنهاد می کنم همگی از امروز با امور سهام شرکت تماس بگیریم
و جویای ارسال گزارش به سازمان بورس بشیم
این طوری میشه از طولانی شدن مدت زمان بسته بودن سهم جلوگیری کرد...
شاراک الان بیش از یک ماه بسته و خبری هم از باز شدنش نیست....در اصل توسط R.P.S پست شده است View Postسهامدار ها باید یه نامه اعتراضی به بورس بنویسن که یه قانون مشخصی واسه باز شدن نمادهای بسته شده تبین بشه مثلا به مدت چند روز ؟چند هفته؟ چند ماه؟ یه نماد باید بسته بمونه؟یا شرکتی به بورس اعلام میکنه تعیل ما بالای 20% همون روز هم گزارش و بفرسته به بورس.معلوم نیست کی اقایان نماد و باز کنن؟تو چه جوی؟من از بسته شدن نماد سهمی اصلا خوشم نمیاد.
نظر
-
بنظر من.......در زمان مناسبي سهم بسته شد............ اونم واسه تعديل مثبت........... چرا كه عرضه فارس احتمال داشت روش اثر منفي بذاره و به قول دوستمون نزديك شدن به آخر ماه و تسويه اعتباريها!!!
نيمه اول ارديبهشت هم كه مجمع بايد برگزار بشه.......البته طبق روال 2 سال گذشته!!!
پس با استدلال نزديك بودن مجمع نهايتا تو هفته اول ارديبهشت باز ميشه!!!
نگران نباشيد كه نگراني نداره!!! بازار منفي و داره ريپ ميزنه ولي زاگرس با مثبت خوبي بسته شده.............بعدشم نگاه نكنيد كه يه سريها فروختند.....نگاه كنيد به اينكه يه سري از ما بهترون خبرهاي داشتن و خريدن.آخرین ویرایش توسط eslami؛ 2013/04/10, 10:36.
نظر
-
سلام ...
هیچ کس از بسته شدن سهمش براتعدیل +ناراحت نمیشه
ولی باید برابستن وباز شدن سهم باید قواعد مشخصی وجود داشته باشه وحتماهم سازمان به قواعد پایبند باشه وتوعمل ،اجرا کنه نه اینکه سلیقه ای عمل کنه
یه بلائی سر سهامدارها اوردن که وقتی سهم برا تعدیل +هم بسته میشه سهامدار دچار نگرانی میشه که استرس رو به اوج خود میرسونه
سبد بنده رو یه نگاه بنداز وخودت قضاوت کن
شتران ،غپینو ،میدکو ،زاگرس ـ که بالای 80%سبدوتشکیل میدند ومعلوم هم نیست کی باز میشندآخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/04/10, 12:28.شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط داود پست شده است View Postسلام ...
هیچ کس از بسته شدن سهمش براتعدیل +ناراحت نمیشه
ولی باید برابستن وباز شدن سهم باید قواعد مشخصی وجود داشته باشه وحتماهم سازمان به قواعد پایبند باشه وتوعمل ،اجرا کنه نه اینکه سلیقه ای عمل کنه
یه بلائی سر سهامدارها اوردن که وقتی سهم برا تعدیل +هم بسته میشه سهامدار دچار نگرانی میشه که استرس رو به اوج خود میرسونه
سبد بنده رو یه نگاه بنداز وخودت قضاوت کن
شتران ،غپینو ،میدکو ،زاگرس ـ که بالای 80%سبدوتشکیل میدند ومعلوم هم نیست کی باز میشند
نظر
-
در اصل توسط ائلشن پست شده است View Postبهتر است قیمت بازگشایی از نظرسنجیتون حذف بشه چون باعث میشه خود سهامدار ها یک مقاومت جدید براش ایجاد کنن .
چه کاریه طلا بدم برم چی جاش بخرم؟؟؟
دوستان هم همین کار رو بکنن
والا ببخشین برخی سهام های چرت و پرت با EPS های بسیار کم قیمت های نجومی دارن
یک کاری کنین P/E برسه به 8 یا 9 اون موقع بفروشین
والاااااااااااااااااااااااااااااا
به هر حال من که کمتر از 10000 نمیدم
:D;;)
این هم یک مقاومت جدید که نه سیخ بسوزه نه کباب
=))فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام جایی پیداکنید که اعتراض ها را نوشته شاید بخوانند !!!!
میتونیم حداقل از مدیریت سایت درخواست ایجادبخشی باعنوان اعترض به سازمان بورس ایجاد کرد تا همه اعتراضات حداقل یه جا درج گرددشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postنمیدونم دوستان چرا انقدر موضع میگیرند یه بسته شدن ساده است اونم واسه تعدیل +.... اتفاقا به موقع بست با این جو منفی و نزدیک شدن به اخر ماه و اعتباری و هلدینگ اینا:D....
چه تصادفی ... من هم زاگرس دارم (این دومین اشتراک فکری با شما در طول امروز می باشد) این تشویشی که به جون سهامدارای زاگرس افتاده واقعا من رو هم یواش یواش دچار نگرانی میکنه در صورتی که تا قبل از ظهر اصلا همچین حسی تداشتم. بابا اتفاقی نیافتاده که سهم رفته برای تعدیل بالای 20% و انشاالله با قیمت خوبی هم باید باز بشه اگه قسمت سهامداراش باشه..... فرمودیدکی؟؟؟ خوب اونم که دست منو شما نیست و ربط به سازمان نسبتا غیر عزیز بورس داره ...
آقا راستی(البته اگه آقا هستید چون یه بار همونطور که میدانید زدم به ستون)من هر کاری میکنم امکان ارسال پیام خصوصی برام نیست راجب اون قضیه میزها بدم نمی اد با هم در ارتباط باشیم البته اگه شما هم بخوایید(آدرس ایمیلی ....چیزی ..)
فعلا
مرس
نظر
-
دوستان یک نکته ای هست و اونم اینه که تعدیل قبلی زاگرس سوخت.....
حال اگر مسئولان بورس خوش سلیقگی نشون بدن و در موقع مناسب و شرایط خوب
سهمو باز کنن می تونیم شاهد این باشیم که سهم به نسبت هر دو تعدیل رشد و جهش قیمتی
رو تجربه کنه
حال با فرض سود 650 تومانی سهم حداقل باید با قیمت 3500 باز بشه حداقل.....
اگه پی به ای 5 بدیم میشه 3250
6 3900
7 4550
نظر
-
سلام
من خودم سنگین زاگرس دارم ولی آیا پی به ایی 7 رو واقعا میشه به بازار داد؟؟؟ یه کم شک دارم ....ضمن اینکه به نطر من آماتور در مورد بورس که یه اندک تجربه ایی تو صنایع کشور داره برای سرمایه گذاری تو شرکتهای نظیر پتروشیمی و نفتی به واسطه ماهیت این صنایع شاید بهتر باشه نسبت به صنایع کم خطرتری مثل معدنی پی به ای پایینتر داد (به زعم من حداقل نیم واحد)
بنابراین شاید همون 4.5 تا 5 واقع بینانه تر باشه ... البته بماند که تو این روزا هر اتفاقی تو بورس ایران ممکنه بیافته و هر پیش بینی هم غلط از آب دربیاد...
پ ن : جناب future ما که بخیل نیستیم اصلا میخوام 5000 تومن باز بشه یه شام مفصل در خدمتتون باشم:D
نظر
-
armanmoradi@yahoo.com:Dدر اصل توسط فرید پست شده است View Postسلام
من خودم سنگین زاگرس دارم ولی آیا پی به ایی 7 رو واقعا میشه به بازار داد؟؟؟ یه کم شک دارم ....ضمن اینکه به نطر من آماتور در مورد بورس که یه اندک تجربه ایی تو صنایع کشور داره برای سرمایه گذاری تو شرکتهای نظیر پتروشیمی و نفتی به واسطه ماهیت این صنایع شاید بهتر باشه نسبت به صنایع کم خطرتری مثل معدنی پی به ای پایینتر داد (به زعم من حداقل نیم واحد)
بنابراین شاید همون 4.5 تا 5 واقع بینانه تر باشه ... البته بماند که تو این روزا هر اتفاقی تو بورس ایران ممکنه بیافته و هر پیش بینی هم غلط از آب دربیاد...
پ ن : جناب future ما که بخیل نیستیم اصلا میخوام 5000 تومن باز بشه یه شام مفصل در خدمتتون باشم:D
نظر
-
میدونین قضیه اینه که واسه بازو بسته شدن نمادها قانونی نیست.مثلا یه شرکتی هر روز 4%منفی میخوره بورس ککش هم نمیگزه ولی یه شرکتی 4تا 4%مثبت بخوره سریع شفاف سازی میخوان .با مدیر عامل صحبت میکنن و در نهایت یا سهم و منفی میکنن وگرنه میبندنش وتا 3 -4 ماه بازش نمیکنن.
در مورد زاگرس هم معلوم نیست تا چند ماه بیچاره رو مسدود نگه دارن .فقط این مدیران پارسان به داد سهم برسن .یا شانس بیاریم بچه های بورس سهم و خریده باشن.مثل قزوین که تعدیلی نداد و مثبت باز شد ولی قشهد تعدیل مثبت داد و منفی باز کردن. لوپ مطلب خر تو خر شده.....................
نظر
نظر