پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرید
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 160

در اصل توسط morry joon پست شده است View Post
    دوست عزیر برای 92 714 فک کنم پیش بینیش باشه.من بعید میدونم زیر 3000 بازگشایی بشه ولی به قول شما باز بود تا الان کلی سود کرده بودیم!!!:-s
    قربان منطورم از گین سه رقمی درصد سود بود(بالای 100 درصد i mean );):D

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

به نقل از آقا کامران1353 از سایت همسایه..............
      پیرو پیگیری های قبلی ، با شماره 84083702 که مربوط به سازمان است تماس گرفتم.یارو اولش می خواست بپیچونه.می گفت شرکت گزارش 92 را باید بده .گفتم گزارش 92 که خیلی وقته به بازار اعلام شده.بعدش گفت ما چون احتمال تعدیل دادیم نماد را متوقف کردیم والان هم منتظر گزارش همراه با تعدیل شرکت هستیم.گفتم این حرف شما کاملا غیر منطقیه.روی احتمال که نماد را متوقف نمی کنند شما حتما گزارش همراه با تعدیل را گرفته اید که نماد را بستید.خلاصه آخرش فهمید که نمیتونه بپیچونه گفت اجازه بدید یه بررسی بکنم .بعد از چند ثانیه گفت که به گزارش شرکت ایراد گرفتیم و برگشت دادیم
      دوستان من امروز فهمیدم که این قضیه گیر سازمان است و دست خودشونه
      خواهشا شما هم هر روز تماس بگیرید ، پیگیری کنید و خسته شون کنید.
      واقعا حیفه . داره ظلم میشه در حق سهامدارا.چون این شرایط بازار همیشه برقرار نیست
      موفق باشید

نظر

• ebsidin
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 43

دیر بازش کنن کسی سهمشو 6 تومنم نمیفروشه

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

ظاهرا شرکت داره زور میزنه سود رو پایین اعلام کنه کهمالیات کمتر بده . بازرس گیر داده بش . خاک تو سر زاگرس .
          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 989

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
            ظاهرا شرکت داره زور میزنه سود رو پایین اعلام کنه کهمالیات کمتر بده . بازرس گیر داده بش . خاک تو سر زاگرس .
            منبع خبرتون؟!!

من کلی زاگرس دارم
            ناظر و مسیولین بورس زودتر نماد زاگرس را باز کنید

نظر

• future
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 437

آخرین تحولات در نماد پتروشیمی زاگرس
              درحالی که اکثر تحلیل های ارائه شده توسط کارشناسان بازارسرمایه حاوی این مطلب بودکه پس از رفع توقف از نمادهای مطرحی همچون پالایش نفت تبریز، پالایش نفت تهران و پالایش نفت شیراز و نمادهای گروه پتروشیمی این دو گروه دست کم برای مدتی وارد فاز استراحتی شوند.

درحالی که اکثر تحلیل های ارائه شده توسط کارشناسان بازارسرمایه حاوی این مطلب بودکه پس از رفع توقف از نمادهای مطرحی همچون پالایش نفت تبریز، پالایش نفت تهران و پالایش نفت شیراز و نمادهای گروه پتروشیمی این دو گروه دست کم برای مدتی وارد فاز استراحتی شوند.

اما پس از بازگشایی این نمادها همچنان حجم و تقاضا در این گروه افزایشی است و این موضوع شاید به تدریج باعث افزایش ریسک سرمایه گذاری در بورس شود.

گفتنی است هچنان برخی از نمادهای نفتی و پتروشیمی متوقف می باشند که از آن جمله می توان به توقف نماد پتروشیمی زاگرس اشاره کرد.

به گزارش نمابورس دلیل اصلی توقف این نماد هم تعدیل درآمد عنوان شده که در گفتگو با مسئولان این شرکت دلیل تعدیل مثبت اين نماد هم موضوع دلار و بدهي هاي ارزي دولت مي باشد و به صورت دقيق تر براي بازگشايي مجدد اين نماد بايد نرخ محاسبه ارز برای پرداخت ريالی بدهی های ارزی مشخص گردد که این روند به دلیل اصرار بازرس شرکت و مسئولان سازمان بورس ادامه دار شده است.

گفتنی است نماد زاگرس از 21 فروردین ما ه تاکنون متوقف شده و بارها شایعاتی پیرامون بازگشایی آن سرزبان ها افتاده است.

مدیرعامل این شرکت در گفتگوی قبلی خود با خبرنگار نمابورس هفته جاری را زمانی برای بازگشایی این نماد دانست که این وعده عملی نشد.

پیگیری های مجدد خبرنگار نمابورس از مدیرعامل این شرکت در خصوص دلایل عدم بازگشایی این نماد نیز مشخص نمود که بازگشایی زاگرس دستخوش روند اداری زمان بر سازمان بورس و بازرس قانونی شده است.

احمد بارول مدیرعامل شرکت پتروشیمی زاگرس در گفتگوبا خبرنگار نمابورس اظهارداشت: ما اعلام کرده ایم که مشکلی با مبنا قرار گرفتن نرخ ارز اتاق مبادله ای برای دریافت مطالبات ارزی خود نداریم اما کمیته سه نفره بررسی کننده همچنان نظر قطعی خود را در این خصوص اعلام نکرده است.

وی تأکید کرد: ما آماده بازگشایی نماد در روز چهارشنبه 92،2،11 بودیم که عدم اظهار نظر قطعی مسئولان سازمان بورس و بازس قانونی باعث تعویق بازگشایی این نماد شد.

نظر

• eslami
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 789

منبع خبر.......سايت همسايست................
                موضوع از اين قرار كه زاگرس نرخ تسعير ارز..................ارز مبادله ايي ميخاد بگيره................حسابرسا گير دادن كه بايد نرخ تسعيرو ارز آزاد بگيري..........
                حالا اگه نرخ آزاد بگيره............سودش نجومي ميشه!!! ولي ميگن بايد 25 درصد ماليات بده................ربطشو نميدونم چيه بايد زنگ بزنم .....بپرسم. بيام تو جريان................فعلا گنگ ميزنم.
                اگه نرخ مبادله ايي بگيره............... اين كار از نظر حسابرسا درست نيست!!! ميگن آزاد فروختي........ ميخاي مبادله ايي بزني...........زرشك.
                خلاصه اينكه سازمان به همين گير داده و سهمو بسته.............. .
                منو شما هم مونديم هاج و واج.......................البته من بيشتر!!!
                شانس بخدا............صاحب خونه گير داده پاشو.............. منم تمام سرمايم توي زاگرس............ اينهمه بورس بازي كرديم......تك سهم شديم گير نكرديم................ولي اين بار گير كردم ناجور!!!

نظر

• future
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 437

و اما خبری خوب برای پتروشیمی ها.................

زمزمه افزایش تخفیف نرخ خوراک مایع از 95% به 70%

نظر

• ebsidin
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 43

اگه این چند تا شرکت نفروخته بودن تو بازار که الان دلار 6 هزار تومن شده بود سهامدار باید جور بکشه این وسط

نظر

• future
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 437

دوستان اصلا نگران نباشید ......
                      هرچه این فنر بیشتر فشرده شود با قدرت بیشتری باز می شود.........
                      من فکر میکنم سهمو می خواهند بالا باز کنن برای این دارن طولش میدن..........

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

خاک بر سر این سهم با این بسته شدنش ،مطمءن باشید این هفته باز میشه که همه تعدیلش بسوزه . باز بشه همش و میفروشم . خاک بر سر

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

شما بفروش ما ازتون میخریم:D

نظر

• eslami
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 789

از كجا ميدوني ميخاد باز بشه؟؟؟
                            مگه با حسابرسها به توافق رسيدن؟؟؟
                            مگه گزارش ارسال كردن؟؟؟
                            مگه سازمان گزارش دريافت و تاييد كرده؟؟؟

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

به توافق رسیدن این طور که من خبر دارم . روی همون عددهای قبلی . احتمالا آخر هفته باز میشه. خاک بر سرش

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 989

حالا که تو جو مثبت باز نشد این هفته بازش نکنن (البته این گاگولا برعکس عمل میکنن)

نظر

در حال کار...
                                X