پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahmaei.m
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 145

با سلام خدمت دوستان گرامی
    شرکت زاگرس با این گزارش دیگه هیچ اعتباری ندارد به این شرکت با این مدیران کلا بردار هیچ اطمینانی نیست اگر توجه کنید می بینید روز قبل از بسته شدن خودشان فروختند وبلافاصله سهم را بستند و تا نزدیکی مجمع باز نمی کنند خدا می داند در مجمع چه تصمیم دیگر می گیرند

نظر

• bahmaei.m
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 145

با سلام
      خدمت دوست گرامی King Lebron در گزارش شرکت در تاریخ 91/11/05 شرکت پیشبینی 5144 ریال را داشته و3514 ریال سود واقعی بوده وپس از سه ماه حود 600 ریال کسب نمود ایا باورکردنی است راستی اسم این کار چیست جز تعدیل منفی آن هم از نوع عجیب و باورنکردنی

نظر

• bidemajnon
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 77

راستش من که این دروغشون رو باور نمی کنم
        به نظرم یه سیاه بازی به تمام معنا هست
        درسته که مقدار تولید نسبت به سال قبل 800 هزار تا کمتر هست
        ولی نسبت به 9 ماهه که می سنجم و مقدار تولیدی که داشته به نظرم در آمد رو درست نیاوردن
        یا توی 9 ماهه یه دروغ اساسی گفتن
        یا الان
        مبلغ فروش توی 12 ماهه 65% بیشتر بوده ولی سود 12 ماهه نسبت به 9 ماهه فقط 25% تفاوت داشته
        به هر حال من با دانش ابتدایی خودم نشستم یه محاسباتی کردم
        اگر که دوستان ایرادی توی کار من میبینن ممنون میشم راهنمایی کنم

به هر حال من تا مجمع نگهش میدارم
        ولی بعد مجمع میدم میره بخاطر اینکه به نظرم شفاف نیستن
        اون از اون روز که می خواستن ببندن سهم رو بعد از 10 دقیقه بستن
        این هم از این گزارش
        به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• bahmaei.m
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 145

دوست عزیز امور سهام میگوید قسمت زیادی از سود بابت بدهی که باید شرکت npc می داد پرداخت شده که نمی دانم این موضوع را مگر از قبل نمی دانستند یا می خواستند با این گزارش های کذب سهام را کاذب بالا برده و خود با قیمت بالا بفروشند وبعداز مردم بی خبر کلابرداری کنند و زمانی که سهم بخاطر این بی اعتمادی وکلابرداری بشدت پائین آمد آن را مفت از آنها بخرند بخاطر این هم که شده من پول این سهم را به حساب سوخته گذاشته وتا بعد ازامجمع با آن می مانم تا خاری در چشم این کلابردارن باشم و به نوبه خود نگذارم آنها بیش با این کارها این چنین تا سرمایه مردم بازی کرده وپول مفت به جیب بزنند

نظر

• space_mohamad
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 313

تا این همه سهم شفاف و حسابی توی این بازار لعنتیه ، من دلیلی نمیبینم از این سود کنم و یا حتی ضررم را جبران کنم .........
            اگه بالای 2000 باز شد میدمش بره ......................
            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• فرید
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 160

منم فکر میکنم نفروشم و برم مجمع ....
              هنوز داستانای شارک با اون گزارشای کذب تو ماه دی و بهمن یادم نرفته ...شاراکو اگه درست یادم باشه یکی از دوستام به خاطر گزارشاش 750 فروخت و الان سهم کجاست....
              نه داداش گلم (خطاب به مدیران کلاش زاگرس) من نمی فروشم...
              در ضمن یادمون نره این سهم دلاریه ....

نظر

• مشتاق
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 150

کاملا موافقم
                خصوصا با توجه صاحب قدر و گردن کلفتی که داره
                یه نگاه به روند حرکتش گویای خیلی چیزهاست

نظر

• Fundamental
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 697

زاگرس مشکلی ندارد !

نظر

• bahmaei.m
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 145

با سلام خدمت دوستان فهیم همان طور که گفنه شد این گزارش کذب محض می باشد آخر مگر می شود شرکت بر سر وام و بدهی اینچنین بچه گانه عمل بکنه و با کمال پررویی بگوید منافع سهامداران عمد را در نظر دارد این موضوع یعنی چه که شرکت می گوید منافع سهامداران عمده را در نظر دارد .

نظر

• King Lebron
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 56

قابل توجه اونایی که میگن زاگرس بدهی داره. زاگرس از npc طلبکاره نه بدهکار. بدهی شرکت به بانک تجارت هست که اون رو هم باید npc پرداخت میکرده که نکرده. این طلبها مال سال 87 و قبل از اونه که فروش متانول زاگرس با npc بوده. سهمتونو 2 دستی بچسبید

نظر

• فشارکی
                        عضو عادی
                        • Jun 2012
                        • 64

3ماه اخر سال انگاری شرکت کار نکرده.
                        بدهی شرکت در سال ( 91) دو برابر سال 90 شده

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

:(

پتروشیمی زاگرس با تعدیل منفی باز خواهد گشت

پتروشیمی زاگرس در حالی در آخرین پیش بینی از سود سال 91 مبلغ 5144 ریال اعلام کرده بود که در 12 ماهه واقعی سال مورد نظر 4119 ریال محقق کرده است و با تعدیل منفی 20 درصدی روبرو شده است.مبلغ فروش شرکت نسبت به آخرین پیش بینی با رشد 3 درصدی روبرو شده است و بهای تمام شده ی شرکت نیز کاهش جزئی داشته است که در نهایت منجر به افزایش سود ناخالص شرکت شده است

شرکت در سه ماهه آخر بازهم در تولید و فروش متانول موفق عمل نکرده است.در آخرین پیش بینی مقدار تولید 2.1 میلیون تن متانول را کرده بود که در عملکرد واقعی 2 میلیون تن تولید کرده است.

در مقدار فروش نیز در آخرین پیش بینی 2.1 میلیون تن را برای فروش تخمین زده بود که در عملکرد واقعی 2.05 تن فروخته است

اما علت اصلی تعدیل منفی شرکت افزایش هزینه های عملیاتی و هزینه های فروش و اداری بوده است.در پیش بینی قبلی شرکت هزینه ای عمومی و ادرای را 472 میلیارد تومان و درآمدهای عملیاتی را که ناشی از تسعیر نرخ ارز بود را 579 میلیارد تومان پیش بینی کرده بود که خالص آن 107 میلیارد تومان می شد.اما در عملکرد واقعی خالص درآمد 107 میلیارد تومانی به هزینه ی 376 میلیارد تومانی تبدیل شده است

شایان ذکر است شرکت اعلام کرده است در مجمع امسال 400 تومان تقسیم خواهد کرد
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                            :(

پتروشیمی زاگرس با تعدیل منفی باز خواهد گشت

پتروشیمی زاگرس در حالی در آخرین پیش بینی از سود سال 91 مبلغ 5144 ریال اعلام کرده بود که در 12 ماهه واقعی سال مورد نظر 4119 ریال محقق کرده است و با تعدیل منفی 20 درصدی روبرو شده است.مبلغ فروش شرکت نسبت به آخرین پیش بینی با رشد 3 درصدی روبرو شده است و بهای تمام شده ی شرکت نیز کاهش جزئی داشته است که در نهایت منجر به افزایش سود ناخالص شرکت شده است

شرکت در سه ماهه آخر بازهم در تولید و فروش متانول موفق عمل نکرده است.در آخرین پیش بینی مقدار تولید 2.1 میلیون تن متانول را کرده بود که در عملکرد واقعی 2 میلیون تن تولید کرده است.

در مقدار فروش نیز در آخرین پیش بینی 2.1 میلیون تن را برای فروش تخمین زده بود که در عملکرد واقعی 2.05 تن فروخته است

اما علت اصلی تعدیل منفی شرکت افزایش هزینه های عملیاتی و هزینه های فروش و اداری بوده است.در پیش بینی قبلی شرکت هزینه ای عمومی و ادرای را 472 میلیارد تومان و درآمدهای عملیاتی را که ناشی از تسعیر نرخ ارز بود را 579 میلیارد تومان پیش بینی کرده بود که خالص آن 107 میلیارد تومان می شد.اما در عملکرد واقعی خالص درآمد 107 میلیارد تومانی به هزینه ی 376 میلیارد تومانی تبدیل شده است

شایان ذکر است شرکت اعلام کرده است در مجمع امسال 400 تومان تقسیم خواهد کرد

امیدوارم تا گزارش 3 ماهه باز نشه .......
                            ///

نظر

• فشارکی
                              عضو عادی
                              • Jun 2012
                              • 64

تولید سال 91 زاگرس نسبت به سال 90 30% کم شده در صورت مالی هم گفته شده.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط فشارکی پست شده است View Post
                                تولید سال 91 زاگرس نسبت به سال 90 30% کم شده در صورت مالی هم گفته شده.
                                خوب سود امسال نسبت به پارسال چقدر رشد داشته با همین کاهش تولید!!!

تکلیف 200 تومن سود که باید به سود اضافه بشه هنوز مشخص نشده !!!

زمان همه چیزو مشخص میکنه .....(-: فعلا تا 3 ماهش نیاد و پوشش 3 ماهش زود قضاوت نکنید ........چرا که این سهم پتانسیل ساختن سود 1000 تومنی رو داره .......(-:

فعلا که فک نمیکنم تا قبل مجمع باز بشه .........هر قیمتی هم باز بشه میشه تصمیم درست رو گرفت .......با بز خری کردن یا به موقع فروختن .......;)

فعلا زاگرس با قیمت بسته شدن سهمیه با پی بر ای 6 و تقسیم سود 100 درصدی ..........که به نظر من هیچ ایرادی نداره و عالی هم هست ......میمونه قیمت بعد از مجمع که به نظرم تا 3 ماهه نده نباید باز بشه .

حمایت محکمی هم روی 1700 داره ...........تا ببینیم چی میشه .......
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/05/31, 17:34.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X