کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه تو این افرادی که میفروشن مطمئنا کسانی بودند که زمان بسته شدن سهم با سهم بودن و با قیمت های بالا نفروختن و الان که میخواد بسته بشه میان سهم رو میفروشن
حقوقی که میفروشه تو این روز دلیل خودش رو داره ولی حقیقی چه دلیلی داره؟؟؟
اون حقیقی هایی هم که میخرن خیلی زرنگن تو ضررهای سهم نبودن ولی تو سودش شریک ان.اون هم به این سرعتی که قراره سود رو بدن
تازه ممکنه حقوقی بفروشه و با کد حقیقی خودش با قیمت مناسب بیاد برداره
عجب روزگاریه....مگه نه؟؟؟!!!
خواهشا تمام کسایی که شک دارن به این سهم بفروشن که الکی موقع بازگشایی آدم ترسو تو سهم نباشه
ایشالا که خوب باز شه
دوستان یک پیشنهاد
اونها که تا 2400 رفت و نفروختن و الان اومدنبا این قیمت ها فروختن دستشون درد نکنه و ان شاالله که کار درست رو کردن
من حرفم با اون دوستانی هست که سهم رو نگه داشتن و میخوان برن مجمع باهاش
جون هر کی دوست دارین بعد مجمع با این قیمتها نفروشین.خوب چه کاریه الان بفروشین اگه فکر میکنین بعد مجمع میاد پایین و اون موقع بخرین و تو این بازه ای هم که بسته است از پولتون استفاده کنین
در نهایت از همه دوستانی که سهم رو دارن خواهش میکنم سهامداری کنن و بذارین ببینیم حرفی که آناهیتا میگه درست در میاد یا نه
پر سود باشید
اگه مشکلی نباشه یکی دو روز بعد مجمع باز میشه سودشم 26 همین ماه
ببخشید کسی میدونه که چطوری سود رو پرداخت میکنند. به حساب میریزند، خودمون باید به شعبه مراجعه کنیم، یا بانک خاصی برای واریز مشخص کردن. من هرچی تلاش کردم نتونستم پیدا کنم.#:-S
ببخشید کسی میدونه که چطوری سود رو پرداخت میکنند. به حساب میریزند، خودمون باید به شعبه مراجعه کنیم، یا بانک خاصی برای واریز مشخص کردن. من هرچی تلاش کردم نتونستم پیدا کنم.#:-S
از دست شما سهامداران تنبل
از 1392/03/26 سهامداران حقیقی
از 1392/04/01 سهامداران حقوقی
حقیقی با در دست داشتن کارت ملی و مراجعه به کلیه شعب بانک تجارت
حقوقی با هماهنگی قبلی و ارسال شماره حساب
codal.ir
از دست شما سهامداران تنبل
از 1392/03/26 سهامداران حقیقی
از 1392/04/01 سهامداران حقوقی
حقیقی با در دست داشتن کارت ملی و مراجعه به کلیه شعب بانک تجارت
حقوقی با هماهنگی قبلی و ارسال شماره حساب
codal.ir
ممنون از لطفت آلن جان. بیخودی که آلن نشدی.
در ضمن اینقدر این قر و فر شرکتها مختلفه که آدم نمیدونه به چه ساز برقصی.
یکی بانک ملی میخواد یکی بانک ملت میخواد یکی صادرات و.....
ممنون از لطفت آلن جان. بیخودی که آلن نشدی.
در ضمن اینقدر این قر و فر شرکتها مختلفه که آدم نمیدونه به چه ساز برقصی.
یکی بانک ملی میخواد یکی بانک ملت میخواد یکی صادرات و.....
:)) آچار منظورته
جدا باید یکی رو استخدام کنم بره این سود مجمع ها رو بگیره
نظر