شیرههههههههههههههههههه....... بازار عادی بود فروش داشت ولی با این جو فقط سهامداری......
پتروشيمي زاگرس ( زاگرس )
Collapse
X
-
یک نکنه ای هست دوستان و اونم اینه که با احتساب سود 410 تومانی قیمت تازه تقریبا
به قیمت دو ماه پیش قبل از بسته شدن رسیده یعنی همون 2430 رسیده و اونایی که امروز دارن میفروشن
واقعا به بازی حقوقی باختن چراکه پس از 2 ماه که کلی سودو تو بازار از دست دادن تازه دارن به اصل پولشون می رسن
از امروز تازه حرکت سهم شروع شده پس صبر کنید و به هیچ وجه در این قیمت ها فروشنده نباشید
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postخداروشكر
قبل از مجمع زير 2000 تومن 30 هزار سهم خريدم كمتز از يك هفته.....
اما دلیل نمیشه به این راحتی با سود کم بفروشیمش که هرچی فکر کردم دیدم با توجه به گزارشات 3 ماهه و بسته بودن 98٪ پرتفوی من نگهداری این سهم 5٪ درصدی تو این بازار بهترین کاره
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postمن هم همینطور اینجا هم اعلام کردم
اما دلیل نمیشه به این راحتی با سود کم بفروشیمش که هرچی فکر کردم دیدم با توجه به گزارشات 3 ماهه و بسته بودن 98٪ پرتفوی من نگهداری این سهم 5٪ درصدی تو این بازار بهترین کارهwww.mahak-charity.org
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postمن هم همینطور اینجا هم اعلام کردم
اما دلیل نمیشه به این راحتی با سود کم بفروشیمش که هرچی فکر کردم دیدم با توجه به گزارشات 3 ماهه و بسته بودن 98٪ پرتفوی من نگهداری این سهم 5٪ درصدی تو این بازار بهترین کاره
زاگرسیها پر سود باشید>:D<
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن هنوز سهامم رو نگه داشتم اولا ، 1500-1600 فرصت اضافه کردنه ، منظورم ابن بود . برای اینکه سود سهم کم میشه موقع بازگشایی ، بعید هم میدونم موقع بازگشایی بیشتر قیمت بخوره با توجه به نکاتی که در بالا گفتم.در اصل توسط homework پست شده است View Postبد بینانه ترین حالت بازگشایی بالای 1650 تومنه!
من نمیدونم شما از کجا 1500 رو در آوردین!؟؟؟؟
بعضیا ته دل سهامدار بیسواد رو خالی میکنن و
سهامشو مفت از چنگش در میاارن
و باز همینا با شایعه ی اخبار مثبت سهم رو در قیمت بالاتر به همونا میفروشن!
بااینکه بورس رو خیلی دوست دارم
اما گاهی چقد کثیف میشهX-(
شما ناراحت شدین!
حالا امروز دیدین گاهی چه ساده ممکنه اعتبار خودتون رو زیر سوال ببرینددنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postدوستانی که قصد شرکت در مجمع دارند فعلا با این سهم کاری نداشته باشند
اصلا روند معاملاتش را هم دنبال نکنید انشاا... بعد از مجمع میاییم و در موردش
صحبت میکنیم در حال حاضر حواستون به بقیه سبدتون باشه این با من:D
این سهم سریعتر از خیلی سهمها به اهداف واقعیش خواهد
رسیددر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر