روانشناسی بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran89
    کاربر فعال
    • Jul 2011
    • 190

ايتاليا برنامه رياضتي 45 ميليارد يورويي به اجرا ميگذارد

خبرگزاري فارس: ايتاليا برنامه رياضتي اضطراري 45.5 ميليارد يورويي خود را به منظور ايجاد تعادل در بودجه اين كشور تا سال 2013 اعمال ميكند.

به گزارش گروه اقتصاد بينالملل فارس، ايتاليا يك برنامه رياضتي اضطراري 45.5 ميليارد يورويي را در پاسخ به درخواست بانك مركزي اروپا مبني بر ايجاد تعادل در بودجه خود تا سال 2013، تصويب كرد.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه، دولت ايتاليا بسته اضطراري قوانين رياضتي جديد را با وجود مخالفت شديد و مقاومت مقامات محلي به تصويب رساند؛ اين مقامات معتقدند كه قوانين رياضتي غيرمنصفانه و ناعادلانه است و به رشد اقتصادي اين كشور صدمه ميزند.
    دولت اين كشور 20 ميليارد يورو از اين سياستهاي رياضتي جديد را به كاهش هزينهها در سال 2012 و 25.5 ميليارد يورو ديگر را براي 2013 اختصاص داده است.
    پيش از اين يك بسته رياضتي به ارزش 48 ميليارد يورو در ماه جولاي به تصويب رسيده بود.
    اين بسته جديد و بسته پيشين ميكوشد تا بودجه اين كشور را به تعادل برساند و كسري بودجه آن را كاهش دهد.
    سيلويو برلوسكوني نخست وزير ايتاليا در يك مصاحبه تلويزيوني در حالي كه بر عادلانه بودن اين سياستها اصرار ميكرد، گفت: ما از اينكه اين قوانين را اعمال ميكنيم ناراحت هستيم؛ دولت گفته است كه هرگز هزينهها را از جيب مردم نميپردازد اما موقعيت جهان تغيير كرده است.
    اين بسته شامل يك ماليات جامع غيرعادي براي افرادي كه بيش از 90 هزار يورو در سال درآمد دارند، است. اين ماليات بعلاوه 5 درصد ماليات بر درآمد در 2 سال آينده است.
    افراد با درآمد بالاي 150 هزار يورو در سال بايد 10 درصد ماليات اضافه بپردازند.
    جوليو ترمونتي وزير اقتصاد ايتاليا اطمينان داد كه برنامه كاهش هزينهها شامل مدارس و سرويسهايي كه پيشتر شامل كاهشها شدهاند و سيستم سلامت ملي نميشود.
    وي افزود: سياستهاي رياضتي جديد كسري بودجه را به 1.4 درصد توليد ناخالص داخلي در سال 2012 كاهش ميدهد و بودجه اين كشور را در سال 2013 به تعادل ميرساند.
    كسري بودجه ايتاليا در حال حاضر 3.8 درصد توليد ناخالص داخلي اين كشور است.
    [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 190

دوستان نمي دونم چرا هر جا من مطلب مي نويسم يه جورايي راكد مي شه اما موردي نداره من مي نويسم.
      دوستان به نظر من وقتي يه سهمي خريده مي شه ديگه از نظر روانشناسي بازار نبايد بشيني افسوس منفي شدنش را بخوري.stop lossرا توي يه قيمتي بزار اگر به اون حد رسيد بفروش.اما هيچ وقت افسوس گذشته را نخور حتي اگر يك لحظه قبلش باشه.;)
      [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 190

یک نکته مهم:
        سه انتخاب کلی برای هر معامله گری وجود دارد.1.وارد بازار شود.(خرید).2.از بازار خارج شود.(فروش).3.یا اینکه نظاره گر بازار باشد.(خنثی)
        زمانی که بازار رو به رشد است در اینجا خرید ارجع است.وقتی بازار در حال نزول و افت است، دومین انتخاب یعنی فروش درست تر به نظر می رسد و در وضعیت خنثی بازار، به نظر من عاقلانه ترین کار بیرون آمدن و نظاره کردن بازار است.

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
          یک نکته مهم:
          سه انتخاب کلی برای هر معامله گری وجود دارد.1.وارد بازار شود.(خرید).2.از بازار خارج شود.(فروش).3.یا اینکه نظاره گر بازار باشد.(خنثی)
          زمانی که بازار رو به رشد است در اینجا خرید ارجع است.وقتی بازار در حال نزول و افت است، دومین انتخاب یعنی فروش درست تر به نظر می رسد و در وضعیت خنثی بازار، به نظر من عاقلانه ترین کار بیرون آمدن و نظاره کردن بازار است.
          با این نظر 100 درصد مخالفم
          البته ببخشید
          این یعنی خرید از صف خرید
          فروش در صف فروش وبلاتکلیفی در بازار متعادل
          این مخصوص یک معامله گر خوب نیست

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

در بازار های مالی اصولان روند بازار همیشه بر روی یک گروه خاص تمرکز ندارد
            و همیشه در این بین یک گروه پیشتاز است
            تشخیص اینکه زمان کدام فرا رسیده با توجه به اخبارو مسایل پیرامون میتونه به انتخاب سهم صحیح برای خرید به شما کمک کند
            در این بین روان شناسی بازار میتونه به تشخیص صحیح این موضوع به شما کمک به سزایی کند
            عموما گرو ه های همسو را در یک طیف مشترک می توان قرار داد و گاها در روند نزولی شاخص سهمهای کوچک و در روند صعودی شاخص سهمهای لیدر بیشتری کمک را خواهند کرد

نظر

• mehran89
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 190

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
              با این نظر 100 درصد مخالفم
              البته ببخشید
              این یعنی خرید از صف خرید
              فروش در صف فروش وبلاتکلیفی در بازار متعادل
              این مخصوص یک معامله گر خوب نیست
              جناب باربد من اشتباه كردم.ممنون كه اشتباه من را گفتين.

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                دوستان یک بحث رو می خوام از اساتید سوال کنم.هر کی دوست داره اساتید بیشتر وبهتر درمورد اون پاسخ بدن تائید کنه.
                به نظرم میرسه گاهی اوقات در برخی سهام ها در سود هستیم ولی دلمون راضی نمیشه هنوز سهم رو بفروشیم
                (همون طمع خودمونه خجالت نکشید).البته استاد holy تو بحثشون در مورد حد ضرر به خوبی توضیح دادند ولی منظور من مصداق آوردنه.مثال میزنم تا بهتر روشن بشه.بر فرض فردی 1ملیون در بازار سرمایه ،سرمایه گذاری کرده.خوب حالا این فرد به چه سودی برسه میتونه خوب تلقی بشه(معقول) و به چه سودی برسه عالی است و به چه سودی برسه معلومه طمع کرده.شاید بگید خوب یک بازه نوسانی داره بین0تا100 (منم میگم عمرا ;) ) ولی می خوام دوستانی که تجربه بیشتر دارند این بحث رو پی بگیرند تا ما تازه کار ها بدونیم مثلا با 1 ملیون در عرض6 روز کاری 300هزار در آوردیم و الان راضی نیستیم طمع کردیم یا نه یا بر عکسش با 1 ملیون درعرض 2 ماه 50 هزار در آوردیم خیلی خراب بوده یا نه.از نظر روانی بحث خیلی کمک کننده است.
                اساتید عزیز سایت بورسی مثل همیشه منتظر جواب های قشنگتون هستیم.
                یا حق >:d<

خوب دوستان این مبحث رو چند وقت پیش زده بودم.الان تو اشتباهات من یک پیام دیدم و یاد این مبحث افتادم گفتم دوباره بیارم بزنم اینجا شاید که این دفعه دوستان بخواهند در موردش بیشتر بحث بشه
                یا حق >:d<
                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

در هنگام خرید اگر بر مبنای تحلیل یا هر یک از روش های صفحات قبل خرید کرده باشید
                  پیش فرض قیمتی برای اینده سهم خریداری شده را رسم کرده ایم
                  اما گاها سهمها در مقاطعی به هدف ما نمیرسد یا از ان رد میکنند
                  مثلا وقتی سهمی را خرید میکنیم برای ان تارگتهایی از باب قیمتی رسم میکنیم
                  که مثلا اگر از این قیمت عبور کنه در پله اول به قیمت ایکس و در صورت عبور به قیمت فلان و در صورت عبور به هدف اصلی فلان میرسد
                  خوب این قیمتهای ترسیم شده اصولا همان مقاومتهای پیش رو هستند
                  حال با لحاظ کردن قدرت بنیادی سهم (فاندامنتال)
                  و قرار گیری سهم در کدام موج صعودی(تکنیکال)
                  و یا عزم سهامدار عمده یا حامی سهم برای رساندن سهم به کدام قیمت (روانشناسی بازار)
                  می توان توان و قدرت صعود را حدس زد
                  اما حالا چه کنیم که بیشترین سود را ببریم
                  همان طور که در خرید پله ای توضیح دادم
                  در این روند ها بنا به قدرت حرکتی سهم در زمان عبور از مقاومتها به صورت پله ای سود را شناسایی کنید
                  هر چقدر قدرت ان مقاومت به قدرت شیب سهم برای عبور فزونی یابد شما باید درصد بیشتری را برای فروش قرار دهید
                  یعنی اگر فکر میکنید سهم به راحتی مقاومت اول را رد میکند با سهم بمانید و وقتی احساس میکنید در مقاومت دوم نیاز به کمی اصلاح دارد از این روش بهره ببرید
                  در پست بعدی کمی شفاف تر توضیح میدهم

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

مثال عددی
                    شما 5000 سهم را در 200 تومان
                    3000 تای بعدب ان را در 220 تومان
                    و 2000 تای اخر را در 240 تومان خریده اید
                    در دید اول شما هدفهای سهم را 250
                    بعدا 280 و بعدا 360 لحاظ کرده اید
                    الان شما 10000 سهم با میانگین 2140 تومن دارید و طبیعتا سهم بالاتر از 240 است
                    خوب در نظر اول شما با خرید اگاهانه در سود قرار گرفته اید
                    حال اگر سهم توانایی بالایی برای رشد سریع داشته باشد و از 250 به سرعت و بدون توقف عبور کند شما با توجه به معاملات سهم در 280 اگر قدرت شیب را تحلیل رفته دانستید از 50 درصد سهم خود خارج میشوید
                    و با این کار شما پولی معادل 1400000 تومان را به حساب باز گردانده اید و یادتان باشد خرید اولیه شما 2140000 تومان برای 10000 سهم بوده
                    پس با این فرض اگر این دو رقم را از هم کسر کنیم شما متوجه می شوید الان 5000 سهم دارید با تمام شده 740000 تومان که این شما را در ضریب سود بسیار بالا قرار میدهد
                    حال اگر سهم مورد نظر محدوده را رد کرد شما یا میتوانید با سهم باقیمانده تا پله بعدی همراهی کنید و یا به میزان دیگری سهم بعد از مقاومت یا در پایان پولبک ود زمان حمایت خرید نمایید
                    با این روش شما ضریب سود خود را نسبت به احتمال ضرر به شدت ایمن خواهید کرد

گاها پیش می اید بعد از خروج احساس میکنید سهم هدفی بالاتر از ان هدف مد نظر شما را در حال تاچ کردن است
                    این برای شما نباید افسوس بیاورد چرا که شما به دو اصل نایل شده اید
                    اولا از سهم با سود خارج شده اید و یا سود شناسایی کرده اید
                    دوم اینکه چون راه صحیح را رفته اید در خرید بعدی نیز می توانید به این موفقیت نایل شوید

مثال این برای سبد خودم کبافق که بنده در 1590 از اصل سهم خارج شدم و با سهم افزایش سرمایه همچنان هستم
                    خوب اصلا افسوس نمی خورم چرا حدود 11000سهم اولیه و 7000 سهم خرید 1400 را که می توانستم بالا 2000 تومن بفروشم را در 1590 از دست دادم
                    چون به قواعد پایبندم پس عدم رعایت ان قوانینم را بر هم میزند

نظر

• mehran89
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 190

با خودتان صادق باشید:در بورس تنها یک چیز قطعی است:این که هیچ چیز قطعی نیست.
                      صبور باشید:در برابر اتفاقات و نوسانات مقطعی در درون سیستم معاملاتی خود منطقی باشید.
                      روندهای منفی، بهترین فرصت برای خرید:در روند های منفی می توان هر تعداد و هر قیمتی که لازم دانستید سهام مورد نظرتان را بخرید در غیر این صورت باید با التماس از کارگزارتان تقاضای خرید سهامی که صف خرید شده است را داشته باشید.
                      ;)

روانشناسی بازار سرمایه، تالیف حسین یوسفی و مجید اصلی طرقبه.
                      آخرین ویرایش توسط mehran89؛ 2011/08/23, 01:25.

نظر

• سپه
                        كاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 790

این مورد درباره صدرا خیلی اتفاق افتاده دیروزم پست بان این حالت پیش اومد

دیروز با وجود صف خرید خوبی که داشت حتی نصف حجم مبناش هم معامله نشد

....
                        ....
                        ....
                        بعد امروزک ل صف خرید عرضه شد
                        جریان چیه؟
                        چرادیروز لااقل حجم مبناش رو نداد هک کامل مثبتش رو بخوره وامروز اینجور شد
                        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Jul 2025
                          • 1050

شش سهم مطرح بازار که حدود 40% از ارزش بورس را دارا هستند شامل فولاد، غدیر، پارسیان، ملی مس، پاسارگاد و مخابرات می باشند. در مدت اخیر یکی یکی این سهمها با اقبال مواجه می شوند ابتدا فولاد، بعد مخابرات، سپس غدیر و بعد...به گمان من شاخص بدینگونه حمایت می شود و به زودی نوبت بانک پارسیان و ملی مس هم خواهد رسید.
                          هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

در بازار های مالی اصولان روند بازار همیشه بر روی یک گروه خاص تمرکز ندارد
                            و همیشه در این بین یک گروه پیشتاز است
                            تشخیص اینکه زمان کدام فرا رسیده با توجه به اخبارو مسایل پیرامون میتونه به انتخاب سهم صحیح برای خرید به شما کمک کند
                            در این بین روان شناسی بازار میتونه به تشخیص صحیح این موضوع به شما کمک به سزایی کند
                            عموما گرو ه های همسو را در یک طیف مشترک می توان قرار داد و گاها در روند نزولی شاخص سهمهای کوچک و در روند صعودی شاخص سهمهای لیدر بیشتری کمک را خواهند کرد
                            چقدر زود مصداق عملیش اومد

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

مثال عددی
                              شما 5000 سهم را در 200 تومان
                              3000 تای بعدب ان را در 220 تومان
                              و 2000 تای اخر را در 240 تومان خریده اید
                              در دید اول شما هدفهای سهم را 250
                              بعدا 280 و بعدا 360 لحاظ کرده اید
                              الان شما 10000 سهم با میانگین 2140 تومن دارید و طبیعتا سهم بالاتر از 240 است
                              خوب در نظر اول شما با خرید اگاهانه در سود قرار گرفته اید
                              حال اگر سهم توانایی بالایی برای رشد سریع داشته باشد و از 250 به سرعت و بدون توقف عبور کند شما با توجه به معاملات سهم در 280 اگر قدرت شیب را تحلیل رفته دانستید از 50 درصد سهم خود خارج میشوید
                              و با این کار شما پولی معادل 1400000 تومان را به حساب باز گردانده اید و یادتان باشد خرید اولیه شما 2140000 تومان برای 10000 سهم بوده
                              پس با این فرض اگر این دو رقم را از هم کسر کنیم شما متوجه می شوید الان 5000 سهم دارید با تمام شده 740000 تومان که این شما را در ضریب سود بسیار بالا قرار میدهد
                              حال اگر سهم مورد نظر محدوده را رد کرد شما یا میتوانید با سهم باقیمانده تا پله بعدی همراهی کنید و یا به میزان دیگری سهم بعد از مقاومت یا در پایان پولبک ود زمان حمایت خرید نمایید
                              با این روش شما ضریب سود خود را نسبت به احتمال ضرر به شدت ایمن خواهید کرد

گاها پیش می اید بعد از خروج احساس میکنید سهم هدفی بالاتر از ان هدف مد نظر شما را در حال تاچ کردن است
                              این برای شما نباید افسوس بیاورد چرا که شما به دو اصل نایل شده اید
                              اولا از سهم با سود خارج شده اید و یا سود شناسایی کرده اید
                              دوم اینکه چون راه صحیح را رفته اید در خرید بعدی نیز می توانید به این موفقیت نایل شوید

مثال این برای سبد خودم کبافق که بنده در 1590 از اصل سهم خارج شدم و با سهم افزایش سرمایه همچنان هستم
                              خوب اصلا افسوس نمی خورم چرا حدود 11000سهم اولیه و 7000 سهم خرید 1400 را که می توانستم بالا 2000 تومن بفروشم را در 1590 از دست دادم
                              چون به قواعد پایبندم پس عدم رعایت ان قوانینم را بر هم میزند
                              دیروز 50 درصد قشهد را در 585 حدودا فروختم
                              امروز با صف خرید بالا رفت
                              حالا شما بگید من سود کردم یا ضرر

نظر

• MTZ
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 670

دیروز 50 درصد قشهد را در 585 حدودا فروختم
                                امروز با صف خرید بالا رفت
                                حالا شما بگید من سود کردم یا ضرر