روانشناسی بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

بازار امروز را به نوعی میتوان بازاری مثبت دانست
    با وجود انکه شاخص کل در انتها با افت مواجه شد
    اما روند کلی بازار در سهمهای تاثیر گذار بسیار نکات جالبی را در دل خود داشت
    نکته اول اینکه بعد از عرضه صف خرید اکثر نمادها در روز گذشته انتظار فشار فروش و تشکیل صف فروش در انها برای امروز پیش بینی میشد که بلعکس این موضوع اکثر این سهمها با حمایت سهامداران روبرو شدند و این نشان از بازگشت بازار به روند منطقی خود در روز های اینده دارد

از طرفی با کاهش شدید قیمتهای جهانی در دو روز پایانی هفته گذشته انتظار افت چندانی را از بازارها به ویزه مس و روی برای بازگشایی فردا نداریم
    از اینرو فردا را میتوان در صورت حمایت سهامداران عمده با توجه به معاملات امروز همچنان بازار متعادل دانست که تنها مشکلی که الان در ذهن دوستان میگذرد واکنش شاخص کل در ورود دوباره به منطقه 24000 است
    البته از انجا که بازار و روند ان فرایندی از عرضه و تقاضا است به قاطعیت نمی توان گفت روند کلی چگونه شکل خواهد گرفت

نظر

• vet
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1504

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      بازار امروز را به نوعی میتوان بازاری مثبت دانست
      با وجود انکه شاخص کل در انتها با افت مواجه شد
      اما روند کلی بازار در سهمهای تاثیر گذار بسیار نکات جالبی را در دل خود داشت
      نکته اول اینکه بعد از عرضه صف خرید اکثر نمادها در روز گذشته انتظار فشار فروش و تشکیل صف فروش در انها برای امروز پیش بینی میشد که بلعکس این موضوع اکثر این سهمها با حمایت سهامداران روبرو شدند و این نشان از بازگشت بازار به روند منطقی خود در روز های اینده دارد

از طرفی با کاهش شدید قیمتهای جهانی در دو روز پایانی هفته گذشته انتظار افت چندانی را از بازارها به ویزه مس و روی برای بازگشایی فردا نداریم
      از اینرو فردا را میتوان در صورت حمایت سهامداران عمده با توجه به معاملات امروز همچنان بازار متعادل دانست که تنها مشکلی که الان در ذهن دوستان میگذرد واکنش شاخص کل در ورود دوباره به منطقه 24000 است
      البته از انجا که بازار و روند ان فرایندی از عرضه و تقاضا است به قاطعیت نمی توان گفت روند کلی چگونه شکل خواهد گرفت

جناب باربد در تاپیک صدرا گفتید که دست به اینتر خواهید بود.
      چه سهم های دیگه ای رو هم از نظر روانی در این وضعیت میدونید.
      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• باربد
        Banned
        • Jul 2025
        • 3256

در اصل توسط vet پست شده است View Post
        جناب باربد در تاپیک صدرا گفتید که دست به اینتر خواهید بود.
        چه سهم های دیگه ای رو هم از نظر روانی در این وضعیت میدونید.
        وگردش را محتمل صعود
        وساپا را محتمل صعود
        از معدنی ها فعلا دوری میکنم
        از نفتی ها فعلا دوری میکنم
        در بانکیها فعلا تمرکز بیشتر دارم
        تجهیزاتی هایی که پتانسیل دارند را نظاره گرم
        در صنعت بیمه فعلا وارد نمی شوم
        مگر در قیمت جذاب
        با سمگا فعلا سهامداری میکنم

نظر

• شهراد
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 127

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          وگردش را محتمل صعود
          وساپا را محتمل صعود
          از معدنی ها فعلا دوری میکنم
          از نفتی ها فعلا دوری میکنم
          در بانکیها فعلا تمرکز بیشتر دارم
          تجهیزاتی هایی که پتانسیل دارند را نظاره گرم
          در صنعت بیمه فعلا وارد نمی شوم
          مگر در قیمت جذاب
          با سمگا فعلا سهامداری میکنم
          استاد باربد عزیز
          با درود
          من در این سایت تازه وارد هستم و اولین پست رو هم برای شما می زنم ( با همین نام در بورکس هم کمی فعال هستم )
          تعریف شما رو شنیده بودم
          امیدوارم که از نظرات ارزشمندتون استفاده ببرم .
          دیدم که نسبت به وساپا نظر + دارید .
          من امروز مقداری خریدم ... با حجمهایی که در چند روز اخیر زده شده و من اونها رو در جهت خرید میبینم ونه فروش امیدوارم که گین خوبی ازش بشه گرفت ..
          البته فکر میکنم که بشه در 270 تومن هم سهم رو خرید ( پول بک)
          میشه یک بازه زمانی و یک هدف قیمت برای این سهم ترسیم کنید ..
          ضمنا من از پرتفوی اون هم بی خبرم .. اگه اطلاع دارین ممنون میشم کخ لطف بفرمایید.
          ارادتمند شهراد

نظر

• mehran89
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 190

شهراد دوست عزیز سلام
            به سایت بورسی خوش آمدید.
            ;)
            [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• vet
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1504

دوستان یک بحث رو می خوام از اساتید سوال کنم.هر کی دوست داره اساتید بیشتر وبهتر درمورد اون پاسخ بدن تائید کنه.
              به نظرم میرسه گاهی اوقات در برخی سهام ها در سود هستیم ولی دلمون راضی نمیشه هنوز سهم رو بفروشیم
              (همون طمع خودمونه خجالت نکشید).البته استاد holy تو بحثشون در مورد حد ضرر به خوبی توضیح دادند ولی منظور من مصداق آوردنه.مثال میزنم تا بهتر روشن بشه.بر فرض فردی 1ملیون در بازار سرمایه ،سرمایه گذاری کرده.خوب حالا این فرد به چه سودی برسه میتونه خوب تلقی بشه(معقول) و به چه سودی برسه عالی است و به چه سودی برسه معلومه طمع کرده.شاید بگید خوب یک بازه نوسانی داره بین0تا100 (منم میگم عمرا ;) ) ولی می خوام دوستانی که تجربه بیشتر دارند این بحث رو پی بگیرند تا ما تازه کار ها بدونیم مثلا با 1 ملیون در عرض6 روز کاری 300هزار در آوردیم و الان راضی نیستیم طمع کردیم یا نه یا بر عکسش با 1 ملیون درعرض 2 ماه 50 هزار در آوردیم خیلی خراب بوده یا نه.از نظر روانی بحث خیلی کمک کننده است.
              اساتید عزیز سایت بورسی مثل همیشه منتظر جواب های قشنگتون هستیم.
              یا حق >:D<
              آخرین ویرایش توسط vet؛ 2011/08/08, 06:42.

نظر

• mehran89
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 190

[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• mehran89
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 190

بنا به درخواست دوستان در پيام ها اين هم عكس بزرگ پسرم مهران.

نظر

• hamed89
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 617

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
                    فکر کنم از اون گروه که دولت 1 میلیون ریخته به حسابش ولی الان لولو بردتش!

نظر

• mehran89
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 190

عنوان : شاخص بورس امروز مثبت شد
                      تاریخ خبر : ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
                      به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، فعالان بازار سهام که دو روز گذشته را با ریزش ارقام شاخص و افت قیمت سهام تقریبا " همه شرکت های بزرگ و آینده دار سپری کرده بودند ، در همین آغاز معاملات امروز نظاره گر رشد قیمت برخی سهام و در نتیجه شاخص بورس شدند. در این رابطه برخی از کارشناسان براین باورند افت دو روز گذشته ناشی از گسترش نگرانی های بازارهای جهانی محصولات و سهام و کاهش محسوس قیمت های نفت و فلزات اساسی بود که با اثر روانی منفی و در عین حال مالی کوتاه مدتی بر روی برخی شرکت های بورس ایران همراه بود اما با به حداقل رسیدن قیمت ها و گذشت زمان و امید به بهبود شرایط در بازارهای مالی جهانی ، این نگرانی روز به روز کمتر می شود. درعین حال اوضاع سیاسی داخلی بهتر شده و انتظار می رود شرایط بازار سهام کشور بهتر از گذشته باشد. برپایه این گزارش، شاخص کل بورس درحالی روز شنبه با ریزش 308 واحدی به کانال 24 هزار واحدی نزول کرد که گروهی از ناظران معتقدند از امروز روند صعودی اما آرام قیمت ها و شاخص شروع شده و طی یکی دو روز آینده مجددا " بر روی ارقام بیش از 25 هزار واحد سیر خواهد کرد. به هر ترتیب در آغاز معاملات امروز بازار سهام و به دنبال رشد قیمت سهام شرکت هایی مانند بانک اقتصاد نوین، سرمایه گذاری سایپا ، سایپا، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، گروه بهمن ، صدرا و پالایشگاه تبریز شاخص کل با 54 واحد رشد مواجه شد تا نشانه هایی از بهبود اوضاع در روز جاری داشته باشد. این درحالی است که به دلیل پابرجا بودن کاهش قیمت محصولات فلزی و سنگ آهنی در بازار های جهانی، اوضاع شرکت هایی مانند ملی مس و کالسمین هرچند بهتر شده اما سهام این دسته شرکت ها با کاهش داد وستد می شود.

نظر

• mehran89
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 190

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        فکر کنم از اون گروه که دولت 1 میلیون ریخته به حسابش ولی الان لولو بردتش!
                        سلام دوست عزيز.نه به ما كه رسيد قانون عوض شد.مهران تازه 7.5 ماهشه.;)

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

خودش جوجو است باز یک جوجه مرغابی دستشه.معلوم میشه شکمو هم هست می خواد جوجه رو زنده زنده بخوره :d

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

فقط یک سوال :چرا گوشواره داره؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

چه بامزه اس.......:*
                              ولی این آقا پسرتون چرا گوشواره داره:-/
                              یه سوال دیگه،مهران داره اردکو میخوره یا اردک مهرانو؟؟آخه جفتشون خوردنی هستن:x
                              خدا حفظش کنه واستون....خیلی نازه
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

طبق پیش بینی های قبلی
                                امروز بازار با همان گروه عنوان شده برگشت و طبیعتا کسانی که با ان گروه بودند بیشترین نفع را بردند
                                دوستان در مورد صدرا سوال زیاد میپرسند
                                تحلیل من همان دو ماه پیش است اگر صدرا 245 را به بالا رد کنه به راحتی به قیمتهای با ور نکردی میرسه
                                با وساپا طبق تحلیل قبلی سهامداری کنید
                                با بانکیهای لذت سود بردن را ببرید
                                در سهمهای سیاسی از موقعیت ارامش سیاسی به وجود امده بیشترین بهره را ببرید
                                آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/08/08, 13:51.

نظر

در حال کار...
                                X