روانشناسی بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آرتمیس
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 283

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
    سرمايه گذاران موفق مشاوران موفقي داشته اند. يك معامله گر به تنهايي نمي تواند تمام بازار را تحليل كند،پس بهتر است از تيم هايي كه در اين زمينه به صورت حرفه اي عمل مي كنند كمك بگيرد.
    به معامله به عنوان جايي براي كسب امتياز و توانايي نگاه كنيد نه پول!
    اگر فقط به پول فكر مي كنيد بيشتر اضطراب درو خواهيد كرد.ولي اگر از سرمايه گذاري لذت ببريد،پول صيد مي كنيد.

هر چند در این مملکت قانون کپی رایت رعایت نمیشه چون :

پیکر بیمار میشود
    چون تک تک سلول ها بیمار شده اند
    پیکر ایران را من و تو بیمار کردیم
    بیاندیشیم...

انتقادی که من به قانون این سایت و سایتهای مشابه دارم اینه که در ابتدای قوانین اضافه کنید که نقل قول مطالب با ذکرنام منبع (قانون کپی رایت) باشه!!!!

اگر مطلبی برای گفتن نداریم لااقل اسپم ایجاد نکنیم و یا اگر پستی ارسال میکنیم با ذکر نام نویسنده باشد.....
    سپاسگزارم

پست 73:رازهاي معامله گران موفق در بازارهاي مالي-گردآوری :ساناز قهقرايي زماني نشر چالش
    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
      وگردش را محتمل صعود
      وساپا را محتمل صعود
      از معدنی ها فعلا دوری میکنم
      از نفتی ها فعلا دوری میکنم
      در بانکیها فعلا تمرکز بیشتر دارم
      تجهیزاتی هایی که پتانسیل دارند را نظاره گرم
      در صنعت بیمه فعلا وارد نمی شوم
      مگر در قیمت جذاب
      با سمگا فعلا سهامداری میکنم
      این پست را اوایل هفته زدم همچنان پا برجا

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

چگونه زمان خرید را تشخیص دهیم

در بازار بورس گاها برای سهمهای بنیادی قوی انگیزه سرمایه گذاری بالاتر بوده و هست
        لذا در اینگونه سهمها در پایینترین قیمت سهم را خریده و برای بلند مدت بی توجه به روال عمومی بازار نگهداری کنید
        اصولا شرکتهای معدنی با پتانسیل بالا
        سرمایه گذاری های با سبد قوی
        و بانکهای با مدیریت قوی را میتوان از این جمله سهمها دانست
        اما ورود به این سهما با شناختی که از فرایند اطراف این شرکت پیدا میکنید امکان پذیر است
        مثلا وقتی یک نماد بانکی توانسته در مدت کوتاهی به روند سود اوری خوب برسد و از مدیریت توانایی بر خوردار باشد میتواند یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری بلند مدت باشد
        مثالش بانک سینای 130 تومنی در بازه 3 ساله
        این سهمها را عموما باید در بدو شروع به کار خرید نمود چرا که هنوز پتانسیل انها برای بازار شناخته شده نیست

با تشکر
        حیف بود اینجا تموم بشه.نکات دیگه ای هم مطمئنا هست که بخواهید ما رو از اون بهره مند کنید.ممنون میشیم ادامه بدید. >:d<
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

در اصل توسط vet پست شده است View Post
          با تشکر
          حیف بود اینجا تموم بشه.نکات دیگه ای هم مطمئنا هست که بخواهید ما رو از اون بهره مند کنید.ممنون میشیم ادامه بدید. >:d<
          تموم نشده
          ادامه داره اما نه الان........

نظر

• mehran89
            کاربر فعال
            • Jul 2011
            • 190

در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post
            هر چند در این مملکت قانون کپی رایت رعایت نمیشه چون :

پیکر بیمار میشود
            چون تک تک سلول ها بیمار شده اند
            پیکر ایران را من و تو بیمار کردیم
            بیاندیشیم...

انتقادی که من به قانون این سایت و سایتهای مشابه دارم اینه که در ابتدای قوانین اضافه کنید که نقل قول مطالب با ذکرنام منبع (قانون کپی رایت) باشه!!!!

اگر مطلبی برای گفتن نداریم لااقل اسپم ایجاد نکنیم و یا اگر پستی ارسال میکنیم با ذکر نام نویسنده باشد.....
            سپاسگزارم

پست 73:رازهاي معامله گران موفق در بازارهاي مالي-گردآوری :ساناز قهقرايي زماني نشر چالش
            سلام دوست عزیز
            بنده گاها زمان زيادي را به مطالعه کتب مختلف اختصاص ميدهم و مطالب مفيد انها را در دفترچه خودم نت برداري ميکنم امشب در حال مرور به اين مطلب رسيدم و اصلا نميدانستم مال کيست و از باب اينکه مطلبي مفيدي بود خواستم دوستان استفاده کنند از شما نيز بابت اين اطلاع رساني کمال تشکر رادارم چون در دفترچه بنده نويسنده اصلي نامش نبود که شما ياد اوري کرديد.;)
            [COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

چگونه زمان خرید را تشخیص دهیم

در بازار بورس گاها برای سهمهای بنیادی قوی انگیزه سرمایه گذاری بالاتر بوده و هست
              لذا در اینگونه سهمها در پایینترین قیمت سهم را خریده و برای بلند مدت بی توجه به روال عمومی بازار نگهداری کنید
              اصولا شرکتهای معدنی با پتانسیل بالا
              سرمایه گذاری های با سبد قوی
              و بانکهای با مدیریت قوی را میتوان از این جمله سهمها دانست
              اما ورود به این سهما با شناختی که از فرایند اطراف این شرکت پیدا میکنید امکان پذیر است
              مثلا وقتی یک نماد بانکی توانسته در مدت کوتاهی به روند سود اوری خوب برسد و از مدیریت توانایی بر خوردار باشد میتواند یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری بلند مدت باشد
              مثالش بانک سینای 130 تومنی در بازه 3 ساله
              این سهمها را عموما باید در بدو شروع به کار خرید نمود چرا که هنوز پتانسیل انها برای بازار شناخته شده نیست
              خرید های خود را به صورت پله ای انجام دهیم
              چرا که اعتماد مطلق به صحت تحلیل انسان را از واقعیات گاهی دور میکنه
              حتی اگر از سهمی مطمین هم هستید با تمام قوا وارد سهم نشوید
              پله اولیه را از دید من در دو محل باید انجام دهم
              یا سهم باید در بر گشت از خطوط حمایتی قوی خریده شود
              یا در زمان عبور از مقاومت قوی
              در این حال من با ریسک کمتر و امید به رشد بالاتر وارد سهم شده ام
              حال اگر مسیر را درست حد س زده باشم بعد شکست مقاومت بالاتر پله دوم را وارد می شوم
              این امر باعث می شود میانگین بنده همچنان از سطح مقاومتی که در صورت عبور الان به محدوده حمایتی تبدیل شه پایینتر باشه و هم سهم سبد من از این سهم که در روند صعود قرار گرفته بالا تر برود
              و در مقابل اگر مسیر را اشتباه حدس زده ام و لی از روند کلی یا همون بنیادی سهم مطمین هستم
              اگر سهم به نزول رفت پله دوم را در محدوده حمایتی پایینتر وارد می شوم که این امر باز در این مرود میانگین بنده را پایین میا ورد تا در برگشت ان سهم
              زودتر وارد سود دهی شوم

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

یک توضیح کلی اصولا عبور از یک منطقه یا یک رقم خاص به منزله شکست یا عبور از محدوده حمایتی و مقاومتی محسوب نمی شود
                و الزاما سهم باید بالای ان محدوده در مقاومت و پایینتر از ان محدوده در حمایت با حجم قابل قبولی معامله شود تا بتوان با اطمینان گفت این عمل صورت گرفته
                در سهمهای مختلف حجم قابل قبول را بر اساس شناور سهم و یا تعداد سهم قابل معامله بر مقیاس حجم مبنای سهم می شود محاسبه کرد

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

گاها در سهمها اخبار پیرامون ان سهم میتونه سهم را در یک مسیر سوق دهد
                  البته لازم به ذکر است این اخبار باید واقعی باشند و با شایعات اشتباه نشود
                  در اینگونه مواقع ما از طریق روانشناسی بازار می توانیم در کوتاه ترین مدت بیشترین بازدهی را از یک سهم ببریم
                  مثلا وقتی اخبار معتبری از تعدیل سود یک شرکت به گوش می رسد
                  مشروط به اینکه این سهم این رشد را پیش خور نکرده باشد می توان به یک صعود سریع برای این سهم تا زمان قطعیت خبر دل بست
                  در اینگونه مواقع افرادی که از منابع موثقی زودتر اخبار را دریافت میکنند با خرید ان سهم بیشترین سود را خواهند بر د
                  اخباری چون تعدیل سود
                  افزایش سرمایه
                  طرح توسعه
                  تجدید ارزیابی
                  گرفتن قرار داد جدید
                  و ......
                  می توانند در گروههای مختلف منوط به رویه ان گروه تاثیر گذار باشند

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

خرید های خود را به صورت پله ای انجام دهیم
                    چرا که اعتماد مطلق به صحت تحلیل انسان را از واقعیات گاهی دور میکنه
                    حتی اگر از سهمی مطمین هم هستید با تمام قوا وارد سهم نشوید
                    پله اولیه را از دید من در دو محل باید انجام دهم
                    یا سهم باید در بر گشت از خطوط حمایتی قوی خریده شود
                    یا در زمان عبور از مقاومت قوی
                    در این حال من با ریسک کمتر و امید به رشد بالاتر وارد سهم شده ام
                    حال اگر مسیر را درست حد س زده باشم بعد شکست مقاومت بالاتر پله دوم را وارد می شوم
                    این امر باعث می شود میانگین بنده همچنان از سطح مقاومتی که در صورت عبور الان به محدوده حمایتی تبدیل شه پایینتر باشه و هم سهم سبد من از این سهم که در روند صعود قرار گرفته بالا تر برود
                    و در مقابل اگر مسیر را اشتباه حدس زده ام و لی از روند کلی یا همون بنیادی سهم مطمین هستم
                    اگر سهم به نزول رفت پله دوم را در محدوده حمایتی پایینتر وارد می شوم که این امر باز در این مرود میانگین بنده را پایین میا ورد تا در برگشت ان سهم
                    زودتر وارد سود دهی شوم
                    در اینگونه مواقع ما از طریق روانشناسی بازار می توانیم در کوتاه ترین مدت بیشترین بازدهی را از یک سهم ببریم
                    مشروط به اینکه این سهم این رشد را پیش خور نکرده باشد می توان به یک صعود سریع برای این سهم تا زمان قطعیت خبر دل بست
                    در اینگونه مواقع افرادی که از منابع موثقی زودتر اخبار را دریافت میکنند با خرید ان سهم بیشترین سود را خواهند بر د
                    اخباری چون تعدیل سود
                    افزایش سرمایه
                    طرح توسعه
                    تجدید ارزیابی
                    گرفتن قرار داد جدید
                    و ......
                    یک توضیح کلی اصولا عبور از یک منطقه یا یک رقم خاص به منزله شکست یا عبور از محدوده حمایتی و مقاومتی محسوب نمی شود
                    و الزاما سهم باید بالای ان محدوده در مقاومت و پایینتر از ان محدوده در حمایت با حجم قابل قبولی معامله شود تا بتوان با اطمینان گفت این عمل صورت گرفته
                    در سهمهای مختلف حجم قابل قبول را بر اساس شناور سهم و یا تعداد سهم قابل معامله بر مقیاس حجم مبنای سهم می شود محاسبه کرد
                    آقاي باربد توضيحاتت بسيار پربار و مفيد بود با تشكر

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                      آقاي باربد توضيحاتت بسيار پربار و مفيد بود با تشكر
                      ادامه دارد .....

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 512

اخباری چون تعدیل سود
                        افزایش سرمایه
                        طرح توسعه
                        تجدید ارزیابی
                        گرفتن قرار داد جدید
                        و ......
                        باربد جان این قضیه بدست آوردن اطلاعات از منابع موثق چطور امکان پذیر هست من تازه کار چطور میتونم از این اخبار اطلاع کسب کنم
                        البته خودم فکر میکنم این اخبار فقط در سطوحی داده میشه که مثلا یه شخصی مثل آقای x دارای سرمایه زیادی باشه و به منابع مختلفی مثل کارمند های قسمت سهامداری شرکت ها و یا این نوع افراد دسترسی داشته باشه تا از طریق اونها به این منابع دسترسی داشته باشن و یا در کل به رانت اطلاعاتی دسترسی داشته باشن وگرنه نمیشه به این اخبار دسترسی پیدا کرد
                        فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                        قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                          باربد جان این قضیه بدست آوردن اطلاعات از منابع موثق چطور امکان پذیر هست من تازه کار چطور میتونم از این اخبار اطلاع کسب کنم
                          البته خودم فکر میکنم این اخبار فقط در سطوحی داده میشه که مثلا یه شخصی مثل آقای x دارای سرمایه زیادی باشه و به منابع مختلفی مثل کارمند های قسمت سهامداری شرکت ها و یا این نوع افراد دسترسی داشته باشه تا از طریق اونها به این منابع دسترسی داشته باشن و یا در کل به رانت اطلاعاتی دسترسی داشته باشن وگرنه نمیشه به این اخبار دسترسی پیدا کرد
                          دقیقا همین طوره
                          که گاها عده ای یک سهم را یک تا دو روز قبل بازار در منفی میخرند و بقیه در مثبت و یا صف خرید

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

اخباری چون تعدیل سود
                            افزایش سرمایه
                            طرح توسعه
                            تجدید ارزیابی
                            گرفتن قرار داد جدید
                            و ......

در خرید ها برای خود حد ضرر تعیین کنید
                            اگر شما با قواعد بالا سهمی را خریده باشید
                            اصولا برای رشد پتانسیل بالا تر و برای ضرر ریسک کمتری را پیشرو دارید
                            مثلا اگر شما در کف حمایتی سهمی را بخرید تا مقاومت بالاتر جای رشد دارد
                            ولی اگر احیانا برگردد
                            و شما وارد حد ضرر شوید ضرر کمترین میبینید
                            حالا چگونه باید این حد ضرر را پیدا کرد
                            گاها وقتی سهمی خط حمایتی خود را میشکند و در زیر ان تثبیت میشود (با فرض اینکه شما بالای محدوده حمایتی خرید کرده باشید) تا محدوده پایینتر یا همان حمایت بعدی ریزش میکند که برای شما دو حالت پیش میاید
                            اگر فاصله این دو محدوده کم باشد شما از خرید پله دوم استفاده میکنید
                            اما اگر زیاد باشد با شکست محدوده حمایتی اول شما وارد حد ضرر شده و موقتا از سهم خارج می شوید
                            مثال عددی

مثلا سهمی ایکس را شما با محدوده حمایتی 3000 در منطقه 3050 خریده ایدو با علم به اینکه اولین مقاومت 350 می باشد
                            اگر این سهم رشد کند اولین مقاومت 350 است
                            ولی اگر به زیر 300 ریزش کند شما در محدوده 290 مثلا حد ضرر قرار داده اید و خارج می شوید پس در صورت ریزش ضرر شما 150 ریال است ودر صورت صعود سود شما 450 ریال

پس از دید من شکست محدوده حمایتی را برای حد ضرر انتخاب کنید
                            معاملات خود را در یک هنجار مناسب قرار داده اید

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 3256

پس تا اینجا متوجه شدیم نیاز اولیه شما فراگیری علوم تکنیکال و فاندامنتال
                              در حد توان اولیه است تا بعد بتوانید با استفاده از ان ابزارها بازدهی خود را افزایش دهید

این مبحث ادامه دارد

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1504

پس تا اینجا متوجه شدیم نیاز اولیه شما فراگیری علوم تکنیکال و فاندامنتال
                                در حد توان اولیه است تا بعد بتوانید با استفاده از ان ابزارها بازدهی خود را افزایش دهید

این مبحث ادامه دارد

آقا باربد امشب ما شا الله خیلی شارژی :p
                                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

در حال کار...
                                X