روانشناسی بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
    اجازه ..... شما از سود ضرر كرديد :d
    این اون نکته ریزه بود که شما نگرفتی
    من دیروز 50 درصد قشهد را دادم رفت
    باعلم به اینکه 600 تارگت اولیه سهمه
    اما حالا یک سوال اگر امروز حجم عرضه بر تقاضا پیروز میشد من مجبور بودم روی صفر تابلو (مثبت دیروز)یا 4 منفی سهمم را بفروشم
    اما در عوضش رفتم شصفها خریدم
    یعنی ریک اینطرف را فروختم
    ریسک محتمل به رشد را خریدم
    شاید بگید میتونستی 600 یا بالاتر بفروشی
    میگم اون 50 درصد را برای همین نفروختم
    تازه اگر سهم منفی میشد این 50 درصد فروخته شده باعث میشد سهام باقیمانده خیلی دیر وارد ضرر بشه

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post
      جناب مصطفي البته با اين همه نوسان به نظر من خريدن طلا و سكه اشتباه محضه.من كه فروختن طلا را بيشتر دوست دارم.;)

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
      مادر مهران ما خرید سکمون رو دو هفته پیش در 429 تومن کردیم
      الانم فروشنده نیستیم
      سکه تا آخر سال اعداد خیلی بالایی رو میبینه خیلی بالا!
      احتمال تحریم بانک مرکزیو اگه در نظر بگیرید میبینید که سکه هم از طرف بالا رفتن قیمت انس و هم بالا رفتن دلار شدیدا صعودی خواهد شد
      در ضمن نوسان سکه خیلی کمتر از بورس خودمونه
      اما چه میشه کرد این اعتیاد به بازارو؟؟
      هنوز یکماه نشده...
      سکه 600 تومن
      یه اصل مدیریت سرمایه گذاری همیشه اینه که از همه دارایی ها میتونید در سبدتون استفاده کنید
      البته در ایران اوراق قرضه بازار ثانویه مناسبی نداره و من فقط میتونم از طلا و سهام استفاده کنم
      طی دو ماه اخیر 36% از سمت سکه سود عایدمون شد
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

عنوان جذاب این تاپیک من را بر آن داشت که مروری از ابتدا بر پستهای ارسالی بیندازم و جالب آنکه به گمان من به غیر از 4 یا 5 پست، بقیه با مبحث روانشناسی بازار مرتبط نیستند. بررسی سهم از نظر تکنیکال، استراتژیهای خرید و فروش و... هر چند به شخصه برایم آموزنده بود اما با عنوان تاپیک تناسبی ندارند. تا آنجا که اطلاع دارم نظریه ای تحت عنوان رفتار مالی(یا صحیحتر مالی-رفتاری) مطرح است که به روانشناسی رفتار سهامداران( مثل زیان گریزی و ندامت و..) می پردازد که آقای شروین شهریاری در 6 شماره روزنامه دنیای اقتصاد مباحث جالبی از آن را مطرح کردند که از این مباحث در این تاپیک دیده نشد. اگر هم بحث روی تجربیات دوستان از رفتار بازار به عنوان یک سیستم پویا حکایت دارد-که گمان می کنم منظور از عنوان روانشناسی بازار سرمایه همین است- پس به بازار باید به عنوان یک کل نگریسته شود که نماد آن شاخصی است که هر روز در نوسان است، علت این نوسانات، چگونگی آن، عوامل تاثیرگذار بر آن و مسائلی از این دست نیز در این چهارچوب می گنجد که همانگونه که ذکر نمودم حداکثر 5 پست با این محتوا موجود است.
        بدون شک حرکت این تاپیک در مسیر صحیح آنرا برای خوانندگان بسیار جذاب خواهد نمود چرا که گمان می کنم بازار سرمایه ما بیش از تحلیلهای بنیادی و تکنیکال با این رفتارشناسی قابل تحلیل باشد.
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• باربد
          Banned
          • Jul 2025
          • 3256

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
          عنوان جذاب این تاپیک من را بر آن داشت که مروری از ابتدا بر پستهای ارسالی بیندازم و جالب آنکه به گمان من به غیر از 4 یا 5 پست، بقیه با مبحث روانشناسی بازار مرتبط نیستند. بررسی سهم از نظر تکنیکال، استراتژیهای خرید و فروش و... هر چند به شخصه برایم آموزنده بود اما با عنوان تاپیک تناسبی ندارند. تا آنجا که اطلاع دارم نظریه ای تحت عنوان رفتار مالی(یا صحیحتر مالی-رفتاری) مطرح است که به روانشناسی رفتار سهامداران( مثل زیان گریزی و ندامت و..) می پردازد که آقای شروین شهریاری در 6 شماره روزنامه دنیای اقتصاد مباحث جالبی از آن را مطرح کردند که از این مباحث در این تاپیک دیده نشد. اگر هم بحث روی تجربیات دوستان از رفتار بازار به عنوان یک سیستم پویا حکایت دارد-که گمان می کنم منظور از عنوان روانشناسی بازار سرمایه همین است- پس به بازار باید به عنوان یک کل نگریسته شود که نماد آن شاخصی است که هر روز در نوسان است، علت این نوسانات، چگونگی آن، عوامل تاثیرگذار بر آن و مسائلی از این دست نیز در این چهارچوب می گنجد که همانگونه که ذکر نمودم حداکثر 5 پست با این محتوا موجود است.
          بدون شک حرکت این تاپیک در مسیر صحیح آنرا برای خوانندگان بسیار جذاب خواهد نمود چرا که گمان می کنم بازار سرمایه ما بیش از تحلیلهای بنیادی و تکنیکال با این رفتارشناسی قابل تحلیل باشد.
          ممنون از مشارکت شما
          زمانی این تاپیک توسط فرد دیگری زده شد که بع روانشاسی بازار بپردازد که نشد
          و چون برای مباخث دیگر نیاز نباشد تاپیک مجزا بزنیم
          مثال مربوط به بازار سرمایه که گاها به سهم خاصی مربوط نبود را اینجا مطرح کردیم
          ولی اینکه دوستان در تاپیکهای مختلف مسایل متفرقه را عنوان میکنند امری اجتناب ناپذیره

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

آدام اسمیت گفته " اگر خودت را نمی شناسی بازار سرمایه جای گرانی برای کسب این شناخت است" و من اضافه کنم بازار سرمایه بیرحمانه وادارت می کند که خودت را بشناسی.
            امروز مجبورم اعتراف کنم که من نمی دانستم طماعم، نمی دانستم جواب را میدانم و به دنبال جواب می گردم و بسیاری چیزها که شاید بعد ها بفهمم.

نظر

• ناشناس
              کاربر ویژه بورسی
              • Jul 2025
              • 1050

شش سهم مطرح بازار که حدود 40% از ارزش بورس را دارا هستند شامل فولاد، غدیر، پارسیان، ملی مس، پاسارگاد و مخابرات می باشند. در مدت اخیر یکی یکی این سهمها با اقبال مواجه می شوند ابتدا فولاد، بعد مخابرات، سپس غدیر و بعد...به گمان من شاخص بدینگونه حمایت می شود و به زودی نوبت بانک پارسیان و ملی مس هم خواهد رسید.
              امروز نوبت به فملی رسید و نفر بعدی کیست؟ فکر می کنم خودرویی ها

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

فولاد امروز .....

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  فولاد امروز .....
                  امروز که گذشت قربان ولی هفته آینده به گمان من زمان مناسبی برای سرمایه گذاری روی صنعت خودرو است.

نظر

• آرتمیس
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 283

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                    هنوز یکماه نشده...
                    سکه 600 تومن
                    یه اصل مدیریت سرمایه گذاری همیشه اینه که از همه دارایی ها میتونید در سبدتون استفاده کنید
                    البته در ایران اوراق قرضه بازار ثانویه مناسبی نداره و من فقط میتونم از طلا و سهام استفاده کنم
                    طی دو ماه اخیر 36% از سمت سکه سود عایدمون شد
                    با شما کاملا موافقم!!
                    متاسفانه در کشور ما بازارهای موازی رونقی ندارن و فعلا میشه گاهی بازار بورس و سکه را موازی قرار داد (البته گاهی) که به دلیل عدم مدیریت صحیح گاها این موازات سبب میشه تله بزرگی برای افراد طماع، بی اطلاع و .... بوجود بیاره!! رونق یک بازار در کشور ما سبب از هم گسستن رونق بازار دیگه میشه... که بسیار جای تاسف داره!!
                    من طی 18ماه گذشته بیش از 110% از سکه سود بدست اوردم و هنوز هم قصد فروش و تبدیل به دارایی دیگر را ندارم!!
                    آخرین ویرایش توسط آرتمیس؛ 2011/09/07, 11:21.
                    [B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
                    [/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Jul 2025
                      • 1050

خودرویی هایی امروز مثبت شدند و بازار رونق دارد. گمان می کنم نزدیک شدن به زمان نمایشگاه بورس نیز اثر مثبتی روی بازار داشته باشد. در گذشته که چنین بوده و امیدوارم امسال نیز باشد.

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

امروز که گذشت قربان ولی هفته آینده به گمان من زمان مناسبی برای سرمایه گذاری روی صنعت خودرو است.
                        گمان می کنم گروهی که مدتهاست از مرکز توجهات خارج شده، گروه سنگ آهن است. دو شرکت بزرگ و با پتانسیل بالا؛ چادر ملو و گل گهر. این دو شرکت در چرخه بعدی بازار به شدت مورد توجه قرار خواهند گرفت اگر هم علیرغم جو مثبت بازار رشد نمی کنند دلیلش کنترل شدید قیمت توسط سرمایه گذاری امید است. به گمان من برای هفته آینده میتوان روی این دو سهم حساب کرد.

نظر

• بابک خان
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 246

گمان می کنم گروهی که مدتهاست از مرکز توجهات خارج شده، گروه سنگ آهن است. دو شرکت بزرگ و با پتانسیل بالا؛ چادر ملو و گل گهر. این دو شرکت در چرخه بعدی بازار به شدت مورد توجه قرار خواهند گرفت اگر هم علیرغم جو مثبت بازار رشد نمی کنند دلیلش کنترل شدید قیمت توسط سرمایه گذاری امید است. به گمان من برای هفته آینده میتوان روی این دو سهم حساب کرد.
                          سلام آقا یا خانم ناشناس:-/
                          چه قیمتهایی رو برا خرید مناسب میدونید؟
                          قیمتهای امروز مناسبن؟
                          برا سرمایه گذاری 1-2 ساله خوبن؟
                          من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                            سلام آقا یا خانم ناشناس:-/
                            چه قیمتهایی رو برا خرید مناسب میدونید؟
                            قیمتهای امروز مناسبن؟
                            برا سرمایه گذاری 1-2 ساله خوبن؟
                            قیمتهای فعلی مناسب هستند و قطعاً با دید بلند مدت بازده خوبی نصیب سرمایه گذاران خواهد کرد. گمان می کنم اگر کسی از سه چهار سال پیش روی این سهم ها سرمایه گذاری کرده باشد سرمایه اش 4 تا 5 برابر شده باشد و این شاهکار است.

نظر

• اقلیدس
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 219

خارزم تا اونجا که یادمه بعد از پاسارگاد. خبهمن و خساپا زیاد داشت. ایا امروز فرصت خریده؟
                              وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
                              در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

شاخص 27000 شد
                                که میتونیم به نوعی شاخص را در موج 5 بدونیم
                                این موج هم خوبه هم بد
                                اینو الان میگم تا شاید یک روزی به درد خودمون بخوره
                                تو این موج روزهای سبز زیاده
                                اونقدر زیاد که ما یادمون میره شاید اخری داشته باشه
                                یادمون میره یک سهم را داریم با ای پی اس چند در پی به ای چند میخریم
                                یادمون میره همین چند ماه پیش شاخص 550 واحد منفی خورد
                                یادمون میره شاید بازم اون روزها برگرده
                                دوستان در بهاری که هستید فکر زمستان هم باشید

نظر

در حال کار...
                                X