در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
روانشناسی بازار سرمایه
Collapse
X
-
بازار های جهانی بر خلاف همیشه روز پایان هفته رااکثرا سبز به پایان بردند
شاخص کل با سطح حمایت 26150 از دید تکنیکالستها در گیر است
امریکا اعلام کرده سربازان ناتو از لیبی قصد خروج دارند
گزارشهای خوب یکی بعد از دیگری بر روی کدال می نشیند
اکثر شرکتها برای تعدیل مثبت بسته و باز می شوند
حالا یک سوال
چرا بازار منفیه؟
نظر
-
یکی از دلایل، مانند همیشه سیاسی است.
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
وقتي تمامي اين گزارش ها و شرايط نه چندان بد اقتصاد جهاني را در كنار هم مي گذاريم، مي بينيم بازار همان طور كه در مقاطع رشد خود دچار اشتباه مي شد، اين بار هم در ركود و بي رمقي اسير احساسات بي منطقي شده است. افت قيمت و رشد سودآوري بهترين و جذاب ترين مقطع براي خريد سهام است. البته براي كساني كه با خريد هاي ماه هاي قبل در زيان قرار گرفته اند، تنها راه پيشنهادي صبوري است و در صورت امكان، كاهش ميانگين قيمت خريد. همان طور كه بازارهاي خوب بي منطق دوام نداشته، بازار منفي بي منطق هم نمي تواند دوام و ثبات داشته باشد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postیکی از دلایل، مانند همیشه سیاسی است.
http://www.alef.ir/vdcaain6u49nuy1.k5k4.html?126482
یک یا دو سهم به تنهایی شاخص را له میکنند
فولاد به دلیل خبر بد در شرکت
و پاسار به دلیل عدم حمایت از سهم
شاخص را با قدرت منفی کردند
و این است که در صورت نیاز همین دو سه سهم شاخص را به راحتی بالا خواهند برد
نظر
-
-
روزهای منفی بورس را دوست دارم چرا که فرصتی می دهد برای یادگیری؛
روزهای منفی بورس را دوست دارم چرا که فرصتی می دهد برای شناخت تحلیلگر واقعی؛
روزهای منفی بورس را دوست دارم چرا که فرصتی می دهد برای منطقی بودن و غلبه بر احساسات؛
روزهای منفی بورس را دوست دارم چرا که فرصتی می دهد برای مفت به چنگ آوردن چیزهای با ارزش؛
روزهای منفی بورس را دوست دارم چرا که فرصتی می دهد برای مرور گذشته؛هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
از دیگر خواص مثبت روزهای منفی بورس، شاعر شدن تحلیلگران و انتقال تاپیک "بادا بادا مبارک بادا" به ابتدای فهرست می باشد. لذا پیشنهاد می شود تاپیکی تحت عنوان "هوار هوار بردن دار و ندار ما رو" صرفاً برای روزهای منفی بورس ایجاد گردد تا هم شعرا شعرشان بسرایند و هم با انجام برخی حرکات موزون غم زیان از دل بزداییم!هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
امروز دلمان خوش بود لپارسمان صف خرید شود!
بازار خراب شد و اینم از روانشناسی بازار نسبت به لپارس!
نظر
-
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postسلام دوستان
هرچی از بازار میگذره...به مثبت بودن 3شنبه بیشتر یقین پیدا میکنم...(الان دارم تو این بازار به شدت منفی اینو میگم)....
بازار مناسبی داشتیم...مخصوصا دوستان صدرایی...شکسته شدن195و210 حرکت سهمو بهتر نشون میده...
بازار فردا متعادله...و حرکت بازار بیشتر به سمت جهانیا(روی و مس)و ساختمانیهاس(مخصوصا اونایی که بیشتر اصلاح کردن)(ثامان و ثنوسا)...و تک سهمهایی کوچیک...ولی حجم معاملات بالاس و می تونه امید بخش باشه...تو خریدا بیشتر دقت کنید...
موفق باشید...
نظر
-
عجب حراجی باز کردند!
هر سهمی بخواهید رو منفی کامل التماس هم میکنند تا بخریم!
فکر میکنم این حراجی نیمه دوم بازار تعطیل میشه.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postاز دیگر خواص مثبت روزهای منفی بورس، شاعر شدن تحلیلگران و انتقال تاپیک "بادا بادا مبارک بادا" به ابتدای فهرست می باشد. لذا پیشنهاد می شود تاپیکی تحت عنوان "هوار هوار بردن دار و ندار ما رو" صرفاً برای روزهای منفی بورس ایجاد گردد تا هم شعرا شعرشان بسرایند و هم با انجام برخی حرکات موزون غم زیان از دل بزداییم!
ya ya ya eeeeeeeee cococo jambo
بازار منفی بهترین فرصت برای اصلاح پرتفوی
اگر توانستید سهامیتان را بفروشید . کم کم به فکر باشیدآخرین ویرایش توسط PASHA؛ 2011/11/06, 09:46.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر